Oportunitati de munca la domiciliu
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Pe mine, pe mine Cum mah, sa angajezi pe cineva sa-ti posteze anunturile??? Si cat sa ii dai din cei 140 de dolari si tu cu cat sa te mai alegi?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
giulia71 spune:
Mah, am uitat sa pui ghilimele la cuvantul angajezi; rogi pe cineva de incredere sa iti posteze anunturile, nah.
S-ar putea mai tarziu sa iti permti sa angajezi, asa sustin multi din sistem, eu inca n-am ajuns acolo, dar trebuie sa si investesti pe masura , asta tot din forumuri am dedus, aplicatia in sine nu-ti spune mare lucru. Vom vedea
uneori gandesc prea mult....
Selene_Bunny spune:
Angajezi = rogi. Benevol, altfel cum?
Aia vroiam sa stiu si eu, daca ratez o zi, sa zicem, pierd doar ziua respectiva sau mi se anuleaza toate zilele anterioare si se considera ca o iau de la 0?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
alinuk spune:
hei!
pai degeaba se adunara lumea aici?
la bine si la greu!?
pai va organizati in echipe fetelor
cand pleaca una in vacanta, posteaza cealalta...si vitzevercea
eu nu am cap pentru asta (rabdare, disponibilitate)... inca nu am accesat 'mecanismul'
astept sa treaca alea60de zile sa vad feedback de la voi
mi-as dori sa va vad milionare
sa treceti de pragul banilor virtuali
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Glimmer ai dreptate cu titlul subiectului
dupa ce fetele ne vor confirma aici ca banutii virtuali le-au intrat si in conturile personale vom propune moderatorilor... sa schimbam titlul subiectului
sau veti deschide voi, cele care veti avea backgroundul necesar, un subiect documentat
cu pasi de urmat - ceva organizat si rezumat - pentru a avea succes cu un astfel de business
Alinuk
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
Nimic nu-i intamplator!
crisbar spune:
multumim pentru urare, alinuk!
eu nu vreau sa fiu milionara (n-as sti ce sa fac cu atatia bani, stresul prea mare) dar mi-as dori sa-mi permita sa lucrez in alta parte, de placere, si nu doar pentru bani cum este acum.
iar referitor la ajutorul reciproc, in perioada vacantelor, nu mi se pare o idee rea. cine are nevoie de ajutor, se poate baza pe mine.
surprinzator, dar nu-ti ia mai mult de 3 minute sa postezi anuntul. la inceput m-am umplut de spume, e nevoie de mult mai mult timp....multa, multaaaa rabdare si tutun!!
apropo de tutun, eu sunt fumatoare: imi aprind o tigara si incep procedura de postare, tigara nu e gata dar postarea da. asa ca, daca e nevoie sa mai ajut pe cineva, timpul alocat ar fi fix de o tigara fumata.
iar referitor la ratarea unei zile de postare anunt, am inteles ca doar ziua respectiva se anuleaza, asa ne-a spus elle_seb. iar verificarea se face aleatoriu.
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisbar multumim pentru urare, alinuk! apropo de tutun, eu sunt fumatoare: imi aprind o tigara si incep procedura de postare, tigara nu e gata dar postarea da. asa ca, daca e nevoie sa mai ajut pe cineva, timpul alocat ar fi fix de o tigara fumata. |
hahaaa..
daca ai 10 pretendenti...10 tigari?????unde ajungi asa? cu eventualii bani castigati va trebui sa mergi la doctor
pai tu iti dai seama ce povara pui pe umerii 'ajutatului'?
adica pt el tu "mai bati un cui"!?
eu zic sa schimbi 'dealul' cu unul mai sanatos
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
glimmer spune:
citat din mesajul lui alinuk Glimmer ai dreptate cu titlul subiectului dupa ce fetele ne vor confirma aici ca banutii virtuali le-au intrat si in conturile personale vom propune moderatorilor... sa schimbam titlul subiectului sau veti deschide voi, cele care veti avea backgroundul necesar, un subiect documentat cu pasi de urmat - ceva organizat si rezumat - pentru a avea succes cu un astfel de business |
Pai, da, pana nu vom auzi de rezultate concrete, poate ca titlul nu este chiar nepotrivit. Desigur, eu doresc sa devina nepotrivit.
Pana la rezultate concrete, probabil incepe un nou capitol nu titlu mai optimist. Si chiar n-ar fi rau sa fie scrise regulile pe undeva, pe intelesul tuturor, mai ales daca subiectul va avea o evolutie "spectaculoasa".
Nu e rea ideea cu "organizarea pe echipe". Daca lasi pe cineva sa faca treaba in locul tau, trebuie sa fie cineva care stie despre ce e vorba.
Androix spune:
citat din mesajul lui alinuk sau veti deschide voi, cele care veti avea backgroundul necesar, un subiect documentat cu pasi de urmat - ceva organizat si rezumat - pentru a avea succes cu un astfel de business |
Cu siguranta vor aparea si indicatii precise si pasi de urmat, periodic chiar, ca de la 5 pagini la alte 5 nu se poate tine pasul si in plus de ce sa castige numai Elle_seb bani pentru noii inscrisi?
Crisbar, tie ti-ar ajunge 70 de dolari pe luna ca sa lucrezi in alta parte de placere?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
crisbar spune:
hahaaa..
daca ai 10 pretendenti...10 tigari?????unde ajungi asa? cu eventualii bani castigati va trebui sa mergi la doctor
pai tu iti dai seama ce povara pui pe umerii 'ajutatului'?
adica pt el tu "mai bati un cui"!?
eu zic sa schimbi 'dealul' cu unul mai sanatos
sincera sa fiu, nu m-am gandit ca s-ar putea intelege ca fiecare 2 postari sunt echivalente a unei tigari care si trebuie sa fie fumata. eu voiam sa scot in evidenta faptul ca, intr-adevar, nu pierzi mult timp cu postarea.
de asemenea, se poate face serviciu contra serviciu. eu te ajut cand esti in concediu, tu ma ajuti cand sunt in concediu.