Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
anidaz spune:
Contabilizare,:
Pana acum avem :
12 fetite
21 baietei
Sa fie sanatosi toti si cei care si-au aratat ”comorile” si cei care tin mamicile in suspans inca si stea in burtica pana la termen!
23+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Va rog sa va uitati peste listuta in caz ca am omis pe cineva si nu i-am pus caruciorul aferent fiindca am avut ce cauta si e posiubil sa fi sarit pe cineva,
23+
Mihnea Bogdan
nu_mai_stiu spune:
Hei Patricia,ce grasuna frumoasa ai tu acolo.Felicitari si sa o tinem tot asa pana la capat - numai cu vesti bune.
Noi astazi am intrat in a 23-a saptamana
Se pare ca anul acesta e anul baiteilor pana la urma.Toate cunostintele mele gravide si care au nascut recent au baitei cu exceptia uneia care are fetitza.
Eu am o problema cu contul comun.Am vrut sa intru si eu sa imi fac un album cu poze,dar nu pot.Sunt pe contul lui Adina Zepa.Si nu pot iesi din contul ei.Daca postez o poza,o pune ca poza a ei.Daca stie cineva sa-mi explice si daca are timp...i-as fi recunoscatoare.
Sora mea zicea ca ele au cont pe facebook.Grup inchis.Ceva de genul.E foarte tare zic eu.Si cica ele aveau pe gmail,dar mergea greu serverul si au pe yahoo (parca)
Cum vine week-end-ul cum se lasa linistea pe forum
ANDREEA 23+ cu
danielabejan spune:
ar fi o idee sa ne facem si noi un grup privat pe facebook, asa vedem pozele mai usor si poate asa am pastra mai bine lagatura si dupa ce o sa avem bebeii poate care o sa ne intalnim cu tot cu bebelusi cand au 1 an sau stiu eu o activitate de genul
21+
nu_mai_stiu spune:
Asa e Daniela si mai ales ca pe facebook se pot posta filmulete.Si daca facem grup inchis ,nu ar putea nimeni sa ne vada pozele.O sa cer detalii de la sora mea sa vad ce si cum....
ce ziceti ? http://retelesociale.ro/2012/01/12/cum-creezi-un-grup-facebook/
ANDREEA 23+ cu
anidaz spune:
Da se poate face un grup inchis pe FB avem si noi cele care am activat pe un forum unul si nu=l vedem decat noi.
eu sunt Adina Zepa si inseamna ca a fost selectat albumul meu cel in care ai vrut sa pui,trebuie sa-ti faci un album nou cu numele tau ,dar daca ne facem pe fb punem acolo.
23+
Mihnea Bogdan
Olivette spune:
Salutare la burtici!
Eu va citesc zilnic, chiar daca nu scriu si pana ajung sa scriu uit despre ce vroiam.
Felicirari pentru rezultate, Patric!
Eu voi naste la Filantropia.
Nu am cumparat nimic pana acum, cred ca inca mai am teama aceea ca Mihaela, sa nu se intample ceva. Dar am zis ca in curand sa ma apuc sa fac listute cu tot ce trebuie si pentru ca tot mai e timp, sa compar si preturi. E o idee buna ca bagajul gravidei sa-l avem pus pe prima pagina, asa nu mai trebuie sa cautam prin capitole si pagini.
Sambata merg la Baby Expo la Polivalenta sa vedem ce se expune pe acolo. Voi mergeti?
23+
patricbebe spune:
Buna seara!!! Bagajul pentru spital nu incep sa-l fac pana cand nu merg acolo sa vad si sa intreb de ce am nevoie, din cate stiu scutece si ce mai trebuie pentru bebe imi dau ei de acolo chiar pleci acasa cu un set pentru macar cateva zile.
Azi am mai tras o tura de cumparaturi de hainute pentru fetita, facute aici in Liban din bumbac 100%, cu 50 de dolari am resuit sa cumparam destule mai ales ca Marius tot strangea in brate, bine ca sunat telefonul ca poate ieseam din magazin cu toata colectia
Si acum stau si ma uit pe pozele de la ecografie si nu imi vine sa cred ca e bucatica mea
23w cu
norma36 spune:
@ sept.oct2012
Prezenta la apel: UM 27.12.2011, DPN 02.10.2012, baietel
20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto