Da, da, vorbesc de acele ciuperci atat de des folosite in bucataria chinezeasca.
Le-am cumparat deshidrate de la Mega.
Stiu ca pentru rehidratare rapida se foloseste apa fierbinte si intr-un sfert de ora se maresc de 10 ori.
Pentru rehidratare obisnuita si pentru pastrarea gustului se rehidrateaza in apa rece, in firgider vreo ora doua.
Am gasit o gramada de retete: pui cu urechi de lemn, vita cu urechi de lemn samd.
Eu la chinezesc le mananc salata. Reci cu usturoi.
Stiti vreo reteta de salata sau chiar tocanita unde sa le folosesc doar pe ele si fara alte adaosuri de carne?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
cu paste - adica taitei subtirei - celophane noodles!! cu sos simplu, rece, facut din otet de orez, cu ulei de susan, seminte de susan, usturoi.
si mie imi place salata rece de mor, as face-o tot asa, cu usturoi taiat feliute/zdrobit, cu otet si un strop de ulei.