BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Eu incep rugaciunea de pe acum. Nu stiu una anume, o spun cu cuvintele mele, sa-mi fie iertat daca nu-i "dupa canon":

Doamne, Creatorul celor vazute si nevazute,si al tuturor fiintelor vii, ocroteste-l pe robul tau Nectarie, cel venit pe lume, cu voia Ta, inaintea timpului sau. Aibe-l in paza pe copilul acesta, fie sa nu il atinga nici o boala ori necuratenie, nici trupeasca nici sufleteasca, da-i putere sa traiasca si sa creasca, iar mamei acestui copil, Ada, da-i Doamne sanatate si putere, sa il hraneasca la pieptul sau si sa il creasca om intreg, intru lauda Ta.
Faca-se voia Ta. Amin.

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mai emotionat la maxim , numai tu puteai sa reusesti asta , esti o draguta. O sa fie baiatul tau tare mandru ca are o asa mamica ...

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleur,mi-au dat lacrimile!

Ada,ne rugam sa fie bine...desi,eu sincer ca asa va fi,o sa vezi.

Eu inca nu am chef sa nasc si parca nici nu-mi vine sa ma pregatesc cu nimic.Acum ma gandesc la concediu si apoi mai vedem.
Trebuie doar sa mai montez patutul ca inca nu e gata,ca in rest cred ca le fac din zbor.
Daca la primul eram nerabdatoare si ma agitam de numa,acum parca sunt asa calma si stiu ca se rezolva totul de la sine,oarecum.
Sper sa va molipsesc si pe voi cu optimismul meu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ce dragutz fleur! ma alatur si eu tie in rugaciune pt Nectarel si Ada
ada iubita mea, e f bine k ai colostru pt k efff hranitor si Nectarel are nevoie de el. stai lini k o sa vina si lapticul, bea ceaiurile de anason, chimen etc. Dumnezeu, Maicutza Domnului si Sf Nectarie sa fie alaturi de voi si sa fie totul bine
carmen - ti-am zis eu k au lucruri faine si ieftine la bebe tei si la farmacia tei ai luat cam tot necesarul din cate vad eu o sa mai astept targurile sa vad ce si cum si apoi vad ce mai ramane de luat (deja mi-am facut o idee despre preturile de la bebe tei si vad dk gasesc ceva mai bun la targ). tu cum te mai simti? ai mai fost la dr sa vada ce e cu funditza?
apropos de targuri - vedeti ca o sa mai fie un targ la romexpo - kidex intre 31 mai si 3 iunie. am aflat de el intamplator m-a inscris o colega la o prezentare de moda pt gravidutze care va avea loc chiar la acest targ
vad ca nu sunt singura care se chinuie noaptea cu dureri de toate cele, carcei etc vad k e din ce in ce mai rau dar doar noaptea...abia ma mai intorc de pe-o parte pe cealalta, respir greu (ma rog, asta si ziua), ma dor soldurile ingrozitor, articulatiile dintre picioare nu mai zic carcei cand ma intind...
iuli - lasa, mai bine sa mergem k printesele ude decat sa picam precum danett

va poop!

Roxy
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

scuzati-mi interventia, fetelor, dar voiam sa-i spun Adei ca si noi suntem alaturi de ea si de Nactarel! am citit despre povestea lor si am intrat in fiecare zi sa citesc vestile bune. Maine le tinem pumnii sa iasa bine ecografia si apoi sa creasca mare si sanatos! este un luptator ca si mamica lui dealtfel. Ada, si eu am nascut prematur, dar mult mai aproape de termen, iar pe mine cezariana nu m-a durut deloc. Acum depinde de la persoana la persoana. pe mine m-au operat noaptea la 00.30, iar a doua zi la 12 eram in picioare cu bebe in brate!
cat despre colostru, eu cred ca este ft hranitor pt Nectarel. eu nu am avut nici colostru si nici laptic, asa ca eu sunt de parere ca in curand la tine va aparea cat de curand lapticul

eu va urez la toate sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 24+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ada am uitat sa-ti spun ca si eu am avut tub de dren la prima operatie si nu m-a durut cand mi l-a scos. am fost mai stresata cat l-am avut k mi-era sa nu mi-l imping prea tare inauntru si ma cam jena cand ma miscam. insa la scoatere+dupa aia nu am avut dureri, insa am avut mare grija cu "gaura" ramasa k nu mi-a suturat-o, a lasat-o deschisa asa si mi-era sa nu ma infectez. s-a inchis mai greu, dar m-am dat in fiecare zi cu betadine solutie+baneocin si mai apoi cu crema de galbenele.
pup si va tin pumnii!

Roxy
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Roxi
ziceai ca stii tu de legea aia de protectia gravidei la locul de muna. Ai vreun link, ceva? Ca nebuna aia de la mine de la serv iar vrea sa-mi faca probleme desi sunt in medical...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ada, ne rugam pentru Nectarel si pentru tine. Fleur a "dat tonul" intr-o maniera potrivita si emotionanta.
Eu acum vin de la eco. Bebele e bine si se pare ca se agita atat de mult deoarece e cu funduletul in jos si vrea sa se intoarca. Are 940 grame, dar l-am vazut putin la eco. Dr. a descoperit ca durerile mele erau de fapt contractii si ca am si colul scurtat la 3 cm. Repaos, no-spa, magne B6, niste capsule naturiste cu Lactobacilus pentru reglarea secretiei vaginale si constipatie......
Mi-a zis sa revin la ea peste 7 zile daca ma mai doare ceva, daca nu sa stau cuminte si sa iau no-spa la nevoie.
Sunt tare pleostita si ingrijorata. Nici macar nu au fost asa mari si dese durerile si colul s-a scurtat....Acum mi se invart o mie de ganduri prin cap, asa ca inchei mesajul sa nu va innebunesc.
Va pup, va doresc o noapte buna si revin maine.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Muraturica, acum e timpul sa te odihnesti total, fara stres si ganduri negative, ok? Nu ma pricep, dar 3 cm nu e foarte scurt.
Banui ca ti-a dat si concediu medical.

Roxypuy, si pe tine te dor toate cele noaptea, welcome to the club...

Norocoaselor care dorm tun, bravo voua!

Fetelor, scuze ca repet intrebarile dintr-un mesaj precedent, cred ca s-au pierdut in incalceala de cuvinte:

Centura pentru burta e utila numai la cezariana sau in toate cazurile?
si
Salteaua mea pentru patut e invelita intr-un fel de ambalaj de plastic. Trebuie sa scot plasticul ala (asa am citit intr-o carte de puericultura) sau sa il las ca protectie, cum s-a zis parca aici? Daca-l scot, trebuie sa pun altfel de protectie (de la Ikea sau...)?

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Fleur, m-a emotionat si pe mine la maxim rugaciunea ta...
Nici ca se putea una mai sincera si mai speciala pentru Nectarie!

Ada, sa dea Domnul sa iasa bune rezultatele de la ecografia de maine! Suntem toate aici

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Fetelor, scuze ca repet intrebarile dintr-un mesaj precedent, cred ca s-au pierdut in incalceala de cuvinte:

Centura pentru burta e utila numai la cezariana sau in toate cazurile?
si
Salteaua mea pentru patut e invelita intr-un fel de ambalaj de plastic. Trebuie sa scot plasticul ala (asa am citit intr-o carte de puericultura) sau sa il las ca protectie, cum s-a zis parca aici? Daca-l scot, trebuie sa pun altfel de protectie (de la Ikea sau...)?

33 + Eric Ioan

Fleur nu ma pricep ft bine , dar centura este buna in ambele cazuri , ca sa se traga burtica mai repede , asta stiu eu ...
Referitor la saltea eu scot plasticul si de ce ii pun protectie ? face pipi in pat ? poate ne sfatuiesc fetele care deja au bebei

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput