Oportunitati de munca la domiciliu

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Posea spune:

Buna Giulia, am citit cu interes postarile tale despre alte site-uri prin care poti face bani si iti multumesc pentru deschidere!
Inca nu am apucat sa vad despre ce este vorba, dar am si eu 2 intrebari:
1. cum platesti, online cu bani reali?
2. despre ce fel de proiecte este vorba? (ai scris tu ca poti prinde multe proiecte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Posea spune:

Inca ceva Giulia, am vazut pe peopleperhour ca fiecare job are un nr. de bid-uri...si nu prea inteleg ce e cu astea..
Explica-mi, te rog, care e procedura!
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Posea, bidurile sunt numarul de persoane care participa la acel job.
Daca jobul e interesant si foarte bine platit, vor fi foarte multe biduri.

Bidurile se cumpara, numai asta poti participa la un job. Ca o licitatie.
Desigur, ce conteaza enorm de mult este proposal-ul(propunere) pe care i-l faci clientului. Sa fie la obiect, sa fie cu si despre proiect, can il faci, cum il faci, in cat timp, cu ce cost si asa mai departe.

Cel mai mult conteaza feedback-urile pe care le ai de la ceilalti clienti.
Cu cat sunt mai bune si la superlativ, cu atat sansele de a castiga joburi ulterioare este mai mare.
Cam asta e...
Ma bucur ca pot ajuta si nu-i nici un secret, e o piata libera si nici unul nu poate lua locul altuia.

Castiguri: toata lumea se intreaba cat se castiga. Va spun ca depinde de job, de cat de bun esti si cat de multe skills-uri cunosti si cat de serios esti.
De castigat se castiga, nu milioane, dar daca esti norocos poti face un salar minim pe economie intr-o zi. Daca esti norocos

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Selene_Bunny, daca tot depui atat de multa munca pentru tutoriale, pune linkurile cu refferals pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Selene_Bunny, daca tot depui atat de multa munca pentru tutoriale, pune linkurile cu refferals pentru tine

Eh, rall (apropo, daca tu esti la avatar, tare frumoasa esti!), n-am vrut sa-mi fac reclama, am zis sa ajut...

Astazi am avut si eu putin timp sa citesc forumul Zeek Rewards.

Parerea mea, din ce am citit:

- e inca la inceput, sunt inregistrati putini utilizatori (o sa ma vedeti si pe mine pe acolo), mai debusolati decat suntem noi
- am vazut ca sunt doi utilizatori care s-au laudat ca ii vor ajuta pe incepatori sa atraga clienti si sa faca puncte, dar... nu au facut-o si lumea s-a sesizat

Insa

Am citit si pe Net pareri despre Zeek Rewards, au fost pozitive.

Ce am retinut:

Ca ordinea optima a pasilor pentru castiguri era:

- inregistrare
- cumpararea a minimum 10 BID-uri pentru a le oferi altora si a primi, in schimb, VIP BIDS, adica bid-uri cu adevarat valoroase
- PE URMA postarea zilnica a anuntului

Cam atat, deocamdata.

Linkurile mele, corectate (multumesc pt. atentionare):

http://www.zeekler.com/Index.asp?UserName=soranaselene&XCX=1
http://soranaselene.zeekrewards.com/

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Ca o sugestie schimbati titlul asta pana la urma e de folos cuiva si induce in eroare

( si eu lucrez de acasa dar nu are legatura cu ce e aici am intrat doar sa vad ce se vorbeste doar )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

Ca o sugestie schimbati titlul asta pana la urma e de folos cuiva si induce in eroare

( si eu lucrez de acasa dar nu are legatura cu ce e aici am intrat doar sa vad ce se vorbeste doar )

Am cerut eu acum splituirea de la primul post al lui Elle-seb.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

n-am vrut sa-mi fac reclama, am zis sa ajut...

O spui ca si cum ar fi un lucru rau
De ce sa nu beneficiezi de o rasplata daca oferi ajutor gratuit altora? Nu e ca si cum iei ceva de la ei ci esti rasplatita pe drept pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sa intrati si pe FB si acolo sunt pareri ok.
Si eu sunt circumspecta in privinta ZR ca in viata mea n-am primit un ban pentru 5 minute de postare anunt si cumpararea unor biduri.

Intrebare: aveti cumva cunostinte de SEO pentru marketingul afiliat?

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Fetelor, cine are o idee daca se scot bani din siteuri gen Social Media Jobs - din cate am inteles se fac postari pe retelele de socializare...?

Desi recunosc ca sunt Toma Necredinciosu :), si nici nu am priceput o iota ieri mi-am facut cont pe zeek rewards, azi incerc sa pun si reclama ca ieri nu am avut nervi de asta. Eu parca daca nu bag munca efectiva, nu-mi vine sa cred ca banii vin asa pur si simplu, dar vedem. Am citit si eu pareri pozitive...om vedea ce o fi.

Eu mi-am propus pana in toamna sa gasesc o modalitate de a face 100 euro/luna , daca reusesc asta cu un 2 ore /zi lucrate, eu consider ca este ok!

Lumea mea

Mergi la inceput