migdale

migdale | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

am primit o plasa de migdale cu tot cu coaja. am scos miezul iar acum nu stiu ce sa fac cu el.....as face un chec care sa aibe aluatul din migdale aveti vreo reteta?? sau alta idee?? migdalele trebuie oparite sau prajite??
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

sunt f bune consumate ca atare dupa ce au stat la inmuiat o noapte in apa, dau dependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Tala, stiu ca pot fi consumate si ca atare dar as vrea sa fac un chec sau o praji la care sa fie facut blatul din migdale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Te invidiez

Reteta asta am facut-o de multe ori si e delicioasa http://montignacrecipes.blogspot.com/2010/01/pandispan-rodica-sponge-cake.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Migdalele au foarte mult calciu.Noi le folosim pe post de gustare.Altii mananca biscuitii salatini sau alune sarate noi....migdale.
Si vorba Talei ...dau dependenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Eu am o reteta de blat cu migdale. De obicei il fac subtire pt ca nu se poate taia , ca cel obisnuit. Mai fac inca un blat de pandispan obisnuit si le folosesc impreuna la tort: pe cel cu migdale jos si pe cel obisnuit sus. Iese f gustos.

Deci, pt blatul cu migdale:
- 8 albusuri
- 1 cana de zahar
- 2,5 cani migdale macinate fin
- 3 linguri pesmet
- un pic de esenta de migdale amare

Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca87 spune:

Uite o reteta de biscuiti toscani cu migdale, sunt excelenti, dar si usor de facut: www.cevabun.ro/cantuccini-bicuiti-toscani-cu-migdale/" target="_blank">http://www.cevabun.ro/cantuccini-bicuiti-toscani-cu-migdale/

Dar merg si consumate asa cum sunt, la Kaufland se gasesc migdale in coaja si chiar creeaza dependenta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mystique2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca87

Uite o reteta de biscuiti toscani cu migdale, sunt excelenti, dar si usor de facut: www.cevabun.ro/cantuccini-bicuiti-toscani-cu-migdale/" target="_blank">http://www.cevabun.ro/cantuccini-bicuiti-toscani-cu-migdale/

Dar merg si consumate asa cum sunt, la Kaufland se gasesc migdale in coaja si chiar creeaza dependenta :)

Nu stiam ca migdalele creeaza dependenta. Mananc de ceva timp dar nu mi s-a parut, cel putin nu in cazul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pana la urma am facut de 2 ori chec cu migdale (o reteta d p net). a iesit superrrr bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mystique, daca mananci de ceva timp, inseamna ca esti si tu dependenta
Si mie mi se par criminale, chiar daca nu am murit mancandu-le

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mystique2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Mystique, daca mananci de ceva timp, inseamna ca esti si tu dependenta
Si mie mi se par criminale, chiar daca nu am murit mancandu-le

Sincer, mie nu prea imi plac, dar le mananc datorita proprietatilor nutritive, terapeutice.

Mergi la inceput