Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Sa vedeti ce-am facut, si-acum imi vine sa rad de mine. Sotul meu a compus ceva mobila si dadea niste gauri. Eu cu aspiratorul in urma lui. Cand a terminat, am vazut ca am pe mine rumegus si am inceput sa ma aspir usor si pe mine. Si nu stiu cum s-a facut de-a intrat teava aspiratorului direct pe un san, mi-a aspirat mamelonul. LOOOOOOOL!!!!!!
Deci jur ca m-am gandit la desfundat canalele cu aspiratorul, muream de ras, sfarcul a reactionat si el (cred ca murea si el de ras de mine).

Altfel, teoretic mai am 4 saptamani pana la DPN si parca nu vreau sa se termine sarcina, m-am obisnuit atat de mult cu pitica in burta, parca mi-e greu sa ma despart de ea, desi sincer, sunt curioasa si dornica sa o cunosc. Patesc si eu ca in reclama aia: nu se poate sa nasc dupa vreo 4 luni? ca inca n-am terminat de mobilat. M-am obisnuit atat de mult sa miste, sa ne trezim reciproc, sa-i mangai piciorusul care imi mangaie ficatul incat chiar nu stiu cum o fi brusc fara locatar in sezlongul care imi ocupa 25% din organism.
Elly, admiram avatarul tau si ma minunam de parul des si negru pe care il are Boom, baiatul meu avea 3 firisoare palide care i-au si cazut in scurt timp. Dar avea par pe urechi. A cazut si ala, normal.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza fetele, ce spuneti de o cafea tare de tot din partea mea

Deci nu mai am Zen deloc, m-a parasit complet, am visat numai bazaconii si ca sa vezi cred ca am si racit jos ca tare ma doare sub burta si ma trimite la baie
Sper sa nu ma trimita inapoi acasa ca am sa fiu tare dezamagita, da nici sa stui acolo de pomana offf la naiba am asa o stre ca nu stiu la ce sa ma astept

Anitta numai tu puteai pati din astea, cat despre colocatara ta nu cred ca ai mai spune la fel dupa 40 de sapt
Aseara asa imi intinsese piele ca m-am si atins intr-un loc unde impingea mai mult, doamne ce durere, ce senzatie am avut cred ca o sa crape pielea de tot
Pe la 9 plecam..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??

Mergi la inceput

Am mai si citit la odiseea lui Luca cum o mamica spune ca e greu cu amandoi, abia a nascut, sa ii adoarma si mai ales sa iasa afara si mai confirma cateva cu 2 copii micidar de aia tot vreau sa il scot afara
Nu ma bagati in seama..
Mi-am schimbat semnatura poate nu ii placea

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 41 Am ajuns la termen!!! AMR???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Ohh, tigruta, nu mai scapi "nenascuta" de data asta. 41 de sapt?? Cred ca de-asta nu vroia sa iasa, ca nu stia cite sapt are.Trebuia sa pui acolo "am depasit termenul" .... Lasind gluma la o parte... hai ca in curind scapi de burta cu siguranta.Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Tigruta...asteptam vesti azi...si unele chiar foarte buneee!!

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...5 zileeee !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Am niste emotii ca nici nu stiu la ce sa ma astept..sper sa vina bebe, ufff
Va anunyt cu siguranta

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 41 Am ajuns la termen!!! AMR???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna dimineata fetelor,

Va salut si eu putin inainte de inceperea programului si deschiderea "laptariei".
Onutza m-a distrat teribil postul tau, si sunt total de acord cu tine. Chiar ma gandeam ieri povestind instructoarei noastre de lamaze cum a fost nasterea, ca imi este peste putiinta sa inteleg cum o nastere poate fi frumoasa, oricat de ideala ar fi (cu insotitor, sprijin moral, muzica si tot tacamul). Durerile sunt dureri orice metode ai aplica sa le mai usurezi. Ziceau mamici ca le e dor de burtica. Mie nu imi e, poate si pentru ca am avut-o mai mult decat era estimat. Ma uit la mine si desi mai am un pic de burtica, sunt mandra ca intru in blugii de anul trecut, ca am niste glezne subtirele dupa umflatelele din ultimele saptamani si tot asa, abia astept sa imi revin de tot.

Am si eu doua intrebari pentru voi, una legata de bebe, alta legata de mine.
In ceea ce-l priveste pe bebe (avem programare la pediatra de abia miercuri asa ca pana atunci fac cum ma taie capul), nush ce sa fac noaptea caci mananca cam la 5 ore (sa-l trezesc mai des?). Ziua vrea muuult mai des, maxim la doua ore, in jurul pranzului chiar la o ora, dar noapteaaaa doarme asa frumos. Ar trebui sa nu ma plang, dar ma intreb daca e sanatos pentru el sa stea atata nemancat. Nici in spital nu era mare fan sculat noaptea, dar acolo fiind foarte cald (cred ca cel putin 27 de grade iar la bebelusi vre-o 30) cred ca mai mult se trezea de sete decat de foame. Acasa e mult mai mica temperatura, si desi l-am imbracat bine ca sa nu fie atat de brusca trecerea are o singura trezire in timpul noptii. Mananca bine la trezirea de la 3 din ambii sani, dar revin cu intrebarea sa-l trezesc mai des?

Intrebarea legata de mine se refera la hemoroidul cu care am ramas dupa nastere (a fost oferta, la un bebe primesti un hemoroid) si nu reusesc sa scap de el. Ma dau zilnic cu procto glyvenol dar nu vad nici o ameliorare (solutia cu stat cu fundul in sus toata ziua nu e posibila). Vorbeati voi la un moment dat de hemoroizi dar atunci nu stiam cat de nasol este sa te doara in ... Ce solutii aveti pentru astea.

Tigruta las si eu o motata pentru tine cu multe incurajari si rabdare, suntem langa tine , mai e fff putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata, fetelor! Dau un cocktail de No-spa pentru cine mai serveste de-astea!

Raportez de la control. Totul e bine. Baiatul se pare ca o duce bine in burta, are suficient lichid, placenta e ok, fluxurile bune peste tot. Dupa masuratori cica e mai marisor cu 8 zile(vad ca incet incet se apropie de masuratorile specifice varstei). Doar ca lucru ciudat mi s-a parut ca greutatea aproximata e cu vreo 2 saptamani mai mare. Nu prea m-am lamurit cum masoara aparatul greutatea, doctorita zicea ca ia in considerare parametrii si ca acceseaza apoi o baza de date statistica. Pai ce, copilul meu se incadreaza in statisticile lor? Aparatul zicea ca are cam 3kg(+/-450g) Cica o sa fie voinic. Toate bune si frumoase la masuratori, ne indreptam increzatori spre nasterea naturala care se pare ca nu se anunta in urmatoarele 2 saptamani(Doamne ajuta!) Doctorita era foarte increzatoare ca totul va merge struna si a zis ca n-am voie sa nasc pana pe 2 iunie(ca abia atunci facem 38 saptamani si doar de atunci considera ca suntem la termen) Si a zis ca dupa cum arata lucrurile nici nu e vreun risc sa credem ca nu prindem 2 iunie. A ramas ca mai merg la control la sfarsitul saptamanii viitoare si am inteles ca vrea sa-mi faca si mie un test non stres.
Ce nu mi-a placut la control a fost ca mi-a descoperit doctorita o contractie si am realizat cu aceasta ocazie ca eu de fapt aveam multe de-astea pe zi si habar n-aveam. Evident ca m-am ingrijorat, iar am inceput sa ma agit ca poate n-o sa simt cand se declanseaza travaliul. Contractiile astea nu le simt, nu ma deranjeaza cu nimic. Da, acum ca stiu la ce sa fiu atenta intr-adevar e mai tare burta, dar nu ma doare, nu ma jeneaza cu nimic. Cred ca nu le consideram contractii pentru ca mai mereu la mine burta e tare si am zis ca asa o fi ea. Apoi am zis ca de fapt ala micu se impinge cu fundul. Eu nu mai inteleg nimic, mi se intareste burta des, foarte des, sta asa pietroi destul de mult timp si chestia asta se intampla demult. Insa vad ca nu afecteaza cu nimic sarcina si colul, bebe e sus, colul e acolo, totul inchis, nimic coborat. Ma depaseste treaba asta...Ieri seara cand am ajuns acasa am constatat ca in 10 min avusesem deja 3 contractii, pe care poate nici nu le percepeam daca n-as fi fost foarte atenta la treaba asta. Doctorita zice ca in principiu n-ar fi pericol, ca sunt contractii BH si ca-s fericita ca nu ma deranjeaza, dar preventiv sa iau niste no-spa. Am luat aseara, vad ca nu are nici un efect. Si vad ca n-are burta asta nici o treaba, se contracta si cand stau in pat si cand merg si cand stau in fund, adica nu vad ca ar putea ajuta statul in pat. Cred ca o sa-mi cam dardaie fundu pana la urmatorul control si pana la nastere, sper ca atunci cand o fi sa nasc sa fie mai evidente contractiile, regulate si macar un pic dureroase ca sa nu ratez cumva momentul in care sa merg la spital.
Am vorbit si de bagajul de spital, in principal despre ce-mi trebuie ca medicamente si epidurala, desi sincer n-am intrebat cum o sa fie epidurala. Eram prea socata de contractiile mele si daca n-o sa ma doara cred ca nici nu mai punem epidurala ca uite ca daca nu doare pe mine nu ma deranjeaza cu nimic si n-as putea sa imping daca nu simt mare lucru. Pentru bebe se pare ca nu-mi trebuie hainute in spital, asta am intrebat. Pompe de san nu mai sunt in spital(de-alea electrice) deci o sa duc pompa mea manuala desi sigur nu e acelasi lucru. Si daca mai e ceva ce am uitat sa intreb o sa aflu saptamana viitoare. M-am simtit asa de ciudat cand am discutat despre astea, abia realizam ca e foarte aproape. Am avut primele emotii legate de nastere. Parca nu-mi vine sa cred. Vorba voastra, m-am obisnuit cu burta desi ma mai dor ligamentele alea.

Hai ca va las ca v-am zapacit complet de cap. Simteam nevoia sa ma descarc un pic aici.

Hai, Tigruta!!!

Andreea, 35+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Enona nu trezi copilul noaptea ca sa manance. Daca li se face foame cei mici se trezesc singuri si cer de mancare. E foarte important pentru ei si sa doarma noaptea, pentru unii e chiar mai important somnul decat mancarea. Sunt convinsa ca si pediatrul o sa iti spuna la fel. Plus ca 5 ore de somn de noapte fara mancare nu e chiar asa de mult. Sunt bebici(foarte putini e drept) care pot dormi si 10 ore fara sa se trezeasca. Nu-ti fa griji ca ramane flamand, important e confortul lui si dezvoltarea(cat ia in greutate, sa nu fie deshidratat...)

Andreea, 35+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Tigruta, bafta multa, eu sunt absolut convinsa ca azi o sa nasti. Sa fie usor!
Enona, si baiatul meu tot asa era, somnoros tare, dormea 5-6 ore noapte. Initial l-am trezit sa il alaptez, dar apoi m-am gandit ca stie el ce stie de doarme asa de bine si mult, nu i-o fi foame, sigur se simte bine. Iar daca nu da semne de disconfort, inseamna ca e ok. Il lasam sa doarma cat voia. Si acum doarme bine, uneori daca prinde vreun somn la pranz doarme chiar si 4 ore.
Aever, nu te ingrijora ca n-ai sa simti contractiile, nimeni nu naste fara sa le simta, bine, in afara de cele care au epidurala si imping doar atunci cand le spune medicul. E excelent ca n-ai contractii dureroase!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput