BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ZIZOU/ZIZOU.jpg)
ZIZOU spune:
Ce vorbarete ati fost fetelor.
Carmen merci de informatii, cred ca o sa dau si eu o fuga pana in Dragonul Rosu.
Valy imi pare rau de probleme.
Porumbita, este cel mai probabil sa iei toxo si listeria din fructe nespalate, carne insuficient preparata sau alte surse decat de la animal, asa ca si testul asta e binevenit. 26+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
b_1403 spune:
Valy de vreo 2 zile si eu am patit ca tine, am avut durere de buric. eu nu am luat nici o pastile dar am vazut ca daca imi fac un masaj usor pe burtica si buricul parca nu e asa iesit in afara si nici nu prea mai doare.
Biribu e periculos sa folosesc crema Clotrimazol in timpul sarcinii?
Va pop eu tot la servici mama lui de servici.
Beatrice 31 + cu
Maya Elizabeta AMR 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Trec si eu ca de obicei sa va salut inainte de birou.
Scuze ca nu am retinut exact cine ce anume a scris. Voiam doar sa spun ca si bb-ul si-a schimbat ritmul de miscari (sper ca nu si pozitia, ca era cu capul in jois la 32 sapt.)si acum il simt mult mai finutz, ca sa nu zic si mai rar. Azi noapte trezita la pipi ma gandeam chiar daca sa ma duc la urgente, dar cum m-am pus in pat a inceput sa zvacneasca usor si m-am mai linistit.
In orice caz nu e de neglijat problema daca nu se mai simt miscari deloc timp de 8 ore...trebuie mers musai la dr. atunci pe loc. Sper sa nu fie cazul la niciuna din noi.
Oricum spre sfarsitul sarcinii e normal ca bb-ii sa miste altfel, avand din ce in ce mai putin "spatiu de manevra".
Va pup, revin mai tarziu de la birou. 35 +
Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Aruba eu am folosit body fara maneci si fetita mea e nascuta tot in august. Oricum pot fi si mai apoi pe sub o hainuta mai groasa.
De la vreme combinat cu alergatul dupa fiica mea si aplecatul sa strang dupa ea am experimentat si eu dureri de burtik, inclusiv cu intepaturi in zona colului si unele dureri de articulatii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetelor, va salut pe toate si va pup. Noi suntem la fel.Asteptam sa treaca timpul. Azi are doua saptamani Nectarel. Speram si noi in cat mai multe. E foarte greu fetelor. E greu, ca innebunesti cand intri la ei si incep aparatele lor sa sune. Simti ca se sfarseste totul. E tare nasol, eu nu ma pot obisnui cu chestia asta si mai ales ca-i transmitem copilului starea asta. Am vazut ca doctoritele, asistentele nu se alarmeaza si imediat stiu ce sa faca, dar, pe tine ca mama te lasa picioarele. In fine, astea sunte amanunte aiurea si nu vreau sa va mai incarc si pe voi.
Ada
maria0408 spune:
Ada ce face astazi Nectarie?
Fetelor ...ce liniste...v-a rapus ploaia?
Michelle ce mai gatesti, sunt in pana de idei?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Si mie imi e tot mai greu cu mandra mea, ca plange cand nu o mai iau in brate, mi-e asa de mila de ea. Bine, nu pot sa nu o iau deloc deloc, dar tot nu o tin cat ar vrea ea.
ada - multi ani inainte lui Nectarie. Of, imi inchipui ca iti este greu dar trebuie sa fii puternica pt el
maria - Am gatit diverse saptamana trecuta: placinta cu legume mexicane, paste cu legume si carne de pui, sufleu de brocoli, sparanghel cu pui, ciorba radauteana, ciorba de legume, peste prajit cu mamaliga s iin rest din astea rapide gen gratar cu cartofi natur si salata de rosii si castraveti.
Azi am gatit doar niste placinte gen poale-n brau cu branza sarata.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Michelle, harnico!
Eu abia ma tin in picioare si nu prea mai pot gati, decat ff sumar: ieri am pus pe gratar mici si cabanos, au iesit f buni . Azi am niste carne de porc dezghetata, cred ca o arunc tot pe gratar. Si mi-e pofta tare de spanac, noroc ca asta se face repede. De ciorbe, placinte si altele nu mai sunt in stare.In ultimul timp am chef numai de fructe, pepene rosu, cirese, capsuni, piersici, as cumpara tot marketul cand mergem pe acolo,
Ada, incerc sa te inteleg (ca nimeni care nu a trecut prin asta o poate face pe deplin), si mie mi s-ar muia picioarele cand as auzi. Dar aparatele alea sunt facute sa-i monitorizeze sa se poata interveni la timp, pe de o parte asta trebuie sa te asigure ca se face totul pentru ei. In rest, Domnul vegheaza in continuare asupra voastra si nimic rau nu se va intampla, este feelingul meu si ma incred in el. Cand vin in tara vreau sa te vad pe tine si Nectarelul cu falcutze si sunculite!
Revin cand se mai animeaza discutiile... 35 +
Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
b_1403 spune:
Pop pe Nectarel ianinte de orice. Uff e deja flacau a facut 2 saptamani, multe inainte.
Michelle esti idolul meu cum stii tu asa multe retete sanatoase si cum gatesti mereu.
Fleur si eu ma intretin tot cu gratarele ca asa ce sunt de usor de facut (oricum eu de felul meu nu gatesc- gateste mama si la sot oricum ii place mai mult mancarea ei cum as putea eu sa il privez de asa ceva). Ma gandesc cateodata ca nu stiu daca am sa fac fata si copil si casa si munca si sot toate pe umerii mei. Azi noapte am visat mandra mea, nu am reusit sa ii vad fata dar o simteam in preajma mea si prin somn i-am gasit si nume de alint care l-am tinut minte si cred ca asa o sa ii zic cat va fi micuta: Lizuca (de la Elizabeta nu stiu daca chiar are asa mare legatura dar visu e vis).
Eu tot la munci ma aflu astept sa fug acasa acus ca sa ma apuc iar sa ma plang ca nu mi-e sotul acasa.
Am citit astazi despre scutecele refolosibile. Ce parere aveti? Ma batea un gand cu toate ca sunt cam scumpe le pot propune precum cadou la prieteni si oricum la un calcul rapid in vreo 3 luni se amortizeaza investitia.
Imi bag nasul cum ajung acasica (sper sa nu ma ia lenea si sa ma tolanesc in pat).
Beatrice 31 + cu
Maya Elizabeta AMR 8
maria0408 spune:
Michelle cand ai timp si energie pt.toate? Vreau si eu retetele pt.ciorba radauteana si placinta cu legume mexicane, please..
Fleur si eu am dat iama in cirese si pepeni de cateva zile.