Hai Albinuta!Fluturasi&Floricele Mai-Iunie'12(54)
Raspunsuri - Pagina 13
blanca000 spune:
Ylari eu ti-l recomand cu caldura pe dr meu Isreb Nayel, naste la Medlife si natural si ceza fara probleme..sunt convinsa ca te poate primiisi la varsta asta de sarcina..iipoti spune ca vii din parte mea si ii spui situati..e super ok ca medic, ca om.si toata lumea ii lauda taiafurile de ceza...pretul la Medlife a mai scazut si poti vedea pachetele pe wife.
Daca mai vreo detaliii spune si itit zic ce stiu.
E medic f bun, o gramada de sotii de fotbalisti merg la dansul..nu ca asta ar fi un criteriu.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Iti dau ne de la cabinet daca. Vreo sau maine dimineata il gasesti la Medlife caci dimineata areacolo consultatii...cred ca esti intr-o stare de kkoinsa gandeste-te la pui si sa fie totul bine...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Ylari eu ti-l recomand cu caldura pe dr meu Isreb Nayel, naste la Medlife si natural si ceza fara probleme..sunt convinsa ca te poate primiisi la varsta asta de sarcina..iipoti spune ca vii din parte mea si ii spui situati..e super ok ca medic, ca om.si toata lumea ii lauda taiafurile de ceza...pretul la Medlife a mai scazut si poti vedea pachetele pe wife. Daca mai vreo detaliii spune si itit zic ce stiu. E medic f bun, o gramada de sotii de fotbalisti merg la dansul..nu ca asta ar fi un criteriu. ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Merci mult, tu unde nasti cu el? Tot Medlife? Si inca o intrebare, cum adica "ma poate primi si la varsta asta a sarcinii"? Daca aleg Medlife si optez ptr cezariana cu medic de la ei, nu pot alege eu medicul? Trebuie sa fiu intai pacienta lui? Intreb, ca nu stiu, m-am trezit asa cu dansa intr-insa si acum nu stiu ce sa fac...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
albinuta83 spune:
Gyan..daca vrei sa-l citez pe dr meu..."gandeste-te ca din punct de vedere al medicamentelor si a ceea ce ai nevoie..vii ca la un hotel de 1 STEA. " DECI...au sau nu..tb sa aducem..
Ylari...no comment..dr ta e o idioata...
Anitta..pai pana acum placenta nu a fost praevia..? stiam ca asta se vede mai de la inceput..si se urmareste daca urca sau nu..Nu ma gandeam ca poate sa si coboare la final de sarcina..Care ar fi cauza retardului de crestere?
39+ cu Rares-Iustin
AMR ...1 zi si un pic... !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
2liniute spune:
intru repede sa urez La multi ani sarbatoritilor de astazi !!!!! multa sanatate!!!!! La multi ani Elena si La multi ani bebe Constantin!!!! Sa cresti mare si cuminte sa iti bucuri parintii!!!!
am cam avut treaba prin casa si pe la cumparaturi asa ca iar am ramas in urma... dar vad ca ultimele discutii sunt despre cine si unde naste... eu o sa nasc la Sanador cu dr Alexandru Dinu si o sa nasc prin cezariana
ylari imi pare rau ca doctorita ta nu te va mai asista la nastere...:( eu chiar l-am intrebat pe dr meu daca o sa fie in spital in iunie ( l-am intrebat inca de acum o luna hehe) si a spus ca da zambind
nu stiu sa iti spun cat de bun dr este la o nastere... ca suma... ma v-a costa 51 de mil cezariana + 390 ron cazarea pe o zi
sper sa gasesti un dr curand
gata ma pregatesc de nani
va pup
Anca 36+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 3+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
Cuchilici spune:
Ylari doctorul meu este si la Regina Maria si la Sanador. E un doctor foarte bun si foarte intelegator, chiar cred ca nu ar fi problema sa mergi la el chiar acum, pe ultima suta de metri. Il cheama Celus Tarpan si daca te intereseaza iti pot da nr lui de telefon.
Raspunde la telefon imediat sau la mailurile pe care i le dau, ceea ce ma face sa stau fara grija pentru cand va veni momentul.
Corina 38+ cu Vlad Alexandru
Deea_Deeutza spune:
Pupici la burtici si la bebici
Fac si eu prezenta ca azi am fost ocopata
A venit mama sa faca mancare si am prins-o si la bagajul de spital, dar tot nu am terminat. Mai vine si maine si sigur terminam si la final o sa postez ce am pus in bagaj.
Eu ma simt bine, dupa amiaza am fost si in parc juma de ora, am parcul peste strada, m-a relaxat foarte tare, dar mi-am primit si contractiile bine meritate pe care le-am calmat cu juma de gynipral
Ylari sper sa rezolvi si sa scapi de stres ca nu de asta aveai nevoie acum
Anittule ciudata si tarzie descoperirea de placenta previa si intarzierea bebelinei. Am o prietena insarcinata in 15 sapt si s-a vazut deja placenta previa, plus ca a avut sangerari si sarcina este pozitionata foarte jos.
De care previa este?
Albinuta! AMR 2 zile
Alinushali asteptam vesti depre voi
La multi ani sanatosi lui Constantin de Virgi si Elenelor noastre dragi!
Va si sa aveti un somn lin!
Deea 36+ cu
Cu Victoras dragalas la purtator inca 3 saptamani!
YLARI spune:
Fetelor va multumesc ptr sustinere intelegere si sfaturi.
2liniute sa inteleg ca nasti la Sanador? Cum il cheama pe medicul tau?
Cuchilici mersi ptr info ref la medicul tau.
Am fost buimaca toata ziua, naucita, socata, nu ma asteptam la asa ceva. Dupa 8 ani de cand merg numai la ea, dupa o prima sarcina si nastere reusite, dupa sarcina asta aproape dusa pana la capat tot cu ea, cu atatea ecografii si analize, nu ma asteptam. Ea de altfel foarte senina. Imi recomanda ea doi colegi sa incerc sa vad care ma ia (efectiv ca pe o bucata de carne la transat).
In fine, sunt tare obosita... Mai stau un pic, Eva doarme, mai vb cu sotul si o sa incerc sa dorm sper sa reusesc.
Intre timp am aprins o candelitza si l-am rugat pe Doamnr Doamne sa imi luminese mintea ce sa fac, si mi-a venit ideea sa o sun pe o colega f buna care saracuta se chinuie sa ramana insarcinata si cunoaste medici buni atat in Sanador cat si Medlife si mi-a promis ca se ocupa maine sa ma ajute. Saptamana asta trebuie sa rezolv, oricum.
Va pup inca o data multumesc!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
virgiL spune:
Inca o data va multumim pt urarile adresate puiului Constantin!
Sper ca toate Ilenutzele ati avut o zi minunata si ati petrecut frumos alaturi de cei dragi!
Noi am avut o zi frumoasa ,insorita si cat de cat linistita.Durerile de san s-au mai potolit(cam cu 5%...dar trebuie sa observam evolutia in bine ,neaparat).Pan la sfarsitul saptamanii poate scap de ce-i mai greu(nu ma astept chiar sa nu ma mai doara deloc).
ANITTA,bine ca ati descoperit macar acum ceea ce era de aflat.Doamne ajuta sa mai creasca pustoaica cateva sute de grame...oricum e maricica iubita si sigur puternica precum mami!Daca trebuie sa vina mai repede,asta e ...decat flamanda in burtik,mai bine afara si satula.
YLARI,oricat de urata ar parea situatia,nu e chiar una fara iesire.Mergi pe recomandarile fetelor si sunt convinsa ca vei avea parte de un tratament mult mai bun decat de la dritza care te-a abandonat.Eu am o vorba:”fiecare sut in fund e un pas in fatza”.La tine a venit timpul sa faci pasul in fatza:(ca sutul ti l-a administrat dritza uracioasa...
De ALINUSHA,stim ceva?Sau neuronu meu inca lehuz a pierdut ceva din vedere?
ALBINUTZA,numa maine nu-i poimaine!
IONELU,imi pare rau ca va chinuiti cu burticile.Sa planga 40 si ceva de min in continuu?...Bietzii parintzi,bietul copil...offf,trecem noi si de perioada asta de acomodare
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Anitta se pare ca ne luam de mana...cu rezultatele de astazi.
Raportam de la doctor:
- bebster e mai mic cu o sapt si are 3000 gr;
- mi-a luat tensiunea si e cam mare 14/8 cu aritmie, drept pentru care maine m-a trimis la un cardiolog, care mi-a spus ca nu e prea ok sa imi faca EKG sau nush ce monitorizare pe 24 ore la varsta asta a sarcinii ca streseaza copilul; in functie de ce o sa-mi spuna maine doctorul e posibil sa imi faca cezariana, daca nu ramanem la naturala cu epidurala;
- mi-a spus ca de acum pot naste oricand ca placenta e batrana.
Am descoperit bineinteles ca mi s-a fisurat o masea, ma apuca nebunia, noroc ca are nervii scosi si nu ma doare.
Aaaa si a ajuns mama, deja ma enerveaza si ma agita.
Ma mai plang si maine, ajunge pe azi.
Va !
Elena 37+ cu Bebster AMR 2+