BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi....
va invit la o cafeluta buna buna...asa ca ptr o zi de duminica

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neata fetelor! Pe mine m-a trezit un carcel in gamba pe la 6 dimineata si n-am reusit sa mai adorm la loc

Ada ce mai faci? Ce face piersicuta noastra preferata?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Neata burtici,ali multumim pt cafea.
Aruba,uffff,nasol cu carceii astia
Ada,Doamne ajuta sa fie bine Nectarel,sanatate multa.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetelor. Noi suntem tot la fel. A#537;tept#259;m sa treac#259; timpul. Maine vine conferentiara dar dupa cum se poveste#537;te pe aici nu este genul sa-#539;i dea mari speran#539;e si cred si eu ca pe buna dreptate ca aici totul este imprevizibil. Numai Dumnezeu decide dac#259; el vrea sa lupte. In rest eu maine plec Acasa si o sa vin sa las doar lapte. Cam atāt de la noi. Aveti grija de voi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna fetelor,

Ce supriza sa vad ca deja s-a nascut un bebelus in odiseea de iulie-august 2012. Felicitari si multa sanatate bebelusului caci am vazut ca s-a nascut prematur. Multa putere si tie mamica de Nectarel!

Sa ma prezint putin. Cu toate ca am citit odiseea la primul capitol, pe la mijloc si acum, tot timpul m-am gandit la aceasta sectiune din forum unde am activat intens la prima sarcina. Deci sunt o mamica cu "experienta DC" insa timpul nu m-a lasat sa reiau aceasta "activitate" si in aceasta a doua sarcina; am o fetita minunata, nascuta tot in odiseea de iulie-august, dar de 2007. Acum la distanta de fix 5 ani voi mai "livra" o fetita pe care o asteptam cu multa emotie ca atunci cand n-ai niciun copil si-abia astepti sa vezi cum e cu un copil, sau ca atunci cand ai unul si-abia astepti sa vezi cum va fi cu 2!

Deci, deja sunt in saptamana 33 de sarcina. DPN-ul e relativ in sensul ca se va naste tot in jur de 13 iulie (mai exact intre 10-17 iulie) cand am nascut-o si pe prima. Dar avand in vedere faptul ca la prima nastere am inceput natural (travaliu de 17 ore) si am incheiat in 5 minute intr-o vineri seara la sala de operatie (amintiri placute, sincer) banuiesc o nastere prin cezariana din start de aceasta data, dar cum inca n-a spus-o medicul care ma urmareste nu bag nici eu mana in foc. Cu toate ca in ROMANIA asa se procedeaza, dupa o cezariana urmeaza cu siguranta tot o cezariana, prima reactie a medicului cand mi-a vazut burta (taietura de la cezariana) a fost ca sunt "buna de carne" ca s-a refacut fff.bine operatia (imi dau seama ca dupa 5 ani arata f.bine). Oricum se refacuse f.bine si f.repede imediat. Multumesc lui Dzeu ca n-au fost probleme de niciun fel. Deci astept decizia medicului pe 30 mai cand am urmatoarea consultatie. Poate ma anunta ca putem incerca o nastere naturala ca o sa mor de frica... si emotii iar!

Acum am emotii iar! evident, ca la prima nastere... stiti voi, grijile curente la orice sarcina: oare e totul bine in burtica? (cu toate ca am facut analize, eco, etc.) oare voi trece cu bine peste nastere? bebe va trece si el cu bine? sunt putin in panica, dar sper sa se deruleze repede nasterea si pana atunci sa ma mai bucur de senzatiile minunate pe care mi le ofera fluturasii din burtica (talpitele si manutele care se tot intind pe acolo).

Sper sa intru mai des si sa va cunosc cat de cat si eu pe voi pentru ca de 10 zile sunt in prenatal, deci acum scuza cu timpul pica!

Trebuie sa ma ocup si eu de hainutele de bebe, de patut/carut/etc... dar inca n-am inceput. Astea se fac repede daca ai cu ce, corect?!

Va pup si va doresc o duminica frumoasa in familie!

karligutza
sunt mamica Adelutei & 33+

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Ada,eu zic sa fii optimista,pana acum micutul Nectarie a dat semne de lupta,e un viteaz,manca-l-ar mama pe el,asa ca sa nu pui la suflet tot ce zice dr...Dumnezeu e sus si vede si il va ocroti pe micut sa castige aceasta batalie,sunt convinsa.Tu trebuie sa fii curajoasa,mai ales cand te duci la el deoarece micutul simte orice stare de-a ta,stiu ca ti-e greu,dar cu ajutorul Maicii Domnului se va recupera rapid si va veni acasa cu voi.Doamne ajuta si multe pt voi.Va pup si aveti grija.
karligutza bine ai revenit printre burtici,sarcina usoara in continuare si o bebelusa santoasa sa ai.
fetele!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna Karligutza am fost colege si la odiseea de iulie 2007!Felicitari pentru bb2!!!Nu am mai intrat demult la colectia de iulie 2007,

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80
Ca timpul pe care il petrece bebe pana iese este mai mare, iar traseul poate fi presarat cu obstacole. Pe cand la cezariana totul se intampla in 15 min, bebe este scos imediat si nu sufera traume, mamica este curatata, aspirata si este risc mai mic de infectie, etc.
33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani

Eu stiu de la cursurile la care am participat ca in timpul travaliului atat corpul mamei cat mai ales al copilului trec prin transformari fiziologice, li se adapteaza lent, asa cum trebuie si nu brusc in 5 min corpul la viata extrauterina.
Deci faptul ca la cezariana este un beneficiu ca il scoate repede si e mai bine pt bb este o aberatie, scuze dar nu este sustinuta de absolut nici un neonatolog cu care am stat de vorba. Pentru ca dupa nastere neonatologul este cel care se ocupa de copil, pe ginecolog nu il intereseaza ce se intampla cu copilul dupa pentru ca nu mai este treaba lui!
Ascultati si parerea neonatologului inainte de a crede in profesionalismul ginecologului!

iar "obstacolele" sunt drumul normal pe care un copil trebuie sa il parcurga, este o "trauma" cu toate ghilimelele de rigoare prin care mama natura le-a creat sa le parcurga tocmai pentru a se naste sanatos

Oare de ce in celelalte tari din Europa nu se face ceza decat in cazuri extreme?!Oare de ce in Franta nici macar epidurala nu este permisa?!oare de ce in Anglia se incurajeaza nasterea la domiciliu sub supravegherea moasei?!
Nasterea naturala nu este o intoarcere la vremurile preistorice ci o intarire ca asa este "normal" sa nasti!!!

In fine, promit sa nu mai scriu nimic de asta dar ma revolta sa vad cat de mult s-au specializat profesionistii de ginecologi in a sustine cezariana.

Nici eu nu vreau sa creez polemici, daca vreti dati cu rosii, nu ma supar!

---------------

in alta ordine de idei sunt internata de aproape 7 saptamani pentru contractii si col scurtat, azi am intrat in 32 de saptamani si cu ajutorul celui de sus o nasc cat mai aproape de termen!!

In final un gand bun pentru Nectarel!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada fii curajoasa si increzatoare ca totul va fi bine.ai vazut ca momentele critice au trecut(cum ti au spus si medicii la inceput ca primele 48 de ore sunt cele mai decisive.)

karligutza-bun venit printre noi

ilenutza-eu nu vad de ce ar da cineva cu rosii sau de ce nu ai mai scrie in continuare parerea ta.eu cred ca ne face bine sa ascultam mai multe pareri ptr a face un rezumat la tot ceea ce am auzit si a putea sa decidem ce e mai bine pana la urma.
eu in general nu am incredere in doctori(pers de fata se exclud bineinteles)asa ca mie pers imi face bine sa ascult mai multe pareri ca apoi sa o aleg pe cea care mi se pare cea mai corecta.si si eu ma gandeam de dimineata ca oare de ce toti dr mai experimentati si mai renumiti nu iti spun sa faci cezariana decat in caz de necesitate?si de ce imi spunea dr meu ca ar fi mai dificil la spitalul de stat sa nastem cu cezariana ptr ca ar trebuii sa inventam ceva plauzibil ca sa fim acceptati?nu?ma gandesc ca daca totusi ar fi asa de ok de ce ar mai lasa femeile sa chinuie ore in sir la un travaliu si nu ni s ar recomanda din start cezariana?daca totul se intampla in 5 min si e mai sigur atat ptr mama cat si ptr copil.cred ca atunci nu si ar mai avea rostu totusi nasterea naturala.
si gandind asa mai la rece si ascultandu va si parerile voastre am ajuns la concluzia ca asta a devenit o moda la medicii mai tineri si la spitalele private.ptr ca ei au venit si au facut treaba in 5 min.s au spalat pe maini si au luat banii si au plecat acasa.si ce faci tu in continuare e problema ta..
deci asteptam pareri incontinuare(pe mine una ati azut ca ma ajuta

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! cam putina activitate pe aici w/e asta...sunteti somnoroase de la vreme sau ati plecat pe undeva?
ada - curaj iubita! ce a fost mai greu a trecut e clar k BB Nectarel e un luptator si vrea sa se faca mare si voinic! de acum inainte trebuie doar sa aveti rabdare si incredere ca totul va fi bine in continuare noi suntem in continuare alaturi de voi si ne rugam la Doamne Doamne sa va dea putere sa depasiti toate obstacolele si sa mergeti acasa sanatosi cat mai curand
eu am trebaluit putin prin casa, m-am semi-epilat...constat k aceasta operatiune devine din ce in ce mai anevoioasa pozitiile cu acces vizual in anumite unghiuri sunt din ce in ce mai limitate si curand cred k va trebui sa renunt la ceara si sa trec la crema depilatoare sau lama
intrebare de baraj - voi v-ati facut inghinal total cu crema depilatoare? eu mi-am cumparat o crema de la elmiplant pt piele sensibila si ma gandeam sa incerc cu ea atunci inainte de nastere k sa nu bag lama...dar ma tot gandesc sa nu ajunga cumva prin anumite zone...tre sa fac ceva sa le "izolez"...

va poop si vbim mai tarziu

Roxy
30+

Mergi la inceput