Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Deny, acum iti inteleg nedumerirea...
Despre durerea din timpul nu stiu ce sa-ti spun, s-ar putea ca asociata cu intepaturile dureroase pe care le-ai descris si sangerarea sa indice o raceala sau o infectie, dar in aceeasi masura un
Eu zic sa faci un test dupa miercurea viitoare (6 iunie) daca nu se intampla nimic intre timp.
Oricum, trebuie sa faci neaparat analizele pentru mutatii. Poate se hotaraste sa vina la voi si mami are nevoie de tratament.
Oricum, daca este imediat cum ai o confirmare fugi la doctor sa-ti dea analizele (cred ca e f bine ca iei utro). Eu asa sper sa fie
In singura mea luna de experienta de incercat am avut si eu intepaturi in ovare cand teoretic ovulam, mi-a intarziat si menstruatia vreo 2 zile (pana atunci era ceas), am avut si o mica sangerare care eu visam ca e de implantare (dupa calculele mele asta era, eram sigura), dupa care a doua zi dureri si menstruatia. Cred ca si inainte mai aveam cate un simptom pe care il ignoram, dar acum eram f atenta pentru ca il asteptam pe . Apoi mi-am dat seama ca facusem tot felul de asocieri pentru ca timp de vreo 2 luni citisem tot de la aspirante si fara sa-mi dau seama imi dadeam singura raspunsurile pe care le citisem acolo.
Exact cand vroiam sa imi fac intrarea grandioasa la aspirante m-am trezit la odisee
Te mai de molipsire

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele...sunt foarte suparata de vineri micuta mea in varsta de 4 anisori are varicela(o forma cam urata-are bubita si pe pleoape si pe tot corpul)azi am fost la medic cu ea(ma speria o bubita de pe o pleoapa care se marise si se umflase)si mi-a dat cateva antiinflamatoare si cam atat. trebuie sa o tin in casa, si sa am grija in mod special de ochisori sa nu se infecteze.
Colac peste pupaza....eu nu stiu daca am facut aceasta boala in copilarie....vom vedea...oricum am citit ca in al doilea trimestru nu sunt probleme....cu Dumnezeu inainte....simt ca nu se mai termina problemele la mine.
Maine merg si la doctorul meu sa vedem ce face bebe mic si cum s-a mai pozitionat placenta.....vapup dulce

15+

Mergi la inceput

azi am implinit si eu 16 sapt...merg pe 17

15+

Mergi la inceput

Dana, tinem pumnii pentru maine
Of, Popics, dupa ce ca erati voi in dubii... Eu zic sa incercati sa ramaneti calmi, cel mai probabil e perfect si voi il stresati cu amniocenteze si cariotipuri
Nici nu vreau sa ma gandesc ca al meu poate avea vreo problema, nu stiu cum as face fata stresului D-aia zic, Popi, trebuie sa fie bine

Onutz 14+

Mergi la inceput

Of, Luciana, fix de asta aveai nevoie... stiu ca in principiu nu e afectat, dar cu un copilas bolnavior acasa si eventual si tu bolnava va fi distractie...
Mama ta nu mai stie daca ai avut varicela? Sau mai ai fisa ta medicala de cand erai copil?
Oricum, eu zic sa vb cu medicul tau repede...

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Pai, Onutz, chiar vorbeam cu mama la telefon (tre sa-i dau raportul zilnic, deh, primul nepot) si ii si spuneam ca daca ceva era in neregula, un al 7-lea simt ceva mi-ar fi tras mie vreun semnal de alarma. Dar nu am nici un sentiment ciudat, nici o ingrijorare de-aia congenitala - nu stiu cum sa explic, sentimentul ala ca ceva nasol se va intampla, un tremur, un nod, o chestie, o ceva (in afara de faptul ca voi fi mama , deci start maturizare, adio depravare).
Cand am ramas insarcinata, desi eram ferm convinsa ca nici o sansa in luna aia, la un moment dat la birou, ducandu-ma a treia oara la toaleta am avut un gand cum ca "poate-s gravi" dar pe care l-am alungat cu deductii logice (frig, lichide, etc)- si iete ca eram. Acum am tot facut deductii logice dar n-am avut nici macar o data o strangere de inima ceva.
Stiu ca nu pare rational ce spun, dar nu ma pot opri sa nu ma gandesc si la asta.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Am vorbit si mi-a zis sa fac Igg pentru varicela(dar rezultatul dureaza vreo 7-10 zile)timp in care isi va face boala debutul si nu pot face nimic. Nu am voie sa fac vaccin....
Mama nu isi mai aminteste, am intrebat-o.Ma rog la Dumnezeu sa fi avut boala asta rea.....cel putin la fetita mea se manifesta urat...nu ma asteptam sa fie o boala atat de agresiva.

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Of, Luciana, fix de asta aveai nevoie... stiu ca in principiu nu e afectat, dar cu un copilas bolnavior acasa si eventual si tu bolnava va fi distractie...
Mama ta nu mai stie daca ai avut varicela? Sau mai ai fisa ta medicala de cand erai copil?
Oricum, eu zic sa vb cu medicul tau repede...

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Pai, Onutz, chiar vorbeam cu mama la telefon (tre sa-i dau raportul zilnic, deh, primul nepot) si ii si spuneam ca daca ceva era in neregula, un al 7-lea simt ceva mi-ar fi tras mie vreun semnal de alarma. Dar nu am nici un sentiment ciudat, nici o ingrijorare de-aia congenitala - nu stiu cum sa explic, sentimentul ala ca ceva nasol se va intampla, un tremur, un nod, o chestie, o ceva (in afara de faptul ca voi fi mama , deci start maturizare, adio depravare).
Cand am ramas insarcinata, desi eram ferm convinsa ca nici o sansa in luna aia, la un moment dat la birou, ducandu-ma a treia oara la toaleta am avut un gand cum ca "poate-s gravi" dar pe care l-am alungat cu deductii logice (frig, lichide, etc)- si iete ca eram. Acum am tot facut deductii logice dar n-am avut nici macar o data o strangere de inima ceva.
Stiu ca nu pare rational ce spun, dar nu ma pot opri sa nu ma gandesc si la asta.

gogoasa hormonizata

popica, eu am mare incredere in instinctul meu...am inteles perfect ce ai spus tu acolo..si sunt sigura ca daca era ceva in neregula, simtei pana acum .....o sa ai un bb perfect

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor ma doare capul,dar rau de tot.
Bubu ziceai sa pun comprese cu cartof crud cand ajung acasa?
Azi chiar mi-e rau si greata,abia am inghitit niste linguri de supa si o para ametita

Mergi la inceput

Dana, parca erau cartofi cruzi stropiti cu spirt. Incearca sa-i legi cumva de frunte si sa stai linistita, poate reusesti sa dormi un pic...
Ai incercat sa mananci corcoduse pentru greata? Eu numai asa ma dreg, cu corcoduse cu putina sare. Daca nu ar ploua as fi pe marginea drumului, la "procurat". Mie seara mi-e cel mai rau in ultima vreme, asa ca inainte sa ajung acasa fac o oprire la corcodusi.
Azi am citit ca durerile de cap si nasul infundat (nu neaparat impreuna) sunt des intalnite in sarcina si ambele se intampla din cauza fluxului sangvin marit. Dintre ele eu o am pe cea cu nasul infundat mai ales noaptea si acum ca e frig afara e de vis...

Onutz 14+

Mergi la inceput