BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Deny

cred ca ai facut prea devreme testul, cam multe simptome la tine ca sa nu fie un acolo!!!
sa se lase cu ochisori!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Buna seara , burtici!

Sper ca ati avut o zi faina.

Eu am facut o alergie pe miini de toata frumusetea fie de la soare, fie de la caldura. Mai are careva? Am avut si la prima sarcina, acu se repeta. Ca si sensibilitatea marita la mirosuri, deja nu mai pot minca jumatate din lucruri . SI mi-i se face rau in masina mai nou

Vikisor, simpatic sotul!

Ieri am bocit vreo jumatate de ora din cauza unul film de desene animate. Daca nu vreti sa patiti ca mine sariti primele 8 minute din filmul Disney Up . Asa o poveste trista si frumoasa si induiosatoare in acelasi timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

acum realizez cat de tare s-a racit relatia dintre mine si sotul meu, a avut dreptate sa-mi reproseze odat asta(si atunci cred ca a facut-o din cauza ca ne certam si a rabufnit)!!!este plecat de atat timp si nu am simtit nici macar odat dorinta de a-i da un pup de noapte buna, sa simt ca atunci cand vine seara sunt tot eu si juniorulsi el lipseste sa ne zica noapte buna!!!si inca nu avem nici 2 ani de casatorie impliniti(se vor face in iulie)
daca stau bine si ma gandesc , in realitate nu el este motivul pentru care imi doresc sa slabesc, e mai mult o chestie de "invidie" feminina!!!
nu am fost "tentata" nici macar de o partida de inainte de plecare constienta ca va lipsi atat timp, de fapt din acest punct de vedere suntem ca si cei de la varsta a 3-a( si cred ca eu sunt cea vinovata 100%), daca ne "iubim" de 2-3 ori pe luna!!!socant, stiu, dar eu nu pot, nu......atatia de nu , ca nici nu mai stiu care e prioritar!!!
fetelor, scz pentru acest mesaj offtopic, nu am vrut sa intunec frumoasa voastra odisee, dar simteam nevoia sa ma descarc!!!
sper k noptile kre le mai am de petrecut doar cu juniorul sa devina un sfetnic bun si sa ma "lumineze"!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Kmy, e greu sa mentii o relatie apropiata cind unul dintre soti e departe. Am avut casatorie de weekend 2 ani de zile. Practic fiecare se obisnuieste sa faca ce ii tuna prin cap seara in loc sa stea amindoi pe canapea lipiti unul de altul. Plus ca la noi se aduna o gramada de treaba in weekend, sotul obosit de pe drum. Si noi ne-am ciriit mult in perioada aia.

Iar cu partea intima, uffff . Cind am ramas gravida mi-a fost pina in luna a cincea greata, deci nu am avut pic de chef. Pe urma am avut probleme cu nervul sciatic pina s-a incheiat sarcina. Dupa sarcina am fost cu nervii la pamint si obosita plus la mine alaptatul a taiat orice chef de mingiieri. Mda. acu o luam de la capat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Viki, f draguta reactia sotului.

Crismac, e devreme, dar o sa umple si odiseea nostra. Gandeste-te ca toate de aici avem DPN ianuarie. Stai ca vin acum bulgarasii de februarie: sunt cateva fete la Aspirante care trebuie sa vina aici neaparat!

Noi suntem impreuna de 8 ani. Nu suntem casatoriti si nici nu cred ca vom fi. Iar de 5 ani nu ne mai protejam deloc, dar s-a lasat mult asteptat. Daca nu iesea luna in care a iesit, eram pregatiti sa incepem procedura de IA.

Avem cate un nume pregatit pt fiecare varianta, dar eu am un feeling ca e baietel. Vom vedea!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Buna dimineata,

Kmy - eu cred ca trebuie facut un efort sa aveti si oleaca de timp pentru voi...imi imaginez ca nu e ushor cu copilul mic, dar cred ca e important si pentru copil sa aiba doi parinti care se bucura sa se vada la oki :). Eu va doresc sa treceti peste perioada asta "zbuciumata" (sau din contra, complet "nezbuciumata" :))

@ feeling - eu zic ca e baiat, desi toata lumea e convinsa ca e fata (plus ca si mie la calcule imi cam da cu virgula). Problema e ca noi avem o gramada de nume de fete care ne plac amandorura si nici unul de baiat la care sa fim amandoi de acord 100% :)

O zi faina,
CS&Nü

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Neata fetelor si o asa cum va place voua!
Kmy sa stii ca in mai toate relatiile exista perioade de "raceala" intre parteneri, sau poate asa este felul vostru de a fi! Nu esti offtopic, e bine sa te descarci, sa spui ce ai pe suflet, decat sa tii in tine si sa te imbolnavesti!
pe toate

6+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Kmy, mie mi se pare ca gandesti intr-un fel pasiv. Nu incerci sa faci ceva ca sa reincalzesti atmosfera intre tine si sotul tau. Poate nu e usor dar trebuie sa o faci, cel putin pentru cel mic care merita o familie fericita...

Aschiutza, eu nu am avut alergii dar stiu ca sunt frecvente in sarcina si pot fi foarte deranjante. Cum se prezinta? Ai si mancarimi?

Blue, cum de nu sunteti casatoriti (eu mai curioasa de colo )?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Campari, pe cat iunie ai nunta? Cred ca esti in pregatiri acum .

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

22-23, dar e o nunta atipica (pe 22 mergem la starea civila si la pranz cu familia si pe 23 dup-amiaza un apero cu familia si prietenii), asa ca nu mai sunt multe de pregatit. Eu am fost tot timpul ingrozita de nuntile mari la care vin oameni pe care nu ii cunosti si unde trebuie sa te pupi cu toata lumea cea necunoscuta...Sunt sigura ca daca am fi facut nunta in .ro as fi intrat pana la urma in atmosfera si m-as fi distrat...Dar, foarte cinstit, ma bucur ca facem doar petrecerea de aici unde e oarecum social acceptabil sa inviti oamenii doar la un pahar de sampanie si doua saratele. Zic oarecum ca mama soacra e total dezamagita ca nu facem super banchet iar ai mei sunt super dezamagiti ca nu ne cununam la biserica. Greu sa multumesti pe toata lumea...

Singurele necunoscute sunt legate de haine - viitorul s-ar putea sa vina in chiloti/pantaloni de trening pentru ca al lui costum e gata abia pe 10 iunie si tre' sa fie expediat peste mari si tari.
Iar eu sper sa mai incap in rochie ca deja ma cam strang blugii cei largi pe care i-am furat de la viitorul:). Si nici macar nu e burtica de bebe ci e burtica de purcica indopata cu ciocolata (ieri 4 :D) si alte porcarii (ca de exemplu oua cu slaninuta prajita) :D.

Mergi la inceput