BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 13
lauraf89 spune:
Salutare mamici si burtici!
Sunt si eu o proaspata burtica in 5+..daca vreti sa ma primiti in grupul vostru..
voi scrie 10 mesaje ca sa trec de moderare..sper sa nu va suparati
lauraf89 spune:
Eu sunt din Iasi...si fiind la primul bebe am super mari emotii si imi fac griji din orice
lauraf89 spune:
v as fi foarte recunoscatroare daca ati putea sa imi spuneti si mie cum sa pun semnatura jos
lauraf89 spune:
eu am fost ieri la dr..in urgenta..pt ca aveam o scurgere maronie si dureri de burta inca de cand am facut primul test...am intrat in panica si am fugit la spital...dr a zis ca bebe e bine pris acolo...dar nu stiu...a mai patit cineva asa?
lauraf89 spune:
bine ca am scris o gramada de prostii dar esentialul tot nu l am spus...am DPN pe 12 ian 2013! Va pup..o zi frumoasa sa aveti
kmy_black spune:
Lumi,
vad ca esti din iasi, la ce medic mergi?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
majia spune:
Blue, felicitari pt vestile bune . Exact ca la mine, peste doua saptamani mergem sa vedem inimioara .
Lumi, imi pare tare rau . Eu zic sa mai intri sa ne dai vesti ... Multa sanatate... cred ca iti este foarte greu...
Baiatul meu a racit, sper sa nu iau si eu .
4+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Sunt la dr Galearschi de ieri, dar inainte mergeam la dr Ciuhodaru Madalina. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
dr galeanschi este si dr meu!!!( de celalalt dr nu am auzit)ai incredere ca o sa fie totul ok!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!