Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !
Suntem si noi p-acilishea, rupti in gura de foame, am un ostropel la cuptor si-un piure pe aragaz, abia astept sa basculez. Azi m-am infofolit de parca e iarna, am avut ghete, jegari si rochita tricotata Vriau rochiiiiiii, vriau fushtiiiiiii, vriau sandalilii melii romane (mai ales ca ma fu%^ o durere de unghie si ma apasa incaltamintea ).
Marie
Gaby, zici tu corect cu simpatiile si antipatiile, am si io, si aici si la serv, si acasa , da' sa vezi ce maestra in ignore sunt!
Bafta la testari pentru tot poporu' prestator !

aaa, si Dana, era sa zic eu o prostie de aia care nu s-a bucurat de vestea ta! Sa-i fie-n ciorba, na ! Eu m-am obisnuit sa stau in gat unor oameni, asa ie unii, mai atzosi, da' le dau reject cu bidineaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am cautat mesajul in care a anuntat lorena ca este gravi
asa ma bucur, ai facut bine ca te-ai detasat de tot. sa fi linistita si sa ai incredere ca va fi totul bine, trebuie sa fie

cosmiutza, katy, anca, draguta, cixinica, camcris va doresc sa vi se implineasca cat mai repede visul, sa aveti 2 liniute frumoase si rosii
va pe toate.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mrenescu,31 si ceva am si eu,cu bataie spre 32.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAP NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Buna dimineata fetelor.Miha,pana nu vezi rosu mai e o speranta totusi.Fetelor,aveti idee la cate saptamani de sarcina incep greturile?Si daca sunt insotite si de diaree?Va multumesc si va pup

Buna, la mine greata a inceput in saptamana a5a si incepand cu saptamana 6 ziua 4 am inceput sa dau la rate. Am citit ca unele sarcini pot fi insotite si de diareea sau de constipatie, eu sunt constipata si negravida

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput