Oportunitati de munca la domiciliu (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Insa , ce stiu, daca alegi produsul potrivit pe CB si ai un site cu trafic bun,vanzarile sunt ca si facute si banii in my pocket.

Asa e. Primesti un procent din vanzare (uneori chiar mai mult decat plateste cumparatorul - daca platile sunt recurring).

Nu uitati insa ca aici este si concurenta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua, doamnelor, primiti incepatoare printre voi? Scuzati-mi incursiunea, eu postez pe Zeek de 30 de zile si de fiecare data am un nod in gat ca iau 3 minute de la copilul meu, banuiesc ca simtiti asta si voi. Vroiam sa o intreb pe Elle dupa cat timp a scos sotul prima suma? Multumesc daca ma primiti si daca primesc raspunsuri, o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna ziua, doamnelor, primiti incepatoare printre voi?
Scuzati-mi incursiunea, eu postez pe Zeek de 30 de zile si de fiecare data am un nod in gat ca iau 3 minute de la copilul meu, banuiesc ca simtiti asta si voi.
Vroiam sa o intreb pe Elle dupa cat timp a scos sotul prima suma?

Multumesc daca ma primiti si daca primesc raspunsuri, o zi frumoasa tuturor!

Io-s mai nesimtita, asa, nu simt ca iau nimic de la copilul meu, parca daca ar fi sa castig niste bani, nu tot cu copilul (si cu sotul) i-as imparti...

Si eu postez cand doarme copilul, adica pe la 15-16.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Eu nu-l vad ca pe timp luat de langa copil, sunt totusi doar 3 minute.
Bani poti sa scoti imediat ce incepi sa faci puncte VIP. Primii bani pe care sotul meu i-a retras (adica zilele astea) sunt dupa 4 luni de anunturi. A scos doar 600 $, restul de 3200 $ au ramas in cont si se adauga la ei dobanda 1,5% pe zi. Nu-i scoatem pe aceia inca, ii mai lasam acolo.

Mergi la inceput

Nu intentionam sa spun ca sunt mai simtita. Incercam sa prind curaj sa mai postez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb
Eu nu-l vad ca pe timp luat de langa copil, sunt totusi doar 3 minute. Bani poti sa scoti imediat ce incepi sa faci puncte VIP. Primii bani pe care sotul meu i-a retras (adica zilele astea) sunt dupa 4 luni de anunturi. A scos doar 600 $, restul de 3200 $ au ramas in cont si se adauga la ei dobanda 1,5% pe zi. Nu-i scoatem pe aceia inca, ii mai lasam acolo.Multumesc frumos Puncte VIP inteleg ca fac dupa 60 de zile?

Mergi la inceput

Citat:
Puncte VIP inteleg ca fac dupa 60 de zile?

Punctele VIP se fac dupa 60 de zile daca te inregistrezi gratuit si bag anuntul timp de 60 de zile.
Insa poti sa te inscrii gratuit si imediat sa te upgradezi la Silver, cumperi bid-uri si incepi imediat sa lucrezi cu puncta VIP.

Mergi la inceput

Citat:
Punctele VIP se fac dupa 60 de zile daca te inregistrezi gratuit si bag anuntul timp de 60 de zile.Insa poti sa te inscrii gratuit si imediat sa te upgradezi la Silver, cumperi bid-uri si incepi imediat sa lucrezi cu puncta VIP.
Multumesc inca o data. Voi cum ati facut?Eu as vrea sa inscriu si alte persoane, insa cine m-a inscris pe mine raspunde dupa 3 zile la mailuri si de regula spune "nu stiu", de asta intreb. Multumesc

Mergi la inceput

Selene, ti-am facut cadou 11 bid-uri. Poti sa intri pe site-ul de licitatii si sa licitezi cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Elle, ce tip de upgrade are sotul tau?
Banuiesc ca nu Silver la ruma rulata.

Ma intereseaza cat anume se castiga pe fiecare nivel

Silver
Gold
Diamond
este si in functie de cate persoane convingi sa intre in system?

Rall, te rog frumos, daca ma poti ajuta mai multe despre CB si imi poti detalia, te astept cu multa nerabdare.
Sunt in faza de inceput s totul pare un puzzle imens.

Andrecluj, nu cred ca e cazul sa gandim asa; in fond banii sunt tot pentru copil/casa/familie.
Dimpotriva, nu cred decat ca ne face sa ne simtim mai bine si mai utile la casa omului. Si in plus, avem si mai multe skills-uri:copil, munca, casa, bucatarie, ha cine ne intrece?!

Seara buna

Sper sa intrati si peste week-end sa povestim.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput