BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Blue_sea spune:
Majia, multumesc.
O sa incerc sa am rabdare pana sapt viitoare cand pt interpretaremergem la dr si o noua eco.
5+
vikisor spune:
buna fetelor
Lorena, bine ai venit!
vreau sa va spun ca si eu in ultima perioada trec de la plans la nervi la voie buna cu viteza luminii e derutant pentru cei din jur dar sper sa inteleaga
cat dureaza sa iasa rezultatele analizelor? eu ar trebui sa am duc maine sa dau sange si trebuie sa imi fac si programare la doctor cand ies rezultatele... si pentru ca programarile se fac cam cu 1 saptamana inainte, vreau sa fiu prevazatoare
7+
Blue_sea spune:
Vikishor, cele de sange sunt gata in max 7 zile lucratoare (unele mai repede de atat).
Sumarul de urina intr-o zi, iar urocultura in 7. Deci daca iti iei o marja de min 1 sapt e ok.
5+
lorena_86 spune:
stiu ca nu e bine sa ma stresez dar nu pot oricat m-as chinui
am un istoric nu prea ok de asta sunt asa stresata
acum 3 ani am decis ca vrem bebe, nu ne-am mai protejat si am ramas in prima luna
am aflat pe la 5 sapt
tutul bine si frumos pana am ajuns la medic la 6 sapt cand mi-a zis ca sunt suspecta de sarcina extrauterina pt ca nu se vedea nimic in uter
la aprox 7 sapt am avut sangerari care se intensificau pe zi ce trecea si am pierdut sarcina la aproape 8 sapt, deci nici vb de extrauterina
dr a presupus ca a fost o aberatie cromozomiala si ca dupa urmatorul ciclu sa incerc din nou
asa am si facut si la fel, am ramas din nou
doar ca de data asta am pierdut-o la 6 sapt
la prima sarcina nu m-au chiuretat, am eliminat-o natural dar la a doua mi-au facut chiuretaj
de atunci si pana acum nu mai mai ramas deloc, adica proape 2 ani jumate
am facut investigatii si am aflat ca am o mutatie care da trombofile, mthfr C667t homozigota
am trecut peste, am mers la fundeni, am facut tratament aproape 2 ani si tot asteptam sa apara bebe
daca am vazut ca intarzie am facut hsg, totul ai fost ok, trompe permeabile, spermograma ok
la eco arata ca ovulez spontan deci toti dr imi ziceau sa ma relaxez
luna trecuta am hotarat sa plec din tara pt o perioada de 3 luni si normal ca nu puteam pleca insarcinata asa ca am zis ca luam o pauza pana in septembrie
dupa cum presupunea dr mea ca e posibil sa am sinechie partiala dupa chiuretaj am zis ca o sa fac si histeroscopie in septembrie
m-am gandit ca daca nu am ramas atata timp nu avea rost sa ne protejam, ba chiar sotul a fost plecat la cursuri in ultimele doua saptamani asa ca am prestat doar de orata in perioada ovulatiei
chiar nu mai speram desi am vazut ca-mi intarzie asa mult, eu care-l aveam destul de regulat
singura mea grija este ca de mai bine de o luna nu am mai luat tratamentul pt trombofilie pt ca am crezut ca nu e nimic
imi e frica ca asta sa nu fie un lucru rau, acum am inceput de urgenta tratamentul si clexane dar pana nu vad ca e ok si in evolutie nu cred ca o sa ma pot calma
maine dimineata o sa fiu la fundeni pt analize, sper sa ma mai linisteasca cele de acolo
va pup
majia spune:
Lorena, imi pare rau pentru sarcinile pierdute .
Bafta maine la analize.
Eu zic ca n-a venit in doi ani pentru ca nu era momentul si a venit acum ca sa ramana in burtica cuminte cele 9 luni si sa se nasca sanatos .
Si pana la urma mai pleci cele trei luni sau anulezi tot?
5+
lorena_86 spune:
nu mai plec
nu am cum
eu o sa merg des la medic, monitorizari, analize, tratament
important e bebe acum si o sa fac tot ce pot sa fie bine
mai putin faza cu relaxatul
inima mea tremura, e cat un purice
si am un pesimism in mine de speriat, parca nu ma pot bucura si asta ma sperie ingrozitor, imi e frica
majia spune:
Lorena, eu incerc sa nu pun raul innainte.
Spre exemplu, nu astept o confirmare ca totul e bine ci imi spun ca atata timp cat nu sunt semne ca ar fi rau, inseamna ca pentru moment e bine.
5+
Bubblegum spune:
Lorena bine ai venit si iti ureaz 8 luni de acum incolo pline de simptome desarcina, bebe miscacios si preocupari de unde nasc, cum nasc etc.
Intr-adevar mutatiile astea sunt foarte pacatoase.Din fericire exista tratamente; pentru spui ca iei clexane, tine-te de el este foarte important. Si mai ales acum la inceput fa-ti analizele de progesteron si beta ca sa poti vedea exact cum evolueaza bebe si daca mai trebuie ajutat cu ceva. Daca ai intrerupt clexane doar o luna nu cred sa fie probleme.
Eu stiu si nu exagerez 10-15 fete care au pierdut sarcini dupa sarcini din pricina pacatoaselor astora de mutatii..vestea buna este ca in ziua de azi toate au bebel sau stau sa nasca si asta datorita clexane sau heparina in diverse doze.
Eu atat de socata am fost de mutatiile astea de trombofilie sid e ce se intampla fetelor in jurul meu incat mi-am facut testul de trombo, nu mi-au gasit mutatii mi-au gasit o valoare mai aiurea la protrobina si trebuie sa iau o data pe zi cate o baby aspirin. Iti tin pumnii sa fie bine de data asta si asculta sfatul lui Majia daca nu sunt semne ca e rau inseamna ca e bine
Eu am fost azi la medicul de familie 2 saptamani stam acasa pana vede daca am sau nu anticorpi de cytomegalovirus (si pana nu aflam rezultatele testului nu mai am voie sa intru in contact cu ai mei copii de la job)...
majia spune:
Bubble, ce bine de tine. Vreau si eu doua saptamani acasa! Ma simt asa de obosita si deconcentrata la birou. Dar din pacate nu am nici un motiv sa cer asa ceva .
5+