BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 11
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Si eu am scolioza(inca una f urata) si stiu cum e sa ramai intepenit ideea e ca eu am purtat corset pana sa raman insarcinata si am facut si masaj si tot felul de proceduri..cam degeaba..dar na... Dar la piscina oare avem voie sa mergem? 6+ Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
din cate am inteles eu este unul din sporturile permise in sarcina, pe langa plimbari si gimnastica speciala!!!in orice caz prezintei dr tau sit cu spatele si tot tacamul sa vezi ce indrumari iti da el!! eu stau cu 2 randuri de braie amu!!!si fac si eu tratamente la recuperare de 2 ori pe an!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
aschiutza spune:
KMy si Laura, din cite stiu exista briie speciale cind burtica e mare ca sa sustina burtica. Interesati-va din timp, ca eventual sa le comandati.
Din cite stiu si eu aquaaerobic e f recomandata in sarcina. Mie pt durerile de spate in sarcina mi-au folosit niste exercitii spimple invatate la QiGong si pozitia in patru labutze (pt ca atunci bebe nu mai sta asa chitit pe coloana).
majia spune:
Buna dimi fetele,
Sunt rupta de oboseala. M-a trezit baiatul cu noaptea in cap . Si deseara ajung tarziu acasa ... mergem la doctor sa vedem bulinutza .
Aschiutza, nu stiam ce inseamna Yotsuba, asa ca m-am uitat acolo. Esti fan ?
Blue, nu ai de ce sa fii h=geloasa ca sunt tare neplacute .
Crismac, si eu sunt mai relaxata cu mancarea. Sincer, cred ca nu stim cate porcarii sunt prezente pana si in cele mai inofensive mancaruri ... nu stiu in ce masaura ne putem feri.
Foarte frumos ai povestit despre relatia ta cu sotul, sunt intru totul de acord cu tine .
Deny, in ce zi esti?
6+
aschiutza spune:
citat din mesajul lui majia Aschiutza, nu stiam ce inseamna Yotsuba, asa ca m-am uitat acolo. Esti fan ? 6+ |
Hehe, fan mare de tot. E asa de simpatica pustoica . Am si o papusa Yotsuba, uite-o aici cum si in pozele mele face boacane http://www.flickr.com/photos/37490459@N04/6981771313/in/photostream
Care mai stiti ce se poate face impotriva greturilor in afar de mincat in continuu, dati aici cu cunostintele, ca altfell in ritmul asta voi ajunge la 100 kg pina la sfirsitul lunii a cincea
lorena_86 spune:
buna fetelor
am venit de la dr, ne-am vazut, am vazut si inimioara pompand, e totul bine
e mai micut decat um dar e in grafic
a fost asa frumos
d-na dr e incantata de noi ca e totul bine si crestem
si greturile se cam intensifica dar nu-i nimic ca suportam orice
sunt asa fericita
voi ce ati facut
acum am papat si stau in pat linistita sa nu dau afara ca imi e cam rau
va pup
6+
Bubblegum spune:
Neatza fetelor
Eu am fost astazi la medicul de familie pentru niste teste si sumar de urina plus un beta, toate bune si frumoase pana cand il intreb cand am rezultatul la beta ala si imi zice maine seara jiiz in mod normal la celalat laborator in doua ore e gata rezultatul acum in 30 de ore? Pana la urma a ramas ca o sa zica laboratorului ca e urgent si il sun in seara asta poate aflu mai repede.
Nu stiu la voi dar la mine de abia trec zilele pana la ecografie!!!
Ieri pe duma amiaza am avut dureri de burtica vad ca si azi am putine (nu mari suportabile dar ma sperii desi am inteles ca e normal fiind ligamentele uterului care se lungesc deja).
pfffff tare stresanta asteptarea asta..
Majia a ce mumos vedeti bulinuta si auziti inimioara!!!
Cris am uitat sa te intreb ieri, spuneai ca Ionut trebuia sa fie fetita adica v-au zis ca e fetita pana in momentul in care ai nascut?
A, noi am primit ieri scrisorica de la clinica cu 'stimata doamna felicitari pentru sarcina dumeavoastra' si in care mi se explica ce pasi urmeaza (la 7 saptamani ecografie, apoi intre 10-14 saptamani screeningul pentru risc de Down si apoi incheirea dosarului meu la serviciul de fertilitate si trimiterea lui mai departe la serviciul de eliberare( denumirea funny in olandeza a serviciului de obsterica si ginecologie). Ma rugau si sa sun sa fac o uktima programare la doctorul cu care am obtinut sarcina (si din fericire am reusit sa ma programez tot martea viitoare dupa ecografie ). De abia astept sa il bombardez cu intrebari
kmy_black spune:
lorena
felictari pt inimioara!!! data viitoare iti ieibataitza daca mia stresezi bulgarasul cu ganduri intunecate!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Bubblegum spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor am venit de la dr, ne-am vazut, am vazut si inimioara pompand, e totul bine e mai micut decat um dar e in grafic a fost asa frumos d-na dr e incantata de noi ca e totul bine si crestem si greturile se cam intensifica dar nu-i nimic ca suportam orice sunt asa fericita voi ce ati facut acum am papat si stau in pat linistita sa nu dau afara ca imi e cam rau va pup 6+ |
Congrats si de la noi pentru inimioara si vezi ca are dreptate Kmy cand zice sa nu mai stresezi bulgarasul cu ganduri negre !!!
lorena_86 spune:
da fetelor asa o sa fac
stiu ca merit bataita dar sper sa ma pot relaxa de acum incolo
sunt destul de linistita acum
va pup
6+
pisigri spune:
Buna, fetelor!
Intii si-ntii felicitari pentru vesti bune, ecografii, analize si-alte alea :)
Apoi, multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe prima pagina
"Noi" noutati nu avem, in sensul ca mie mi-e tot somn, tot 24/24, mi-e foame non stop, incerc de data asta sa nu ma mai fac de aproape-100-de-kile ca prima data, pt ca tare greu se scapa de ele si oricum nu aduc nici un folos nimanui.
Trebuie sa imi anunt si eu Pisilincul ca vine un fratior sau o surioara, imi fac curaj
In rest...nimic nou sub soare. Rabdare si voie buna :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)