Return to sender
Raspunsuri - Pagina 17
Aqai spune:
piticul mic, cu vreo cateva luni inainte sa faca 3 ani.
era inceputul verii, frumos si cald afara - detliu important :D
copilul orice vroia, orice facea, numai mama. de tac-su nici sa n-auda. "nu-mi place de tine" argumentul suprem
taica-su nu mai stia ce sa faca sa-i intre in gratii, insa in zadar. raspunsul, invariabil acelasi. "nu-mi place de tine". ei, intr-o astfel de zi cu soare, se hotari dl tata sa ia taurul de coarne si raspunse
"bine bine, am inteles ca nu-ti place, insa cand o sa-ti placa? " Copilul se opreste. cugeta. e serios rau. se uita in jur, priveste pe geam si se lumineaza. "la ialna. la ialna o sa-mi placa de tine"
"bine, dar la iarna ar fi bine sa-ti placa de mine altfel jar mananci" sau cam asa ceva suna replica tatalui.
vremea trece, vara se face toamna, toamna se face iarna.
e iarna. tre' sa-ti placa de mine. Anunta tatal.
nu.... n-a nins inca - ghemotocul care avea acum 3 ani
ei, da domnul si prima ninsoare si intra tatal in casa rupand usa de la serviciu:
Ninge! Acum iti place de mine?
Sta copilul, se uita, cugeta si la sfarsit emite sentinta: Da, e ialna. Acum imi place de tine.
Vreti sa stiti ce-a urmat cand a venit primavara, sau intuiti deja?
tati, a trecut ialna. ial nu mai imi place de tine.....
Cuvintele sunt harta mintii.
ina.click spune:
hahahaaa am ras in hohote, ce fain
am sa povestesc si sotului meu.
N-am mai ras asa de la cititul despre Momomo.
iata aici inca o portie de ras:
https://myeva.wordpress.com/2012/03/04/momomo/
Nu cunosc autoarea insa ii multumesc, daca citeste vreodata pe aici, pentru aceasta povestire minunata.
edit: ba da, cunosc autoarea (de pe aici de pe forum adica), dar sunt talamba si am uitat.
Selene_Bunny spune:
Laura, subiectul "gradinita" il stii prea bine. Adica stii prea bine care a fost situatia la noi.
maru spune:
Aqai,
Am o suspiciune ca pruncul tau avea nevoie de "calut" la sanie, de aia era tati in gratii pe timp de iarna!