Alaptand la 4 ani - pe coperta

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Andacos, si eu iti mai spun inca o singura data: n-am raspuns la nimeni agresiv, eu personal, si cu toate acestea am fost pusa la punct cu agresivitate. Ai observat si asta? Ai sanctionat? Sau ti-ai frecat miinile si ai spus bravo, a pus-o cu botul pe labe? Si inca aici au fost dulci cu mine...

Cornelia
<hr noshade size="1" />Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Me comprends-tu, au moins en ce moment toi? Non, tu me juges fou; tu m’examines; tu te gardes de moi. Mais si tu parviens à saisir un jour ma souffrance, viens me le dire et je serai heureux une seconde, peut-être. (Maupassant, Solitude).

Pai mey,eu nu fac contabilitate aici!Pe bune,e incitant rau mesajul tau!Iar pentru mine,ai partea ta de agresivitate,e adevarat ca imbracata,colorata frumos-in comparatzie cu Ilinca de exemplu,insa esti agresiva si tu!Poate nu-tzi dai seama,de asta incerc sa spun ca eu neutra de subiect,neimplicata sentimental(pe mine sincer ma lasa rece ce crede userul X sau Y despre cum va fi copilul meu ,raportat la ideile lor fixe)vad multa agresivitate acolo unde nu ar trebui sa fie!

editez sa spun ca chestia aia cu frecatul din miini,itzi este tipica as spune,si arata inca odata resentimentele si imaginea ce o ai tu despre mine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pisigri, te asigur ca a mea nu a avut carente de nada in sange. I-am facut analizele si la un an si la doi. De papat, la fel, mi-a scuipat la inceput morcoviiavea pijamalutza nou-noutza, a facut-o praf la prima purtare, avea morcovi si in par, nas etc...dar am luat-o soft, nu cu sarmale si-a dat drumul excelent la un an cand am iesit la mare, papa cel mai bine supe/ciorbe cu tot cu bucatele de carne si legume nepasate, netocate marunt-marunt, erau fix ca pt noi, iaurturi, fructe, peste. Alte alimente au fost respinse total pana la gradi. Insa are perioade si perioade. Acelasi lucru se intampla si cu copiii care inca papa bibe, si mai tarziu de un an jumate, prefera acel lapte decat mancarea, asta e felul lor, cred.
Depinde de copil cat de mult are nevoie fix de alintul ala, aka sanul, sau lipiciala la sanul mamei si implicit in bratele ei.
A mea nu a mai folosit carutul de la 1 an... sunt atat de relative treburile astea! Fiecare mama stie mai bine cum sta treba cu copilul ei. Marius spunea la un alt topic tot pe tema alaptatului ca ar trebui sa fie o chestiune strict intre mama si copil, restul sa nu se bage.

Mai, eu nu stiu cum interpretati vorbele copilei aleia, dar cea intzarcata a fost intzarcata la 5 ani! apai ca astepta sa-i creasca sani ca sa poata sa suga din nou laptic mi se pare exact ce este, o perla venita din partea unui copil cu minte de copil. Si eu jinduiam la faptul ca erau unii care lucrau la fabrica de cioco ac eram mica...intre timp incerc sa fug de ea, de ciocolata Mama spune clar ca fetita cea mica-cea de aproape opt ani din filmulet, care era inca alaptata, are nevoie sa stie ca nu ii este ingradit accesul acolo. Ca mai poate veni. Nu o facea des si nici regulat insa. Mie imi pare ca mama nu spune cu certitudine din cauza asta, banuieste, dar cauta sa inteleaga de ce, are nevoie, e curioasa sa isi explice, vrea sa stie ce se inatmapla cu copila ei...e o mama buna, nu o tine la piept cu sila, noh hai! ca-i ora dc avea probleme ma gandesc ca se manifesta si in altele, cineva ridica un deget, mai ales ca e vorba de copii, acolo sunt altfel protejati...mai ales cu mediatizarea asta...n-as vrea sa fiu in pielea ei la cate injurii si-a tras in urma reportajului...e urat sa zicem ca e cumva sau mai rau, copilele ei sunt cumva...e neobisnuit ce face ea, e neobisnuit ca un copil sa mai suga la tzitzi la 8 ani...dar, who am I sa imi dau cu parerea? la Romanica si eu cu fie-mea suntem demult in ilegalitate tre sa ma caut

Copilul din foto are aproape 4 ani. Asta e varsta corecta, asa spun si in interviul de dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Andacos, si eu iti mai spun inca o singura data: n-am raspuns la nimeni agresiv, eu personal, si cu toate acestea am fost pusa la punct cu agresivitate. Ai observat si asta? Ai sanctionat? Sau ti-ai frecat miinile si ai spus bravo, a pus-o cu botul pe labe? Si inca aici au fost dulci cu mine...

Pai mey,eu nu fac contabilitate aici!Pe bune,e incitant rau mesajul tau!Iar pentru mine,ai partea ta de agresivitate,e adevarat ca imbracata,colorata frumos-in comparatzie cu Ilinca de exemplu,insa esti agresiva si tu!Poate nu-tzi dai seama,de asta incerc sa spun ca eu neutra de subiect,neimplicata sentimental(pe mine sincer ma lasa rece ce crede userul X sau Y despre cum va fi copilul meu ,raportat la ideile lor fixe)vad multa agresivitate acolo unde nu ar trebui sa fie!

editez sa spun ca chestia aia cu frecatul din miini,itzi este tipica as spune,si arata inca odata resentimentele si imaginea ce o ai tu despre mine!

Nu am resentimente, dar da, am o imagine, care nu e departe de agresivitate nici in ceea ce te priveste. Si inchei aici, ca nu tu esti punctul central al prezentei mele la acest subiect.

Edit: si ca sa fiu agresiva pina la capat... Ma indoiesc ca esti chiar complet neutra la acest subiect. Nimeni care a intrat la el nu e complet neutru, toate avem un motiv pentru care sintem aici de trei zile si nu pe alte subiecte.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Nu am resentimente, dar da, am o imagine, care nu e departe de agresivitate nici in ceea ce te priveste. Si inchei aici, ca nu tu esti punctul central al prezentei mele la acest subiect.

Cornelia
<hr noshade size="1" />Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Me comprends-tu, au moins en ce moment toi? Non, tu me juges fou; tu m’examines; tu te gardes de moi. Mais si tu parviens à saisir un jour ma souffrance, viens me le dire et je serai heureux une seconde, peut-être. (Maupassant, Solitude).

Ma bucur ca inchei,nici nu trebuia sa incepi de fapt,partea aia nu-si avea absolut deloc rostul in discutzie!

Dana

Mergi la inceput

Inchei discutia cu tine, nu la subiect, ca sa fim clari.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Citat:

Edit: si ca sa fiu agresiva pina la capat... Ma indoiesc ca esti chiar complet neutra la acest subiect. Nimeni care a intrat la el nu e complet neutru, toate avem un motiv pentru care sintem aici de trei zile si nu pe alte subiecte.

Mey,vezi cum rascolesti aiurea si apoi te dai ranita!

Subiectul era despre cum comentam chestia aia,imaginea !Si cred ca-mi dai voiesa scriu si eu,da?

Dana

Mergi la inceput

Ce sa rascolesc, neutralitatea?

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Citat:

Ce sa rascolesc, neutralitatea?

Cornelia

Parca incheiasei dialogul cu mine(e drept un mesaj mai sus)

Parerile tale proprii nu le potzi ridica la rang de lege!

Am comentat subiectul deschis!

Dana

Mergi la inceput

Citez: consider o scirbosenie sa alaptezi la 4 ani!

Raspunsul tau, daca erai cu adevarat neutra ar fi fost: Parerile tale proprii nu le potzi ridica la rang de lege!

Si e valabil pentru orice parere proprie de aici, inclusiv ale mele.

Cornelia

Mergi la inceput

Selene, .

Cornelia

Mergi la inceput