talpite bebe urat mirositoare

talpite bebe urat mirositoare | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

strumf transpira f mult.
mi s-a spus ca e de la malabsorbtie.
tot ce are de imbracaminte nu numai ca e de bumbac,ci e din bumbac eco, din acela din care se fac hainutele pt prematuri(la nastere ii luam hainute masura 000).sosetutele sunt tot din bumbac, iar incaltamintea numai din piele,interior,exteriro sau din panza.
bun,de vreo luna ii miros talpitele seara exact ca unui om mare,iti muta nasul.
e un copil care face baita zilnic.
are un an si 9 luni, 8,7 kg si 82 de cm,de la 1,5 kg si 42 de cm, prematur si dismatur(oprit din evolutie la 29 de sapt corpul, la 31 craniul).
care sa fie cauza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ia vreun tratament/medicament?poate e vreun dezechilibru in corp, la nivelul glandelor...cauzat de medicamente!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu mai ia nimic,nici macar fier.nimic.
am terminat tratamentul pt malabsorbtie.facem o pauza,pt ca boala e in remisie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ii miros piciorutele si cand nu este incaltat? In general mirosul vine de la microorganismele care traiesc pe pielea transpirata. Daca el transpira foarte mult e un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor sau a unor ciuperci. Acum e vara, incearca sa nu ii pui ciorapi si pantofi pe cat se poate. Am auzit ca un remediu mai bio este bicarbonatul de sodiu pus pe picioare si in ciorapi care modifica pH-ul si nu mai creste nimic. Sau poti sa-i speli de cateva ori pe zi piciorele in apa calduta cu bicarbonat.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

si cand e descult ii miros piciorusele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

1. ar trebui sa cauti o metoda eficienta si sigura pentru a dezinfecta interiorul incaltarilor; degeaba il speli pe strumf si ii dai sosete 100% bumbac eco, daca in incaltaminte exista un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor.
2. am vazut de mai multe ori, in emisiunea dr-ului oz, un remediu simplu si natural: in fiecare seara sa tii picioarele (talpile) scufundate timp de 30 minute intr-o infuzie calduta, concentrata, de ceai negru. substantele din ceai omoara microorganismele care produc mirosul neplacut.

Mergi la inceput

multam fain,dar la copii se absorbe totul si prin piele, iar daca eu ii dau cu ceai negru e ca si cum i-as dea sa bea sau aproape.........deci adio somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

multam fain,dar la copii se absorbe totul si prin piele, iar daca eu ii dau cu ceai negru e ca si cum i-as dea sa bea sau aproape.........deci adio somn.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

poti incerca dimineata, iar infuzia sa nu fie extrem de concentrata. si nu il lasi 30 minute, ci mai putin, poate 5-10 minute pentru inceput. ma gandesc ca dupa 2-3 zile s-ar putea vedea daca metoda are sau nu efect benefic.

impotriva transpiratiei excesive stiam ca functioneaza ceaiul de salvie, insa nu stiu daca poate fi administrat si copilasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Pentru mirosul de transpiratie de la axila eu folosesc cu succes bicarbonatul. Poate merge si pentru picioare.

Mergi la inceput