BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Ada, Nectarie e din ce in ce mai dragutz si mai grasutz.da doamne sa-i mearga bine si in continuare.
Eu am facut astazi 31 sapt, mai e pitin. Nu-mi vine sa cred cum trece timpul. Si ma ingras pe zi ce trece, am o burtaaaa.
Si referitor la pematuri si Regina Maria, eu una pana la 36 sapt nu as avea curaj sa merg la privat. Ma mai bate si pe mine gandul sa nasc la sanador, insa stau cuminte panala 36 s. Apoi mai vad unde nasc. As inclina totusi spre polizu.

31+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

rocsy,
eu am patit-o foarte urat cu urocultura. de fiecare data mi-a iesit cate o "balarie": ba enterococ, ba streptococ... De trei ori le-am facut. A patra oara am schimbat laboratorul. Asta pentru ca a mea cumnata m-a sfatuit sa fac asta deoarece si ei i se intmplase la fel la laboratorul respectiv iar cand l-a schimbat... surpriza! Nici urma de "balarie". Ascultat si facut... Surpriza si la mine: urocultura negativa. Nu am mai putut de nervi in ziua respectiva, ca deh, de fiecare data fusesem pe antibiotice si... dupa ce ca iau un pumn de pastile si am ficatul in pioneze... imagineaza-ti!
poate e bine sa le repeti si la un alt laborator. nu spun ca aceasta trebuie sa fie neaparat cauza... dar in cazul meu a meritat sa incerc...

33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Da, acum, stau si eu sa ma intreb ... cultura de col mi-a luat-o la regina maria si a iesit pozitiva pentru 2 bacterii, urocultura am facut-o la Bioclinica si am primit rezultatul acum 2 ore, era negativa .... stau si eu si ma intreba acum .... este posibila o infectie a colului si o urina negativa din punct de vedere a bacteriilor ???

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 27 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetele, ne mutam azi la post terapie.Asa ne-a spus domnu doctor. Doamne, parca m-au luat toate emotiile. I-am trimis poze Laurei cu Nectarel.

Ada

Ce veste buna !!! De cand o asteptam !!!! Bravo micutule luptator !!!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 27 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ilenutza, te admir pentru rabdare. Sotul tau trebuie sa fie si el un om deosebit, presupun ca el se ocupa acum de cei 2 micuti, nu?
In privinta slabitului, eu cred ca era normal sa slabesti cu apa de tarate, patrunjel si numai fructe dupa 6-7 seara... Plus imi inchipui ce mancare e la spital. Papa si tu mai consistent, inclusiv seara. Cu arsurile asta e, de-abia m-am plans si eu, dar, asa cum a spus si Freedelia, mai bine luam antiacidele recomandate in sarcina (Rennie, tums, maalox), decat sa flamanzim sau sa avem dureri si disconfort. Eu tocmai am luat 2 maalox, unul inainte si unul dupa masa.

Delia, si eu ca si tine, cand mi-e foame vad negru in fatza ochilor si ma ia cu lesin daca nu mananc. Apoi ma reped dar nu pot manca prea mult. Dimineata inghesui intr-o plasa ce gasesc prin frigider, nici nu mai prepar, si pe parcursul zilei, molfai, cam din ora in ora asa. Si culmea cand ajung acasa de la servici mi-e o foame de lup, again.

Fetelor, spor la cumparaturi. Le-am facut din timp pe masura ce gaseam oferte si reduceri, mai trebuie doar sa le pun in ordine si sa imi gasesc si eu odata toale de spital. Mai sunt si chestii care, in dubiu daca imi trebuie, nu le-am luat. Dar m-am documentat si, daca e cazul, stiu ce sa iau. Vorbesc aici de pompa de san biberoane etc. De ex. pompa cea mai recomandata am auzit a fi Medela, manuala, cu o sticla speciala ca bb sa nu se dezvete de san. Daca imi va trebui, de aia o sa iau.

Se vede ca seful meu direct a plecat devreme...am timp sa "stau prin zona".

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hey burtici! mercic de sfaturi ref la arsuri azi parca mi-a fost mai bine...acum parca ma incearca iar ceva dar ma duc sa bag niste laptic rece si sper sa treaca. freedelia, n-am luat pana acum rennie sau dicarbocalm, am evitat. am si uitat sa-l intreb pe dr meu ce sa iau colegei mele i-a spus dr ei ca poate sa ia maalox dk chiar nu mai rezista si i-a recom sa ia varianta lichida, nu pastila. maria tu ce tratam naturiste stii?
maine e ultima zi de munca abia astept sa scap, sa stau aks, sa ma odihnesc, sa ma relaxez etc
ada - e un scump si un dragalash BB Nectarel nu mai pot dupa el chiar se vad progresele si ma bucur mult k e bine. tu mentine-te departe de tot ce se petrece pe akolo prin spital hai k mai aveti un pik si mergeti akasik
andrrea - fff dragutza la cununie inca o data casa de piatra si sa fiti fericiti!
carmen - ma bucur pt vestile bune de la echo hai k o sa fie bine in continuare si o sa stea akolo cuminte BB chiar au fost unele oferte super la baby expo. as mai fi luat si eu cate ceva, dar deja incepusera contractiile si n-am mai vrut sa stau. oricum vreau sa merg intr-o zi la auchan, kiabi si c&a sa mai achizitionez cate ceva de imbracat pt bebelina. daca tot sunt in conce de luni si le am aici langa mine o sa dau o tura
ioana - ma bucur k a recuperat BB
eu abia astept prezentarea de sambata e o experienta noua si sper sa-mi iasa

va poop!

va poop!

Roxy
31+ AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

fetelor, multumesc pt flori si ganduri bune!!Uitati o pajiste de floricele albastre, preferatele mele.

Azi am fost harnicutza si mi-am scos laptopul, in rest citesc de pe tel. dar cu scrisul merge mai greu pe el.
Eu cred ca toate mamicile sunt eroine si imi vine in minte o vorba:"un Dumnezeu mai bland le-ar fi dat mamicilor o mana in plus pt fiecare copil "

Sotul se ocupa si a slabit mai abitir decat mine.De sapt trecuta a ajuns mama la noi si mananca si ei o mancare calda si gustoasa...asta i-a mai linistit pe baieti, stiti ca dragostea trece prin stomac..

In rest, eu imi comand de la cantina spitalului cate ceva cald,au preturi bune si e gustoasa, o aduce in camera deci e OK.In weekend ma mai aprovizioneaza sotul cu una alta, cu mancarea mea nu-i bai.

Am uitat sa urez mamicilor sa stapaneasca sanatoase cumparaturile facute , sa le foloseasca cu placere...

Medela manuala am si eu e chiar ok.

pup y

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ada bravo pt micutul luptatator si pt tine mami ca tare multa putere ai avut. esti un exemplu, iar nectarie este cel mai fericit exemplu de evolutie a unui prematur(iti zice tot o mama de prematur de 35 de sapt cu 3300g care a vut nevoie de ventilatie primele 4 zile din viata)

acum doar te vei duce sa il ingrasi, o sa fie alta atmosfera!
Te admir sincer!
Sanatate multa!

Nasteri usoare fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Seara buna fetele

Acum am intrat si noi in casa in seara asta am fost cersetoare . Mirosea in fata blocului a sarmale ( mancare pe care nu o refuz in nici o situatie :D) asa ca sotul a avut misiunea sa afle cine face si sa se duca sa ceara. Referitor la greutatea lui bb, nu stiu daca facem parte din "categoria grea", la 28 sapt avea 1kg, astept ecografia urmatoare, peste o saptamana.

Ilenutzaai toata stima mea

Ada felicitari pentru vestile bune, sa o tineti tot asa!

Referitor la cantar nu am avut nici la primul nu o sa iau nici acum (mi se pare un stres inutil, asta daca nu e recomandat expres sa fie luat), nici eu nu am cumparat absolut nimic pt bb pana acum,trebuie sa ma mobilizez sa cumpar.

Felicitari fetelor care au intrat in prenatal/concediu sau care mai au cateva zile de mers la munci. Eu toata sarcina am stat acasa pt ca a fost cu probleme, iar de pe 5 iunie intru si eu in prenatal :D.

Voi ce mai gatiti? Eu pentru maine am in plan varza noua cu carnati si scaricica.

Fete dragi cum fac sa primesc si eu parola de la mailul comun si picassa ca sa va vad si sa adaug si eu poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Roxypuy - unde ai prezentare sambata?
nu putem veni sa te vedem?

Aruba - oferta de carucioare sucks la kidex? ca eu la babyexpo nu am apucat sa merg de vremea aia rea...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maria - sedere placuta la munte, si vreme buna!

Dana - bine ai revenit! Frumoase poze, si tu arati f bine, ai luat mai putine kg decat la Lucas, nu?

Ada - se vede diferenta, a pus ceva carnita pe el Nectarel. Bravo pt progrese!

r_ocsy - da, la analize poate iesi fals infectata urina daca nu se colecteaza corect. Inainte de recoltare se spala fff bine zona, se sterge cu tifon steril si se colecteaza jetul din mijloc (nu cel de inceput).
Sigur ca poti avea infectie vaginala, dar nu si urinara, sau invers.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput