Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 13
virgiL spune:
IONELU,de duminica seara sau luni ii dau protectis puiului.Daca printzesa cere laptic la 2,5 -3 ore,da-i, e si asa f mare intervalul pt un bebe de 3 saptamani.Oricat de mult ne-am dori linistea un interval de 4-5 ore intre alaptari e ff mult.mai ales cand e f cald afara(si exista pericolul deshidratarii).Asa ca daca vrea si la o ora,da-i si la o ora sa suga.LAPTELE vine la CERERE!Nici lui Constantin nu i-a priit babydrinku(oricum i-am dat doar de vo 3 ori,de 2 ori in spital si o data in minunata prima noapte de acasa).Incearca ceaiul de fenicul ,chimen...pe care sa-l faci tu in casa (neindulcit).
Bafta,ALBINUTZO pt 22 mai!Doamne ajuta!
ANITTO,da,ma rupe la pampersi cacacila.De obicei ma onoreaza imediat dupa ce-l schimb...E ca pisicile,ii place asternutul curat.Tu nu mai pleci pi nici un munte?
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
aever spune:
Ionelu nu cred ca mai stau pana vine bebe ca sa iau marsupiul. Le-am vazut la targ pe toate, initial ziceam ca iau un sling cu inele dar cand l-am vazut cum se pune nu prea mi-a mai placut ideea. Vezi ca toate astea au anumite caracteristici si practic alegi si in functie de ceea ce vrei. Marsupi plus e reglabil si poate fi folosit de mai multe persoane doar ca este pe marimi, deci respectivele persoane sa nu fie foarte foarte diferite ca dimensiuni. Manduca are alt sistem de prindere si e complet reglabil, adica poate fi purtat absolul de oricine, nu e pe marimi. In plus poate fi folosit pana la o greutate mai mare decat Marsupi. Tine mult de ceea ce va doriti, eu de exemplu il iau in mare parte pentru barbata-miu care e fan drumetii si cu siguranta o sa-i faca mare placere sa-l prinda pe piticot de el si sa-l plimbe pe "coclauri". Tare as vrea sa va vad si eu! Vorbisem cu parintii mei sa vina saptamana viitoare sa mergem impreuna la targ si sa cumparam ultimele chestii inainte sa apara bebe. Dar sa vad ca poate ma coordonez un pic cu voi macar sa va vad si sa vad minunile voastre.
Virgi ce-mi place de tine cum gandesti! Sa nu ti-o iei din cap, dar mie mi se pare ca trebuie sa fii foarte intelept ca sa consideri ca de fapt copilul plange rar din cauza colicilor reale si ca mai curand sunt probleme de adaptare la viata extrauterina. Deci, Virginescule...jos palaria! Si ca tot se vorbea de colici si picaturi anticolici si probiotice, Colieful ala care e super scump contine de fapt niste fermenti pentru a ajuta digestia laptelui, tocmai pe principiul pe care l-ai enuntat si tu, ca cei mici nu au bacterii si fermenti la inceput. Momentan nu cumpar asa ceva preventiv, am acasa doar Bonisan pe care il am pentru ca l-am primit. Dar daca o sa avem probleme serioase cred ca o sa iau Colief. Probioticele sunt super bune, actioneaza insa cumva indirect dar cred ca pe termen lung sunt mai bune decat Colief pentru ca de fapt pregatesc organismul ca "sa se ajute singur". Ca sa nu mai spunem ca se pare ca probioticele intaresc si imunitatea organismului si scad riscul de infectii respiratorii.
Eu m-am spalat, defrisat, pregatit pentru control. Va povestesc ce-am facut la control, dar nu ma astept la nimic extraordinar. Ciudat sa fii in ultima luna si sa nu ai nimic extraordinar de raportat.
Andreea, 35+ cu BebeLUnu
BelissimaEva spune:
Albinutza, felicitari pentru stabilirea datei ! Vei naste pe 22 mai, de ziua mea de nastere!
Este o zi minunata, sa stii, iar bebe Rares va fi frumos, norocos si sanatos!! burtica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Ylari, cat timp vei fi in spital, eu zic ca o sa ti se faca injectia de catre asistente, nu cred ca te lasa pe tine. Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+ |
Ha ha ha, si daca nu le dau injectia se duc ele sa o cumpere de la farmacie?
Albinutza felicitari ptr consult si ptr fixarea datei.
Virgi suna foarte ok ce spui despre bacteriile din tractul digestiv. Voi cumpara si eu un protectis sa il am in casa. A fost grozav cand am avut-o pe Eva constipata, stiu ca e bun la multe, inclusiv sist imunitar. Cate pic ii dai pe zi?
pupici fug la nani
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
joana2672001 spune:
Dragelor ce bine ca am putin timp sa vb si eu cu voi
Cristian , dragul de el, nu stiu ce are de cateva zile ca manaca non stop. Inainte papa la 3-4 ore si dormea intre mese, eh acum nu mai doarme mai deloc intre mese si vrea la o ora max 2 cu chiu cu vai. Ma termina. Cand nu dorme vrea in brate, daca nu l luam in brate tipa ca din gura de sarpe.
Ionelu, clar ca mergem la targ apoi la suc sa ne cintim si noi doar.
Vroiam sa va zic va eu in momentele in care incep criele de plans fara un motiv real sau poate ceva gaze, am inceput sa l infas. Va spun sincer ca se linisteste imediat. Il tin infasat numai cat stau si eu pe langa el, nu si noaptea insa clar comand acum swadlle me ca sunt convinsa ca o sa ma ajute tare mult mai ales ca vad ca si a schimbat programul.
Virgi, Ionelu, Elly, eu inca nu i dau decat laptic de la san si cam atat. O sa vb si eu cu pediatra sa i dau probiotics.
Se pare ca dragi nostri bebelusi se comorta cam la fel, indiferent de noi mamicile.
Anitta_O spune:
Ba iesim sambata, dar numai pentru cateva ore de data asta. Noroc ca muntii cad pe noi pe-aici.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
Anitta_O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Ha ha ha, si daca nu le dau injectia se duc ele sa o cumpere de la farmacie? |
Ma, nu stiu, ca nu lucrez la maternitee, dar banui ca exista si in spital anticoagulante. Na, o sa vezi tu, asta sa fie cea mai mica problema.
Aever, sa fie totul ok la medic.
Alma, Addya, pe unde mai sunteti? Pe unde va mai plimbati burticile?
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
Mmamita spune:
Neata iubitelor! Uuuh, ce bine e sa dormi cand altii merg la serviciu!!!
Am intrat sa iau o gura de cafea si sa va salut, de la 11 merg si eu la dr. sa vedem care-i schema. Revin cu vesti dupa, va pup cu drag!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (36+)
BelissimaEva spune:
Dragelor, am si eu o curiozitate! Este permis consumul de cafea sau ceai verde in timpul alaptarii??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...
Deea_Deeutza spune:
Daca mai avem programari la cezariana sau alte modificari ptr prima pagina va rog sa anuntati!
Un articol interesant despre mulsul si pastratul laptelui matern!
RECLAMA ILEGALA -/copilul-tau/alaptare/cum-se-mulge-si-cum-se-pastreaza-laptele-matern
Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras