Cel mai bun restaurant din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Lacantinedenicolai si pe lista noastra de revazut, la mama singura care merita pe vremuri era ciorba de fasole in rest nimic spectaculos. Mai era unul la care mergeam Basilicum parca, mai exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Noi avem cateva restaurante preferate in Bucuresti :
-Crama Pandurilor unde mergem cu prietenii si stam pana ne uita Dumnezeu
-Thalia unde mergem sa mancam quesadilla
-Restaurantul Cernica unde mergem cu copii
-Sare si piper daca vrem sa mancam in liniste

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici

clar, tu stai cu mine in cartier...am luat ca indicii Thalia (incearca si puiul cu sos de gorgonzola) si Sare si Piper. Nu stiu unde este rest Cernica. Dai detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Daca va hazardati sa iesiti cu "cei mici", acum vara, va recomand "Casa Jienilor" de pe Agricultori.Au loc de joaca pt. copii si o atmosfera f. placuta.
Fara rezervare nu aveti nicio sansa sa gasiti masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sa ne spui pana la urma ce ai ales si cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Poti incerca si La George Butunoiu & Oskar (www.lagb.ro/" target="_blank">http://www.lagb.ro/). E... altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Admin, am un partener care se ocupa cu editarea unui ghid de lux cu cele mai bune restaurante din Bucuresti si mi-a explicat ca in Ro nu exista categorie MIchelin, nu ne incadram la nici o cerinta, dar, in acel ghid sunt trecute cateva restaurante care se apropie cat de cat (le-au enumerat si fetele pe cateva: Le Cantine de Nicolai, Epoque, Heritage). Iti scru luni, am catalogul la birou: acolo sunt trecute si partile bune si dezavantajele.
In plus mi-a mai povestit ca unele din restaurantele respective vor disparea curand din acel ghid, deoarece le-au plecat chefii platiti cu zeci de mii de euro, fiind de top. Din pacate restaurantele respective nu si-i mai permit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Am fost ieri la "Lacrimi si Sfinti" nu stiu cum este in comparatie cu alte restaurante din Bucuresti si nici nu l-as trece chiar la categoria 'haute cuisine,' insa mi-a lasat o impresie f. placuta si imi pare ca intruneste majoritatea criteriilor lui ADMIN, daca nu chiar toate. Singurul lucru care m-a deranjat un pic - nu prea mult - a fost serviciul un pic cam lent, dar altfel totul ok, meniul fistichiu (nume, descriere), mancarea (ingrediente de calitate; mancaruri si cu specific romanesc, dar si combinatii neasteptate, de fapt unele mancaruri specific romanesti dar prezentate in variante neobisnuite, si reusite), decorul si atmosfera, si preturile mi s-au parut rezonabile.

Lai de pisica mica august 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Revin, admin cu unul peste cele expuse anterior:
- market 8, atmosfera arty, bucatarie fusion
Declarate "the best":
- bistro epoque
- la cantine de nicolai
- benihana (japanese)
- heritage

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinnutz spune:

mie imi place tare mult jaristea - si bistro si locanta.

la bistro, de cand au schimbat meniul, ma duc o data la cateva zile, mai ales ca lucrez in zona. mancarea e ft delicioasa, iar seara au muzica de ambianta, f. relaxant. lume buna, servire ireprosabila.

locanta e mai scumpel, dar merita la ocazii. merg mereu acolo cu colegii de firma, cand semnam un contract nou si cu familia, la aniversari. atmosfera bucurestilor vechi, mancaruri unice, muzica live, de petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Jadoo - au o ciorba de pui a la grec super adevarata. Nu au in meniu ciorba de fasole in paine. (am vazut ca multe restaurante l-au adoptat in ultimul timp.) Felul 2 - cateva mancaruri preparate un pic altfel, iar desertul: tiramisu servit in cupa si clatite calde cu ciocolata+banane+nuci+miere si deasupra inghetata f buna. Pe astea le-am testat.
Mi se pare un restaurant de o clasa mai sus dar nu ma pricep la stele si alte chestii de astea.

Casa Rustic - au un tort de biscuiti cu ciocolata+nuci excelent. Locatia de afara are podea de lemn deasupra unui mic elesteu=acvariu cu pesti minunati. (Iarna nu e disponibila.)

Mergi la inceput