Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

P.S David s-a umplut de bubitze pe tot corpul azi noapte, pare o boala a copilariei. La 12.30 avem programare la dr.

Ce a spus medicul? sanatate multa si sa treaca usor perioada asta

Simply,mami de fetita frumusica

Nu este o boala a copilariei, se pare ca e pe fond alergic si nu stim exact de la ce pt ca e prima oara cand patim asa ceva. Prima oara am crezut ca e din aer dar avem vreo 4 zile de cand nu am iesit din casa si tot ii apar .. si parca nu mai sunt bubite, arata ca niste pete mici rosii si nu mai sunt pe tot corpul ci doar de la brau in jos. Ii dau cu Advantan dimineata (si zirtec de 2 ori pe zi), in cateva ore dispar de tot...iar dimineata urmatoare ii apar iar. Acum suspectez ca de la pampersi face chestia asta pt ca doar ce i-am luat un pachet nou sapt trecuta (exact cand au inceput sa apara problemele) si ma gandesc ca poate sunt contrafacuti ca altfel nu-mi explic. Azi-noapte l-am lasat fara si parca sa zic ca i-au aparut mai putine pete... oricum, continuam tratamentul sa vedem ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

nyny, sanatate lui David. Poate ajungi totusi si la alergolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny sper sa scapati repede de problema. Ca si alternativa naturala pt alergii stiu ca exista extractul de coacaz negru.
Mara ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nyny sanatate lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Am disparut brusc, fara sa mai apuc sa citesc raspunsurile voastre. Ms frumos!

Noi azi ne-am externat, dupa ce luni seara ne-am prezentat la camera de garda si ne-au internat.
Kiti a facut o pneumonie interstitiala cu componenta bronhoconstrictoare...scriu si eu stiintific. Ideea e ca abia respira, ca un astmatic in criza si ne-am dus repede acolo. Cand am ajuns l-a consultat si cica era saturatie de oxigen 84% si ca atare ne-a internat repejor si ne-a pus pe tratament si pe supraveghere.
Acum e mai bine, inca nu i-a trecut tusea, suntem pe tratament acasa si om vedea mai incolo. Nu am idee prea bine, sa vorbim si cu medicul alergolog.

Eu sunt tare obosita ca am dormit doar cate 4-5 ore/noapte. Ziua nu puteam si noaptea la 12 ii punea antibioticul si stateam de paza ca i se infunda/spargea vena repede si trebuia sa fiu pe faza sa ii schimbe branula. Asa ca de la 1 30 pana la 6, daca apucam, era bine.

Cica muuulte viroze si destul de agresive, anul asta, spre uimirea doctorilor.

Nyny, multa sanatate!

Ma duc sa bag la spalat si sa il culc pt ca i-am dat si siropelul.

Va pup si sper ca peste cateva zile sa pot citi si eu ceva mai multe.

Mergi la inceput

Micki sanatate multa lui Kiti; draga de tine,incearca sa te odihnesti atunci cand ai ocazia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Feteleee !!! Mi-e dor de voi! Am apucat numai sa citesc capitolul asta si desi m-am bucurat mult sa va citesc din nou dupa aproape 3 luni (cand au trecut?) m-am si intristat f mult ...

Eu nu am timp nici sa intru pe on line banking 5 minute sa-mi platesc telefonul....e neplatit de o luna, tot zic ca gasesc eu timp...

De multe ori incep serviciul de la 8 jumate (vine cineva la interviu mai devreme) adica sunt acolo de la 8 si un sfert si plec pe la 7 si un sfert, nu prea iau pauza de masa, nu am timp nici de o sueta mica cu colegii, nimic,nimic....:(

A venit 1 iunie si eu nu am avut timp nici sa ii iau cadou lui Yannis ...m-am simtit ca naiba....speram sa il iaumai devreme de la gradi (adica la 6) si sa mergem in Mall si sa ii iau ceva. Dar am avut alte lucruri de facut plus o cearta cu colega mea, am ajuns la 7 jumate la gradi cand Yannis era ultimul copil acolo si de 1 iunie! obosita si nervoasa moarta de nu aveam chef de nimic, ce mall eram rupta de oboseala...

Mi-e dor de mine, de Yannis, nu mai apuc sa-l vad mai deloc. Din cauza ca-s ruta de somn am decis sa il punem la culcare mai devreme. Ne-a reusit. am muncit un pic dar ne-a iesit relativ usor, din 12 jumate s-a facut 10-10 jumate ora de culcare. Cum ajung la 7 juma la gradi, pana mai cumpar ceva de la supermarket ajung acasa la 8 sau un pic peste 8, pana pun de masa, mancam spal vase se face in jur de 10 si gata treb sa il pun la nani si nu am timp mai deloc sa ma bucur de el

Sunt rupta de oboseala si de nervi cu serviciul. Si si mai nervoasa sunt in ziua de salariu cand platesc gradinita, telefonul, asigurarile de sanatate si la masina, pun benzina si mai raman cu 50 de lei pentru restul lunii ...m-am dus mult sub ce am cerut ptr ca au promis bonusuri care nu au cum sa nu vina! Ei uite ca nu vin...la felul cum e organizarea nici nu cred caor sa vina....

E week-end si nu am chef sa ies nicaieri si sa fac nimic, atat desuparata si obosita sunt...

Si nici nu am cu ce sa ies....

Ieri am plans rau....m-am enervat. Am avut serbare la gradi...gradi la 5 minute de servici, a lipsit sub 2 ore si cand am cerut sa plec mi s-a zis ca ar prefera de acum incolo sa imi iau jumatate de zi libera pentru asa ceva din zilele de concediu
Asta in conditiile in care cel putin 2 ore stau in fiecare zi peste program!!!

Si vedeam cum toti copii primesc jucarii, auzeam prieteni pe unde se duc cu copii, vedeam pe strada copii mergand cu jucarii cu baloane incolo incoace...si eu..numai la serbare am fost.

Yannis a inghetat tot cand i-a venit randul. nu a spus nici un sunet din poezia pe care o stia, dar eu sunt multumita si fericita ca a participat si a stat cuminte pe scena, nu a plans nu s-a speriat nu a facut nazuri cand i-au dat microfonul sau cand a trebuit sa se ridice. numai ca nu a spuz poezia

oricum o stie. mi-a spus-o mandru de vro 3 ori aseara si de 4 ori azi dimineata. Cap coada si fara ajutor, dar nu a putut atunci la serbare. nu conteaza, data viitoare

Scuzati romanul

Mamica de copil neastamparat Yannis

Alexutza

Sper sa depasiti cat mai repede perioada asta si sa reveniti la normal. Banuiesc ca deja iti cauti alt job, nu?.. pentru ca mi se pare inuman programul tau.

Nu te mai invinovati pt ca nu i-ai luat cadou lui Yannis de ziua copilului. Se intampla sa mai trecem si prin perioade d-astea, nu asta e important. Mai nasol cu lipsa timpului, dar lasa ca vine el concediul si plecati acasa, pe insulita voastra.. si o sa va incarcati bine bateriile. Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

nyny, daca nu e facut si febra, probabil nu e o boala de copilarie, sa ne tii la curent.

miki, of, greu trebuie sa va fi fost....stiu cum e sa stai de veghe sa nu-si scoata branula, pentru o noapte stefan a avut chiar 2, una si in picior......iar peste zi trebuia sa stea tot cam la orizontala ca nu mergea perfuzia.......da, urat cu virozele....poate ati scapat pe anul asta. multa sanatate!!

tomaca, simply, si eu mi-am propus sa fiu mai cuminte luna asta, sper sa trec in iulie tot cu burta. ma ajuta soacra, dar are si ea limite fizice si psihice....are si ea o boala grea de dus, face mancare...
macar dorm noaptea, slava domnului, desi inca nu m-am obsnuit cu trezirea la 6 a lui stefan, nu ma plang. pe stefan l-am simtit f jos tot cam asa, pe la 8 luni, dar am reusit sa-l duc pana la 40 de saptamani. doar ca alexandru e mai nabadaios parca, nu mai are rabdare....ei, asa ati aflat si cum o sa-l cheme pe junior

_
mama lui Stefan, pui scump si 29+

Mergi la inceput

Ana e un nume foarte frumos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Foarte frumos numele ales Ana!

Mergi la inceput