Aparat de gatit la abur - de care?
Va rog sa ajutati sa ma decid de care aparat sa cumpar...am studiat piata, dar nu m-am hotarat inca.
As dori sa merite investitia, sa fie una rezistenta.
Din experientele voastre, care ar fi cele mai bune?
Mie imi place de ex cel de la Tefal modelul VC 1006, nu stiu daca am voie sa pun link...
Caught between the devil and the deep blue sea...
Raspunsuri
Ioana_Pos spune:
Noi avem Vitacuisine de la ei si singurul dezavantaj e ca cele 2 galetuse din metal se curata greu daca nu le spal imediat. In rest suntem multumiti de el.
Poate iti raspunde cineva care are fix modelul preferat de tine.
giulia81 spune:
mersi de raspuns
vad ca aparatul tau e un pic diferit de modelul ales de mine, are si putere mai mare,posibil sa fie si mai bun. poti sa gatesti orice in el?
missdarcey spune:
Eu am doua de la moulinex ,unul in romania si unul aici dar nu le mai folosesc de ceva timp (ani).Poate din cauza ca sunt din plastic.
Am unul din inox ,sub forma de evantai ,care se deschide si il pot pune in orice cratita.
giulia81 spune:
daca sunt din pastic nu sunt bune?
asta ar fi mai indicata?http://www.emag.ro/gatit-cu-aburi---convectie/steamer-tefal-vitacuisine-compact-n-d-400330--pVCVS400330
Ioana_Pos spune:
Giulia, cel mai bine ies legumele, parerea mea. Plus ca ajuta la retetele mai complicate, ca nu stai cu ochii pe el Pestele ramane cam fad.
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Giulia, cel mai bine ies legumele, parerea mea. Plus ca ajuta la retetele mai complicate, ca nu stai cu ochii pe el Pestele ramane cam fad. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
adica nu merita sa iti iei un aparat de acesta?
andieelen spune:
Eu am primit cadou la nunta unul de la Zelmer. E cel mai ieftin. Intr-adevar, peste iese fad si puiul iese mai bine la gratarul din cuptor, insa orezul e comod de facut si ma gandesc ca pentru bebe e mai sanatos sa ii pregatesc legumele la aburi, cand o sa incepem diversificarea. Insa daca il iei doar pentru tine, s-ar putea sa te plictisesti de el dupa vreo 3-4 "gateli".
Ioana_Pos spune:
Pai, depinde de alimentatia voastra. Noi am inceput sa il folosim intens dupa ce a facut bebe 10-12 luni si este foarte sanatos. Practic tot ce fierbeai in apa se face la abur si isi pastreaza ceva mai multe substante necesare pentru noi.
Pe de alta parte carnea (ca e pui, ca e peste sau porc sau altceva) are gust ca si cum ar fi fiarta .
danamiha spune:
Eu il am pe www.en.tefal.com.cn/All Products/Cooking Appliances/Steamers/Products/Vitamin%EF%BC%8B Steam Cuisine - VC4003/Vitamin%EF%BC%8B Steam Cuisine - VC4003.htm" target="_blank">acesta si sunt multumita. Carnea nu imi place cum iese, doar legumele.
giulia81 spune:
eu il vreau in mod special pentru legume. carnea o prefer la gratar.
pana la urma am noroc, se pare ca voi primi un aparat de gatit pe aburi cu ocazia zilei mamei meleasa ca sa vedem ce va fi...