Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
...mici semne ale zilei de azi...
filmarile probabil saptamana viitoare o sa le am...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Ce chestie, Olishka!!! Asta e...febra aniversara!! Interesanta coincidentza, cred ca lui Cristi va incepe sa i se faca teama in preajma zilei lui de nastere:))
Bine ca nu a fost ceva de lunga durata, o fi fost o chestie inexplicabila cum a avut Gazulina atunci, in Anglia...Multi pupici lui Big Boss si "La Multi Ani!" lui Cristi!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Pisik06 spune:
Seara buna!
Bine ca e ok DAVID, ca deja aveam emotii, dar am vorbit si noi (prin Pisicu) cu Olga si Cristi si acum e totul in regula.
DODO, ce simpatici sunt zmeii. Isa e absolut delicioasa cu zambetul ei cu toti dintii (e specific, si Ana si Gaza zambesc asa si cred ca si alti ghiocei), iar Bogdi a fost tare chipes in costum popular.
SIMONA, sa iti priasca concediul.
Am aflat ce vom fi: veverita
. Asa ca pana la urma inchiriem costumul. Soacra s-ar fi bagat la pisica, dar la veverita a zis ca nu se baga si sigur iesim mai ieftin cu inchiriatul. Acum sa si gasim de unde
Nopate buna!
Mami de minune mica
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Am aflat ce vom fi: veverita ![]() |
Si io m-am apucat de cugetat la subiectul cu furnica... ma rog, am cugetat ce-am cugetat si... nu am reusit sa-mi inkipui decat tot ceva asemanator cu ce-am avut eu in clasa a II-a sau III-a... cand am avut o serbare cu furnicutze... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Dupa o discutie de o ora cu socrela la telefon am ajuns la concluzia ca daca am timp si gasesc material si blanite se baga. Mai cuget totusi
Mami de minune mica
denisamada spune:
Cugetam! Cugetam! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Ma bucur ca David e mai bine!

Dodo, chipes flacu ai!
Iar zanuca e mortala!
Mada, ai material pt inspiratie si in "Veronica se intoarce"
si mi se pare ca "furnicuta" i se potriveste Adelei grozav!
Trasatura de familie pe linie materna, deci!
Pisik, "veverita" mi se pare complicat, e tare soacra-ta daca se incumeta!
Ce mai veverita ghidusa o sa iasa!
E super ca nu trebuie sa lipsiti de la serbare!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
Pisik
;Simply
multumesc pentru cuvintele frumoase
idei de costume:
-veverita si de furnicuta
si de inchiriat ...
-www.paiataparty.ro/costum/insecte/furnica" target="_blank">furnica si www.paiataparty.ro/costum/animale/veverita" target="_blank">veverita
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Pisik06 spune:
Neatza!
DODO, multumim pt surse
. Cam la pozele astea m-am uitat si eu aseara si am ajuns la concluzia ca poza 5 e cel mai aproape de ce vrem, fusta cu bluza + urechi, coada si manusi. De cumparat acel costum e 125, acum ramane de vazut daca il poate face soacra sa semene si daca iesim mai ieftin sau nu merita osteneala
Mami de minune mica
novus spune:
Neata !!!
Dodo, multumim pt poze, frumosi copii ai !!
Pisik, Mada, succes la confectionat costumele, sa nu le dati ca de la toamna intram si noi in hora ![]()
Abia astept sa vad ghidusele costumate in actiune !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)