Aspirante optimiste>20ani (790)!
Raspunsuri - Pagina 5
Mihaelafalt spune:
Daena ieri parca am simtit dar azi nimic, ieri simteam asa ca o apasare, balonare.
A am uitat sa va zic ca am intrat in posesia pree-sedului asa ca musai trebuie sa iasa din 2 foliculi, lubrifiantul minune, poztia o stim mai adaugam si un pic de vin rosu si sigur iese un bebel sanatos si frumos.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi bob au venit rusii peste mine azi dimineata, deci am concluziuonat eu ca dupa tratament cu antibiotice inatarzie o saptamana |
Tata lor de rusi!!
Hai cu bebele ciresar !!!
Mihaela, baga carbuni si vin rosu si preseed, sa iasa bebei si pe stanga si pe dreapta, na !
Un sfarsit de saptamana frumos, fetelor !
MeAlex spune:
Multumesc mult pentru urari! Va doresc tot ce va doriti si voi!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
natelo12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Xdidi, toata lumea imi zice asta, dar nu cred ca e chiar asa. sunt cazuri izolate, cele mai multe femei nu mai fac copii dupa 35, hai dupa 40 nici daca nu se protejeaza...apoi, nu ma coafeaza faptul ca o sa raman la 40, cand stiu ce riscuri sunt...cum stai cu inima cat un purice daca are sindroame si malformatii...sunt cazuri in care dublu test si triplu test au fost cu risc mic si totusi, bebe a avut probleme mari. Mi se mai spune ca riscuri sunt oricand in sarcina...nu, nu sunt, cu inaintarea in varsta sunt tot mai mari, trebuie monitorizare riguroasa. Nu vreau sa va descurajez, doar aduc o nota de realism. [font=Verdana] Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Buna seara dragi aspirante optimiste, este pentru prima data cand postez pe acest forum, desi il citesc cu placere de multi ani...sper sa nu va socheze ceea ce am sa va povestesc despre mine, dar as vrea sa intelegeti ca niciodata nu trebuie sa va descurajati.
Am 3 copii sanatosi, de care sunt tare mandra, am 44 de ani, iar ultimul meu copil s-a nascut cand eu aveam 42 de ani. A fost un copil foarte dorit si foarte planificat si sa stiti ca de foarte mult timp, copiii adusi pe lume dupa 40 de ani, nu mai sunt cazuri izolate, ba chiar din contra, se intampla din ce in ce mai des.
Sunt o femeie sanatoasa, foarte bine ancorata in contemporan, drept urmare am facut toate investigatiile obligatorii si facultative ca sa ma asigur ca voi aduce pe lume un copil sanatos. Asa a si fost, copila mea are 1 an si 11 luni, inca o alaptez, iar pe 24 mai abia astept sa-mi fac testul de sarcina in asteptarea lui bebe 4. Deci, in acest moment si eu sunt o aspiranta ca si voi. Va voi spune ca acum 1 luna am incheiat toata gama de analize ginecologice, endocrinologice, hematologice, ale caror rezultate m-au incurajat sa merg mai departe, binenteles ca si doctora mea la fel.
Ok, sper ca ati reusit sa va reveniti din soc , astfel incat sa va dati seama ca mesajul meu catre voi este unul foarte simplu si din suflet...nu varsta este problema voastra, va asigur pe cele dintre voi care inca n-ati reusit o sarcina, ca veti fi cele mai fericite femei daca veti obtine o sarcina chiar si dupa 40 de ani...toti copiii vin pe lume atunci cand vrea Dumnezeu...cu incredere, minunea se va infaptui...s`aveti o noapte roditoare
Blue_sea spune:
Neata dragelor! Dupa cum vedeti nu am somn...
Ieri am primit rez la a 2-a beta si m-a cam socat deoarece ma asteptam sa se dubleze, adica sa fie cam 40. Dar este 73! Dr. mi-a zis sa stau linistita ca e ok, dar nu pot
4+
velvet spune:
buna dimineata
natelo,sa-ti traiasca copii!la unele dintre noi sunt probleme care ne fac sa nu avem un copil.e mai greu.
blue,poate sunt gemenasi
Blue_sea spune:
Velvet, ar fi ceva, dar nu cred pt ca nu am nici un caz de gemeni in familie si nici stimulare nu am facut. Vedem la eco!
5+
gabyv spune:
Buna
Natelo, bine ai venit si iti urez sa fie asa cum vrei tu sa fie.
Acum, sper sa nu te superi, dar eu nu m-as vedea mama la peste 35, eu vreau sa imi cunosc nepotii si de ce sa nu ii cresc. Nimeni nu iti lasa bebelusii daca ai peste 70 Dar asta este parerea doar a mea, asa ca nu te gandesti vreo secunda ca am vreo opinie despre faptul ca vrei sa faci bebe 4.
Succes si te asteptam cu vesti bune.
Bob_Pixel spune:
Blue, vad ca ai schimbat semnatura, banuiesc ca azi ai 5 sapt. Beta 73 la aproape 5 sapt e ok, important este ca a crescut frumos. NU este o valoare mare, eu am avut beta 130 la 3 sapt 6 zile si apoi valoarea 438 peste 2 zile. Deci valori mari comparativ cu ale tale si este un singur bb. Acum sa nu compari cu mine si sa crezi ca ai valori prea mici, conteaza foarte mult ca a doua beta a ta s-a triplat. Nu toate sarcinile evolueaza la fel, unele femei au nivelul de Bhcg mai timid in crestere, dar asta nu inseamna ca nu au copii sanatosi. Ca sa inchei, eu te-as sfatui sa repeti beta si saptamana viitoare, sa te asiguri ca progresia e pe val.