BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bune fetelor

bubble felicitari pt inimioara
ma bucur ca e totul bine

eu tot cu greturile

eu de cand am aflat de bebe nu am mai avut activitate (adica sex)
ne este teama desi dr nu a zis nimic

laura cum mai esti?

crismac si eu am avut arsuri la inceput si acum mai am dar vad ca de cand au aparut greturile arsusile m-au cam lasat

va pup

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Hai ca noi venim de la Urgenta...aseara am gasit niste firisoare de sange maro foarte putine si azi de dimineata la fel asa ca ne-am enervat si eu si domnul sot si ne-am dus la Urgenta ca ne-am saturat de atatea cifre si de nimic concret. Am dat de o doctorita super draguta, ne-a facut echografie si am vazut o inimioara foarte hotarata si un puiutz grasunel cu 4 zile mai mare decat data conceptiei ceea ce explica beta marisor care ducea in directia unei sarcini gemelare. Din fericire este doar 1 (spun fericire pentru ca eu stiu niste cazuri foarte triste cu sarcina gemelara).Avem deci 7 saptamani si o zi si tanti doctora ne-a dat si o poza cu bebe:) A cautat tanti si al doilea embrion care nu este nici in cavitatea intrauterina nici pe vreuna din trompe deci in concluzie cel de-al doilea embrionel nu s-a implantat. Ni s-a luat o MARe piatra de pe inima, macar acum avem o sarcina confirmata ecografic. Marti mergem totusi la noi la clinica unde au niste aparate mai performante decat spitalul orasenesc unde am fost astazi.

Campari la noi este vorba de un zbor in Los Angeles via New York deci e vorba de 28 de ore efective de zbor dus intors. Noi acolo stam la familia mea si sotul verisoarei mele este gynecolog chiar in LA unde are practica lui deci la o adica sunt pe maini bune. La fel avem masina sa ne plimbam dintr-o parte in alta o luam oricum usor ca acolo nu e nimeni invatat sa mearga nu stiu cat...Sotul verisoarei mele mi-a spus ca daca nu e sarcina gemelara pot veni fara probleme atata timp cat imi pun ciorapii aia elastici contra cheagurilor de sange si ma ridic regulat si ma plimb prin avion. Mi-a spus ca riscurile de radiatii sunt fix egale cu cele care sunt pe pamant si ca sansele de cancer sau alte minuni sunt identice cu cele care sunt si daca nu zbor. Faza e ca e mai mult decat o vacanta e cat de cat important sa mergem acolo din mai multe motive dar bineinteles nu este nimic mai important decat puiul nostru ca doar nu suntem cu capu'!
Acum vedem intrebam marti si doctorul meu curant care daca zice ca nu sunt riscuri probabil ca vom pleca doar ca vom face un flight interupted in new York, in loc de o escala de doua ore facem una de o zi doua sa ma pot odihni.
P.S Cat despre razboi, ai dreptate ce razboi cand exista ignore ;)
Bafta maine la echo

Pus pus tuturor

Hei Bubble ce ma bucur *HUGS* *HUGS*. ii mare lucru asta cu inimioara, shansele sa se intample cine stie ce porcarii dup-aia is foaarte mici. YEY!

Despre drum - eu cred ca ii bun planul facut de doc tau + multe lichide pe avion + ciorapi de compresie - si ar trebui sa fie ok...

Eu ma apuc de gatit: din nou supa cu galushte si mazare cu pui. De trei saptamani mananc super regresiv - chestii pe care le mancam in .ro pe vremea copilariei :)). De exemplu de o saptamana ma obsedeaza un bulz cu mamaliga...dar nici mama fetei (a lu branza feta ca se intelege altceva :D) nu se compara cu branza de burduf si nici gratar pe jaratec de curpeni ca mamaia mea n-am. Asa ca raman cu pofta :D si poate ma apuc de facut sarmale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

bune fetelor

bubble felicitari pt inimioara
ma bucur ca e totul bine

eu tot cu greturile

eu de cand am aflat de bebe nu am mai avut activitate (adica sex)
ne este teama desi dr nu a zis nimic

laura cum mai esti?

crismac si eu am avut arsuri la inceput si acum mai am dar vad ca de cand au aparut greturile arsusile m-au cam lasat

va pup

6+

Acum sunt o idee mai bine, am putut manca cate un picut fara sa vars, mai mult fructe si castraveti, dar greturile tot sunt si ma bucur pt ca asa stiu ca bebe este bine! Daca mai gasesti ceva remedii pls anunta eu din ce ma incercat mai nimic nu merge doar apa plata cu lamaie sau lamaie cu zahar si mai nou visine, oricum efectul e de ordinul minutelor! Spuneai ceva de arsuri...pai la ce greturi avem..doar arsurile ar mai lipsi Tu cum te descurci?
CampariSoda spor la facut mancare, e bine ca nu iti este greata cand gatesti!

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

eu am greturi pt toata famulia
imi e rau si de la apa plata, mai ales cand iau pastilele mereu cred ca le dau afara dar surprinzator este ca pana acum am rezistat si atat m-am abtinut ca nu am vomitat dar nu stiu cat mai rezist

nu pot manca mare lucru, imi e greata de la tot ce vad dar chiar sunt fericita ca am greturi ca asa stau si eu mai linistita gandindu-ma ca bebe e ok si creste

va pup

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

eu am greturi pt toata famulia
imi e rau si de la apa plata, mai ales cand iau pastilele mereu cred ca le dau afara dar surprinzator este ca pana acum am rezistat si atat m-am abtinut ca nu am vomitat dar nu stiu cat mai rezist

nu pot manca mare lucru, imi e greata de la tot ce vad dar chiar sunt fericita ca am greturi ca asa stau si eu mai linistita gandindu-ma ca bebe e ok si creste

va pup

6+

sa stii ca dupa ce vomiti, pentru un timp, te simti mai bine

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Sautare burtici.

Am facut capitol nou, am si postat linkul aici de pe user comun, dar se pare ca inca nu au aparut, ca inca sunt sub moderare mesajele postate de user comun(ianfeb2013)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Se pare ca nici la noul capitol nu este permis sa intram, deocamdata, pt ca este inca sub moderare.

O sa dureze ceva pana apar mesajele de la user comun.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput