Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANITTA f f f frumos ai scris...ai mare dreptate..dar eu cred ca IONELU se simte asa si din cauza oboselii...
am mai avut si eu mom de astea la Asteropi de imi venea sa plec de acasa sa iinchid usa dupa mine sa nu mai aud racnete,,,dar mai mult de 5 min nu reuseam sa o las sa planga...
pe asta mica nu pot sa o las mai mult de 1 min ca se invineteste de la plans imediat:(((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Shosho, spectaculos, frumos, incurajator pentru oricine!!! Asa da noroc, cu travaliu atat de scurt, super!
Astero, si eu cred ca Ionelu e foarte obosita, of, grea e acomodarea, parca mi-e si teama de ce va urma. Ce face printesa Raffaella? Tu ai mai uitat din neplacerile aventurii nasterii?
Agripino, mai poti?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

IONELU eu la Asteropi nu am stiut ce inseamna sa gatesti sau sa faci curat vreo 3-4 luni..stateam non -stop cu ea, mai mult in brate, ba cu alaptat ,ba cu scos aerul, ba cu colicii....ee si nu a murit nimeni..am comandat de afara cand nu ne aducea soacra-mea de papica, mai baga si sotul cate o masina de spalat sau aspirator..si incet incet ne-am descurcat singuri...noaptea numa eu ma trezeam pt pitica....ca si acum

apropo..sa va spun cum am facut noi acum...tati doarme cu printesa mare la ea in camera si eu cu bebita in dormitor...ne-a fost teama un pic la inceput ca nu o sa se acomodeze cea mare la ea in camera, dar nu are nici o treaba, ba din contra ii place la "amio tis"..asa ii zice ea in greaca:))))

ALBINUTZA ----nastere usoara

Mergi la inceput

Buna dimineata! Albinutza, esti cu emotii acum, asteptam vesti! Eu am dormit foarte rau, ca si noaptea trecuta... Mi-a plecat copilul la scoala, eu cu leneveala de-acum, o sa pun in bagaj lucurrile pt maternitate, o sa mai calc ceva haine si cam atat.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

ALBINUTA bafta multa, scumpa! Sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida!

Noi astazi am implinit 1 luna de viata!
Vineri mergem la medicul de familie ca sa ne evalueze si sa ne cantareasca.
Dupa aproximarile mele a luat 1 kg in cele 3 sapt de cand am venit acasa. La externarea din maternitate avea 2930g.

DEEA nici eu nu am recoltat celule stem. Din aceleasi motive ce privesc incertitudinea si neclaritatea sistemului de recoltare si stocare. Plus ca insemna un efort financiar ff mare si daca tot il faceam, macar sa stim pentru ce.

SHOSHOOO ce nastere faina ai avut! Asa super rapid sa tot nasti. Imi pare rau pt ruptura, dar incet incet se vindeca. Am inteles ca mai tarziu ar fi indicate exercitii Kegel pentru intarirea musculaturii acolo jos.

VIRGI, deja la serviciu??? Leleleeee...jos palaria in fata ta! Eu sunt varza asa...dar dc as mai merge si la serviciu cred ca m-as damblagi de tot
Dar cine sta cu Lucas cat timp esti tu plecata? Ii lasi laptic de la tine sa pape? Sau cum procedezi?

TIGRUTA, da, din pacate, tot pe LP suntem. Sunt foarte dezamagita, dar asta este. Pana la urma daca nu se poate sa revin la alaptare exclusiva, nu se poate si gata. Chiar nu vreau sa ma mai stresez atat.
Tu cum te mai simti?

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Chiar daca afara ploua,pe strada noastra a rasarit raza de soare mult asteptata: Rares-Iustin, un voinic sanatos si frumos ca tati ( 3540 gr, 51 cm) si ambitios ca mami! Multumim pt.gadurile bune!

39+ cu Rares-Iustin
AMR ...1 zi si un pic... !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Yuhuuuuuu! Felicitari, Albinuta!!! Sa aveti o viata de poveste impreuna!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Casuta noua AICI

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput