BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 18
kmy_black spune:
neatza fetele!!!
va las o si un ceai !!!!sa aveti o zi superba!!!
offtopic: raportez numai -6kg in 2 sapt!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black neatza fetele!!! va las o si un ceai !!!!sa aveti o zi superba!!! offtopic: raportez numai -6kg in 2 sapt!!! |
Buna dimineata ...
...am venit si eu la un ceai, cafea nu mai vreau ca mi se face rau la stomac numai sa ma gandesc la ea.
Cami, am indraznit sa "intru" azi cu o postare pt tine
-6 kg in 2 saptamani????? waaw Cami! E super!!!
Hai nu fi descurajata
Acuma am vazut PM. Iti raspund imediat
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu sunt cu greturile pe cap
am avut azi o disputa aprinsa cu cineva si asa nervi am avut, tremuram
inca mai sunt nervoasa
sper sa nu-l afecteze pe bebe chestia asta
matzaila si camiantonia va multumesc pt urari
va pup
6+
kasha_ro spune:
merci pt raspuns.o sa incerc sa caut sa citesc mai mult despre asta.
multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns chiar daca se vede ca am deranjat cu pretentia mea.nu a fost cu intentia de a certa pe nimeni.sunt convinsa ca sunt persoane ca si mine care ar prefera un forum cu informatii utile.pana la urma cam asta se vrea a fi un forum in general.am dorit doar a trage un semnal tuturor fetelor pt a nu umple inutile pagini greoaie la citit.informatii de genul ananasului pt greata o gasesc ok insa sa ne alintam prea mult pe aici si sa ne etalam rugaciunile sunt de parere ca nu neaparat sunt gresite insa ar trebui ca astfel de lucruri sa se regaseasca in intimitatea fiecareia.pe scurt mi se par unele manifestari cam trase de par si fiind un forum public ar trebui un pic sa ne respectam timpul una alteia.bineinteles ca trierea informatiilor este o solutie insa pt mine care as dormi nonstop e destul de inconfortabil si prefer in timpul cand nu ma aodihnesc sa citesc lucruri utile.sunt convinsa ca sunt oaia neagra a grupului insa cu siguranta am si eu utilitatea mea,cel putin in a va ajuta pe voi sa fiti mai unite.va doresc sa aveti 9 luni asa cum va doriti.
crismac spune:
Kasha si noi suntem pe forum pt. a ne informa dar nu putem fi atat de monotone !Sarcina usoara !
Ajutor !!! Nu mai pot de arsuri la stomac ! Ma termina . Stiti vreun remediu ??? La prima sarcina am avut arsuri in luna a sasea si speram ca acum sa nu mai am dar m-au luat din prima !
Kmy 6 kg. in doua saptamani mi se pare super !Felicitari !
www.gradinacris.blogspot.com
8 +
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui kasha_ro merci pt raspuns.o sa incerc sa caut sa citesc mai mult despre asta. multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns chiar daca se vede ca am deranjat cu pretentia mea.nu a fost cu intentia de a certa pe nimeni.sunt convinsa ca sunt persoane ca si mine care ar prefera un forum cu informatii utile.pana la urma cam asta se vrea a fi un forum in general.am dorit doar a trage un semnal tuturor fetelor pt a nu umple inutile pagini greoaie la citit.informatii de genul ananasului pt greata o gasesc ok insa sa ne alintam prea mult pe aici si sa ne etalam rugaciunile sunt de parere ca nu neaparat sunt gresite insa ar trebui ca astfel de lucruri sa se regaseasca in intimitatea fiecareia.pe scurt mi se par unele manifestari cam trase de par si fiind un forum public ar trebui un pic sa ne respectam timpul una alteia.bineinteles ca trierea informatiilor este o solutie insa pt mine care as dormi nonstop e destul de inconfortabil si prefer in timpul cand nu ma aodihnesc sa citesc lucruri utile.sunt convinsa ca sunt oaia neagra a grupului insa cu siguranta am si eu utilitatea mea,cel putin in a va ajuta pe voi sa fiti mai unite.va doresc sa aveti 9 luni asa cum va doriti. |
Sa stii ca nu esti obligata sa citesti rugaciunea mea de la sfarsit sau orice altceva dar nu cred ca trb sa ne impui tu ce sa csriem in semnatura, este un forum liber, scriu ce vreau si nu cred ca trb sa cer parerea nimanui pt asta! Eu ii accept pe ceilalti cum sunt, cred ca pot cere asemenea!
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Bubblegum spune:
Fetelor asa as vrea si eu sa dorm in loc sa am greturi !
Campari si Majia voi in vacanta va duceti cu avionul? Ca noi inca nu ne-am hotarat daca sa anulam sau nu vacanta...
Cris eu din pacate nu stiu nici un remediu vis a vis de arsuri. Ce ai facut cu maseaua?
Dany tu cum mai esti ca a trecut o saptamana de cand erai in 'cumpana' , nici o veste?
Kasha vezi ca se cheama Odisee (gen epic asadar) si nu se cheama 'raspunsuri pe adresa dumneavostra'. 2. Nu e nimeni pe aici nici pierde vreme nici antiproductiv!
Aveti grija cu ananasul in primul trimestru de sarcina!!!!!!!!!Eu am studiat efectiv despre ananasul asta si am mancat in primele 5 zile dupa embrio transfer dupa primele 5 zile este contraindicat. Ananasul contine bromelaina care ajuta la implantarea embrionului in primele zile dupa poate cauza probleme (nu o bucatica mica ci 2-3 anansi mancati deodata)..eu una ma feresc de el nu degeaba este indicat in ultimul trimestru femeilor care intarzie sa nasca.
lauraf89 spune:
si atata timp cat nu am jignit pe nimeni!
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui kmy_black neatza fetele!!! va las o si un ceai !!!!sa aveti o zi superba!!! offtopic: raportez numai -6kg in 2 sapt!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Felicitari pt kg pierdute! esti o super mamica si cu o vointa de fier..dupa ce nasc o sa iti urmez exemplul!
PS:asa cum au zis si celelalte fete ai grija sa pastrezi totusi un echilibru!
6+
crismac spune:
Mi s-a spart maseaua doar pe o parte si inca nu mi-a cazut plomba . Dar nu cred ca mai rezista mult si voiam sa stiu ce am de facut .
Laura nu te mai enerva pt. orice lucru !
www.gradinacris.blogspot.com
8 +