Oportunitati de munca la domiciliu (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io nu-s dezamagita cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

eu sunt...

sunt pen'ca oarecum asa am inteles si eu, ca punctele vip se transforma in cash, asa a spus la un moment dat.
noah, toate trec...

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

si nu inteleg de ce nu ne zice Elle, bai fraierelor uite cum sta treaba cu ZR asta...
asta ma nerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

eu sunt...

sunt pen'ca oarecum asa am inteles si eu, ca punctele vip se transforma in cash, asa a spus la un moment dat.
noah, toate trec...

da, asa a zis si a mai zis si ca nu e suficient sa postezi zilnic advert pentru a avea un castig minim, ca nu e musai sa ai referali si nici sa cumperi biduri (exceptand partea cu "o sa vreti sa cumparati")si dupa 60 de zile vip points se pot converti in dolari, ceea ce este eronat, vip points mor dupa 90de zile in ordinea intrarii in cont...acum ma gandesc ca nici ea nu o fi stiut cum stau lucrurile si daca a aflat intre timp nu a mai considerat necesar sa ne spuna si noua ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:

si nu inteleg de ce nu ne zice Elle, bai fraierelor uite cum sta treaba cu ZR asta...
asta ma nerveaza

Giulia cum putea sa ne spuna de la inceput intreg mecanismul. ca doar ea nu mai castiga nimic de pe urma fraierelor.
poate lui Elle ii e jena/rusine de noi .

dupa postarea de azi am acelasi nr. de puncte vip si 0.76 $. si am modificat optiunea la 5%. vom vedea mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Cred ca ar trebui sa intelegeti ca nu pot intra mereu pe forum sa raspund prompt la toate raspunsurile. Am 3 copii de care trebuie sa am grija, scoala cu cel mare, alaptat cu cel mic, botezul celui mic, casa, job, etc.. etc... asa cum sunt convinsa ca faceti majoritatea dintre voi. De fapt, sunt saptamani bune de cand abia de am putut respira 5 min / zi.

Apoi, Aka, mi se pare lipsit de respect si de bun simt din partea ta modul direct in care ma faci nici mai mult nici mai putin decat sarlatan, nu? Si ca sa-ti raspund personal la intrebare, toate raspunsurile la toate intrebarile tale se afla chiar in site-ul lor, daca ai bunavointa, poti citi si singura. Un om care a facut in 6 luni 5000 $ cu zeek (sotul meu), sau unul care a facut 700 $ (eu), nu sunt oare dovada clara ca zeek rewards plateste? Ce mai vrei mai mult de atat? Sau poate ca astepti sa-ti pice in brate ceva fara sa muncesti pentru acel lucru, ca nu inteleg ce vrei...?

In afara de acest lucru, s-au scris foarte multe pagini pe acest subiect si din pacate nu am mai avut timp sa mai raspund la toate intrebarile si imi cer scuze fetelor pentru asta.

In fine... Ca sa nu reiau zecile de pagini (ca poate intre timp persoanele care aveau nemaluriri au aflat raspunsurile), va rog sa ma intrebati din nou si va voi raspunde.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aka

Citat:

asta ma nerveaza

Giulia cum putea sa ne spuna de la inceput intreg mecanismul. ca doar ea nu mai castiga nimic de pe urma fraierelor.
poate lui Elle ii e jena/rusine de noi .

dupa postarea de azi am acelasi nr. de puncte vip si 0.76 $.
si am modificat optiunea la 5%. vom vedea mai departe.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

asta e o veste buna si eu am modificat optiunea aia la 5 apoi 10%...dar eu inca nu aam trecut de alea 60 de zile... zilele astea sse va intampla...in jurul datei de 21...nu mai tin minte cand m-am inscris...

tu ai cumparat si biduri?...sau esti doar silver?!...

vip points vor creste doar daca vei da referalilor biduri cumparate cu bani proprii (ei chiar precizeaza, biduri platite cu cahs din alterpay sau credit card..exclus clar biduri cumparate cu dolari obtinuti din zeek awards)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

https://www.zeekrewards.com/backoffice/percentage.htm

si cred ca am mai vazut undeva....caut

Am citit. Tu ce-ai inteles?

capcaunule, nuuu, ca si asa populatia masculina de pe DC e mult subreprezentata...

din ce scriu ei inteleg ca ei recomanda reinvestirea unui procent de 80% din castig in biduri si retragerea in cash a restului de 20%.... pe un alt forum se intrec in sfaturi membri vechi si unii se lauda ca ei folosesc alte proportii... dar in acelasi timp pe fb era un nene care ar fi vrut sa se retraga din afacere si nu isi putea scoate investitia ... si era cumva si din cauza acestei reguli....

mai e o faza daca ii calci pe coada cu vreo intrebare incomoda din punctul lor de vedere iti blocheaza contul si adio biduri si castigul capitalizat.... in fine eu nu voi investi in biduri, voi faceti cum credeti

Exista varianta sa-ti scoti tot banii in orice moment vrei si atunci ramai pe 0 si nu ti se mai capitalizeaza nimic, sau, daca vrei sa continui sa capitalizezi, poti scoate un anumit procent. Intr-adevar, cel mai bine este sa scoti 20-30% pe zi din castigul realizat zilnic, pentru ca restul raman in cont si faci profit pe ei.

_
http://immunocalromania.blogspot.com/p/immunocal-prezentare.html" target="_blank">Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

.................

In afara de acest lucru, s-au scris foarte multe pagini pe acest subiect si din pacate nu am mai avut timp sa mai raspund la toate intrebarile si imi cer scuze fetelor pentru asta.

In fine... Ca sa nu reiau zecile de pagini (ca poate intre timp persoanele care aveau nemaluriri au aflat raspunsurile), va rog sa ma intrebati din nou si va voi raspunde.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

prima intrebare cum se convertesc vip points in dolari? ca pe site-ul lor nu exista informatia asta iar noi am luat de bun ce ai spus tu...au trecut deja 60de zile pentr uunii dintre noi (eu trec de 60 in curand) si ar cam fi cazul sa stim ce avem de facut, e clar ca doar postand advertul zilnic nu obtinem nimic incepand cu ziua a 61-a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisbar

salutare, eu am 139 puncte.
inca nu m-am upgradat la silver. mi-am facudt card special pentru asta. trebuie sa ma duc sa-l ridic.

in postarile vechi am avut cateva intrebari pentru elle_seb, mi-as dori sa-mi raspunda. pareau si alte fete interesate de raspunsul ei.

o sa incerc sa aduc mesajul in prim plan.

Scuze, despre ce intrebari era vorba?

Mergi la inceput