Bobocei de sept-oct 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

Asa e virginia, la H&m in unirea mi-am gasit si eu pantaloni gen de in negrii si o camasuta dar erau cam pitite lucrusoarele de graviduta, a trebuit sa intreb de ele ca nu le vedeam. Iar din brasov de la h&m mi-am luat un tricou marinaresc de vara mai lungut dar are croiala frumosa, putin gogosar, de graviduta, sa-mi incapa burtica cand o sa fie mai mare. In rest, de baza sunt colantii cu un nr. mai mare cu tricouri lungute. Oricum eu sunt in perioada in care cine ma vede zice ca m-am ingrasat un pic, nu ca sunt gravida - vreau si eu burtica mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna dimineata !
Felicitari pentru sau si felicitari tzuki pt rezultatele bune de la morfo.

Ieri am avut si eu morfo fetala de sem 2 si abia astept sa ajung astazi la dr mea sa vada rezultatele si de la sange,urina,etc si de ieri.
Ma sperie ceva din rezultate si bineinteles nu m-am abtinut si am intrat sa citesc pe net si am citit evident numai prostii si m-am speriat mai tare...moare fatul,se sufoca fatul...
Lichid amniotic:
1.Cantitate redusa
2.Indice amniotic: 120 < percentila 50

Toata ziua stau cu apa la bot cu toate ca l-am intrebat pe dr daca e de la apa bauta,ca ieri bausem f putina apa si mi-a zis ca nu are nici o legatura.

In rest mi-au iesit toate in parametri normali.
Bebe este tot .

Cosmaruri am si eu si sunt foarte activa si batausa in vise Nici mie nu-mi vine sa cred.
Burta o am si eu tare cand am vezica f plina.
Am mai simtit si eu intepaturi dar la san acum nu stiu daca te referi la san sau la partea toracica.

Sper sa fie totul bine

Va si sa aveti o zi frumoasa !

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata fetelor
Eu vreau sa nasc la maternitatea Polizu si imi doresc o nastere naturala cu epi. Eu optez pt rezerva cu insotitor si bb cu mine in permanenta, insa dak nu esti ok si nu esti recuperata nu te forteaza sa tii bebelu cu tine. Eu vreau insotitor adik mama pt ca sunt ff panicoasa si fricoasa si ma recuperez ff greu dupa orice. Am la activ 3 operatii dintre care 2 cu anestezie generala si m-am recuperat extrem de greu... si am avut nevoie de mama mereu langa mine si acum la nastere doresc sa fie acolo de teama ca ma voi recupera iarasi greu

De azi dimineata am inceput sa iau iarasi elevitul impreuna cu fierul pt ca nu ma simteam prea bine.

Aaaa....sa va spun ce am patit dimineata, sper sa nu va suparati ca dau asa multe detalii dar vreau sa intelegeti in ce circumstante sa intamplat....stateam si eu pe wc ca omul diminiata.....si deodata am inceput sa vad stelute albe, multe stelute in ochi erau ca artificiile....mi-am mutat privirea in toate partile am inchis ochii, i-am frecat si in final a trecut...m-a tinut cam 10 secunde.
M-am speriat fff tare....credeti ca ar putea fi din cauza lipsei de vitamine sau a fluxului marit de sange din organism?

lalu85 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Neata, bulinici !

Nu prea am timp sa mai scriu, suntem bine. Vroiam sa va spun ca m-am uitat din intamplare pe site la Lidl (il gugaliti voi) si am vazut oferte foarte misto pentru Mamici & pitici. Eu azi le fac o vizita, sa ma asigur ca si calitatea e ok, nu doar pretul.

O zi frumoasa !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput

Bob am fost si eu aseara la Lidl tot pt articole de bb si graviduta...insa eu am fost dezamagita si mie mi sa parut ca lasa de dorit si calitativ si in toate felurile....sau poate ca la magazinul la care am fost eu nu mai era marfa suficienta. In concluzie nu am luat nimic si am plecat la Auchan si am luat de acolo cate ceva pt bb ca daca tot plecasem la cumparaturi...nu ma puteam intoarce acasa cu mana goala

lalu85 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

fetelor, in ce hal m-am enervat. Ma duc la magazin sa-mi cumpar ceva lenjelarie intima mai mare caci incep sa ma jeneze toate. Eram singura in magazim cu vanzatoarea, ii spun ce vreau, incepe sa caute numarul si modelul dorit, timp in care intra o motata iar vanzatoarea ma lasa pe mine balta si incepe sa-i caute cocoanei chiloti medicinali. Nu stiu daca de la stat in picioare sau de la nervii produsi, ma ia cu rau, cu ameteli, cocoana se uita cu sprancenele ridicate cand am apostrofat-o, vanzatoarea a zis ca e vina mea ca ma dadusem 2 pasi mai in spate si ma uitam la chiloti barbatesti...m-am umplut de spume. O fi de la hormoni? Numai de la hormoni? Atrag eu energiile negative? Ieri am avut o zi groaznica incheiata apoteotic cu varcolaci. Dar am zis ca e o zi neagra, se incheie si azi o sa fie totul bine. Ma duc apoi in piata unde, ca niciodata, am primit la coate in burta de nu va spun. Serios vorbind, o fi de la hormoni? Sunt eu exagerat de sensibila in perioada asta si mi se pare ca toate mi se intampla mie? Il sun pe Lucian ca sa-i povestesc si sa ma calmez (eu ma calmez vorbind, povestind) iar el era la politie, facea constatarea la masina pt o oglinda si multe zgarieturi. Ma apuca plansul desi ratiunea imi spunea ca saracul om nu putea sa vorbeasca.
Ma plang si eu voua ca nu am cui. Sincer va doresc o zi buna tuturor.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Stelute am mai vazut si eu, dar doar dimineata cand imi scade tensiunea. Eu am avut mereu tensiunea miiica 9 cu 5, maximum 10 cu 6. Iar acum ca nu mai gust cafea sau vin rosu, cateodata cand ma ridic repede vad stelute. Totusi Lalu85, cred ca cel mai bine stie doctorul, spune-i ca sa fii si tu linistita.

Pupicei si nu te ingrijora prea tare

As vrea si eu sa o am pe mami langa mine, dupa operatia de chist ovarian mi-am revenit tare greu (1 luna m-a durut cumplit, nu puteam nici sa ma dau jos din pat corespunzator). Cand am reusit sa cobor scarile am zis ca L-am apucat de Dumnezeu de picioare. Sotul insista sa fie el vioara intai si nu prea ii pot nega acest drept si privilegiu

19+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Anne-Mary: Povesteste-ne noua mereu si varsa-ti amarul! Sigur e de la hormoni, toate suntem mai sensibile, plangem mai usor, ne emotioneaza / enerveaza orice... Eu am inregistrat un maxim dupa nastere cand l-am socat pe sot, ajungea sa isi puna intrebari ca nu ma cunoscuse asa, ca ma stia o femeie puternica si atunci plangeam mereu cand pleca la serviciu. Dar a trecut de la sine dupa o perioada. Si apetitul sexual era in stransa legatura cu hormonii!

Kytana, scuza-ma, mi s-a parut ca ai spus ca ai DPN 29.12, nu UM, de aceea ti-am indicat sa te inscrii si la cealalta odisee :)

La Filantropia la cursul pentru parinti ni s-a spus ca tatii pot participa la nastere, daca vor si daca doctorul e de acord. Si ca si copiii pot sta in rezerve cu mamele. Eu sper sa fie asa, ca eu tare imi doresc sa am puiul cu mine mereu. Iulia dupa ce mi-au adus-o (am nascut la ora 15 si mi-au dat-o a doua zi de dimineata, dar a supt la jumatate de ora de la nastere, mi-au adus-o sarmalutza si imediat s-a descurcat sa ia sfarcul si sa traga). Si dupa ce m-au mutat in camera (unde eram doar eu, sotul si puiutul), a supt foarte mult, ca era micutza si nu avea putere sa suga mult, apoi adormea si dormea putin, ca ii era foame si alterna supt cu somn continuu. Si noaptea o tineam in brate si sugea la liber... Mi-ar parea tare rau sa nu pot face la fel, mai ales ca la inceput curge colostru, care e foarte hranitor. Pana ajung acasa cu ea se transforma in lapte si e pacat sa nu ii dau cat de mult colostru pot. Iar de refacut stiu ca ma refac foarte repede, nu cred ca acum sa fie o exceptie. Iar legat de participatul sotului la nastere, m-a ajutat extraordinar de tare. A stat langa mine, m-a tinut de mine, urmaream impreuna contractiile si impingeam. Initial el zicea ca nu vrea sa participe, eu imi doream, dar nu i-am spus, sa nu se simta obligat si fiind la Isis, unde se putea fara probleme, a venit el singur, ca nu avea liniste in camera. Eu am plecat din camera cu asistenta, ca mi-a confirmat ca mi se rupsese apa si dupa o vreme a venit singur. Am avut doar grija sa nu ma vada acolo jos dilatata, ca ma gandeam ca i se ia de mine, ca oricand vom face dragoste ma va vedea cu gaura de canal :) Apoi, cand s-a stabilit ca e cezariana l-au invitat medicii acolo, eu le spuneam ca nu vrea, ca se teme sa nu lesine daca vede sange, dar a intrat si a stat departe, insa i-a facut poze bebelinei imediat ce a scos-o doctorul din burtica si dupa, cand o curatau, cand au imbracat-o. Acum ma gandesc cu groaza la momentul cand ma apuca nascutul si ma despart de el in holul spitalului si ma duc singura sa nasc. Noi vrem sa vina cu mine si de data asta, chiar daca se preconizeaza tot cezariana, dar nu stiu daca medicul va accepta, ca inca nu am pus problema. Oricum, nici cu cezariana nu sunt impacata, tare mi-as dori sa nasc natural, desi prima data nu am putut, sunandu-mi-se ca sunt prea mica in bazin, iar Iulia a avut doar 2.500. Asa ca nu ar fi sanse sa pot sa nasc acum, ca doar nu mi s-a latit bazinul! Si la noi putini medici accepta nastere naturala dupa cezariana. Eu l-am anuntat pe medic ca vreau cezariana la cald, sa isi aleaga momentul bebe, nu eu sau el si nu a comentat nimic. Insa la final, cand facea calculul cu DPN-ul, zicea ca o sa fie mai devreme, ca asa e la cezariana. Pai cum, daca il las pe bebe sa vina cand vrea? Sper ca nu a fost un alt fel de a spune ca nu accepta ce vreau eu, ci face el cezariana cand vrea. O sa clarific la urmatoarea vizita, ca nu vreau sub nicio forma sa las sa nasc programat.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

17 +

Mergi la inceput

Merci Kytana, o sa incerc sa fiu linistita, desi cel mai ciudat mi se pare ca am acest simptom ca sa-i spun asa, in ciuda faptului ca nu am tensiune mare si nu am avut niciodata ca sa zici ca as avea acum preeclampsie sau ceva mai grav. Eu imi masor tensiunea constant si de 3 ori pe zi si o am in jur de 10,5 cu 6 sau 11 cu 6,5 si puls 85. Cam asa este tensiunea mea...adica nu este niciodata mai mare de 12 cu 6,5.....si de asta nu inteleg de as vedea stelute luminose, e drept ca le vad uneori nu mereu. Eu ma gandeam ca poate este din cauza lipsei de vitamine, a fierului....

lalu85 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Lalu85: Poate nu mancasesi de mai mult timp? Daca asa e, poate fi de la asta, daca nu e asa, daca mai patesti, ia ceva dulce, sa iti creasca putin glicemia. Asa se spune sa faci dupa ce iti ia sange, sa mananci ceva dulce si iti revii. Nu iti face griji decat daca se repeta starile. Si eu am patit ceva ciudat de dimineata, am simtit ca mi se scurge sangele din cap in picioare si imi slabeau puterile. M-am lasat jos, sa nu lesin, apoi mi-am revenit repede. Daca va e rau, asezati-va, nu stati in picioare! Eu am picat o data din picioare direct cu capul de asfalt si de atunci m-am lecuit. Nu tin minte lovitura, nu am simtit durere, ca mi s-a rupt firul, eram cu vara-mea si am inceput sa simt cand ma aduna ea de pe jos si simteam nisip in gura. Nu a fost grav, mi-am facut investigatii si nu am patit nimic, dar am ramas socata si cum mi-e rau, cum ma asez. Atunci am facut la fel, dar m-am ridicat, considerand ca pot ajunge pana acasa (vreo 5 min. de mers) si atunci s-a intamplat. Bine, s-a produs totul de la deshidratare si nemancat + soare, ca ne-am gandit noi sa mergem sa ne bronzam si nu am mancat si nu am baut nimic, ca sa ajungem cat mai devreme, sa nu fie soarele puternic. Si cat am stat la soare nu am avut nimic, dar cum am ajuns la umbra, cum m-a luat cu rau. Fereasca Dumnezeu sa se repete, sunt eu mica, am 1.52, dar am cazut din picioare direct jos, fara sa indoi genunchii, sa pun mana jos sa amortizez lovitura, ca un par, asa mi-a spus vara-mea.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

18 +

Mergi la inceput