Citat: |
citat din mesajul lui laura-s Buna fetelor, am revenit si eu, inca in gips, dar macar pot calca pe picior. Ar fi frumos sa organizam si la Cluj ceva, dar cum eu sunt inca imobilizata in casa si in medical, asadar pana in 31 mai nu ma voi putea deplasa; ar fi bine daca s-ar putea ocupa cineva de gasirea locatiei si eu daca pot ajuta de acasa de la calculator cu mare drag; si la Cluj suntem cateva fete: Giulia, Ilinca, Anamaria, acum am vazut ca este si Biara, eu si Anca (prietena mea care nu e membra DC, dar care ma ajuta de fiecare data). Asteptam si alte fete in randul nostru. Va , Laura Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi |
Buna dragilor,
Haideti sa strangem randurile, se apropie ziua de 1 iunie si trebuie sa stim mai devreme in cate locatii se organizeaza intalniri sa putem face/trimite peste tot cele necesare.
Oradea, Constanta, Piatra-Neamt, Cluj haideti la intalniri, mamici, tatici, bunici , sa-i serbam pe pitici Cine mai vrea, unde, cu cine, asteptam vesti !
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !