Nou stil de viata (306) - Sa redevenim silfide !
Raspunsuri - Pagina 8
carina spune:
Ola
Noi am avut o noapte f proasta asa ca sunt chiauna.
Am mancat cereale cu iaurt de dimineata si o piersica si 2 biscuiti.
La pranz, salau in crusta de susan ramas de ieri si cartofi noi la cuptor. Diseara inca nu stiu, vad ce ma lasa "stapanul".
Zuzi am pus poze de la botez pe flickr: http://www.flickr.com/photos/andaoana/sets/72157628132309982/
Cari e f fericita si grijulie. Edi a avut un accident anul trecut in martie - am uitat eu usa descuiata si Dino, cainele s-a speriat ca ploua afara si a intrat in casa. Noi banuim ca pisica a facut infarct, pentru ca nu avea nici o urma de agresiune. Cari a suferit enorm atunci - cateva nopti a dormit cu noi si plangea mult. Legat de maternity leave, eu hotarasc cat stau . Am reusit sa raman insarcinata la 2 luni dupa ce mi-am dat demisia si am hotarat sa ma dedic laboratorului de cofetarie . Deci, sunt propriul meu stapan. Imi pare rau pentru catelusa
Criss Mersi de complimente . Si Dany e un scump si a crescut mare
Marilena acolo sunt kilogramele . Uita-te mai atent
Mik saru-mana ca m-ai trecut in lista.
gusta spune:
Neatza la pranz.La mine nu s-a schimbat nimic am acelasi program nebun plus cateva in plus ca mie asa imi place.
Mik eu am 1,65 cm si da mi-as dori enorm sa vad ca incepe cu 59,9.
Cuscra discutam cum am timp,Mara creste si mai mult nu stiu ce sa zic.
Anda eu ma uit da kg nu le vad sunt ele bine ascunde.
Zuzi de asta nu iau eu animale ca sincer nu stiu ce as face in asa situatii.
Si timpul meu a cam expirat dar promit eu ca incerc sa imi fac seara o pauza buna pentru voi.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza tuturor si poftiti la
Anda am vazut pozicile. Pe Toma imi vine sa-l mananc tot si Carina e o domnisoara superba. Binenteles c-am trecut azi cu privirea peste toate pozicile tale. In cele cu burtica, sunteti minunati si executia pozelor exceptionala. Ati angajat pe cineva sa vi el faca?
Nu pot crede c-am ramas atat de in urma cu stirile despre voi. Sunt inca in ca ti-a dat demisia. Si sa inteleg ca ti-ai deschis laborator de cofetarie? Felicitarile mele si mult succes in business. Vreau si eu sa comand niste " martisoare dulci". Am la greu asupra pozelor din web-ul tau. Abia astept meniurile tale. Cum ai dormit azi-noapte?
Marilena si tu ti-ai deschis propria afacere? Sunt tare delicate si meticuloase produsele tale. Tu le faci? Superbe! Nici nu stiti cat ma bucura faptul ca si tu si Sabina si Anda v-ati gasit adevarata chemare in viata.
Ce sa va spun, va doresc tot succesul din lume, il meritati din plin la cat suflet, timp si rabdare puneti in toate creatiile voastre.
Crys inca nu sunt hotarata sa intru in 'hora' dar si cand ma voi urnii sa vezi ce-am sa 'joc'.
Mik ce cursuri iei? Si mai lasa 'specialitatile" ca te vad.
Mami-Stefi care mai sunt meniurile tale? Exista vreun nume pe care sa-l pot folosi pentru tine, sa nu te 'strig' mami?
Sa va mai zic cate ceva despre mine acum. De prin Octombrie ne-a plecat supervisera si toata munca ei s-a distribuit intre noi care am ramas. Adica eu si cu fata care au angajat-o la vreo 2 ani dupa mine. Si sincera sa fiu incep sa ma resimt cu stilul acesta de munca continua. Pe langa orele de servici care sunt in jur de 10 zilnic imi iau si o porti zdravana de acte pentru weekend, pe care le lucrez de-acasa. Sunt din ce in ce mai stresata si parca nimic nu ma mai relaxeaza... Probabil ca de aceea nici nu slabesc si nici nu-mi arde sa-mi impun sa slabesc. . Mai rau e c-a venit vara (chiar si in Canada) si incep sa se vada tare urat kg in plus, prin hainele subtirele specifice anotimpului. Mi-am facut abonament la sala din Februarie sau Martie si n-am mers nici macar o data atat de inconstienta am devenit. Am nevoie de ceva care sa ma trezeasca din "amorteala si delasarea asta" referitor la propria-mi persoana...
Daca aveti ceva de spus sau in privinta asta va invit la o discutie in .
danielag spune:
Ce-mi place ca s-a animat subiectul!
Eu n-am apucat sa raspund ca am fost saptamana asta in doua delegatii, una dupa alta, cu munca pana seara tarziu. M-am intors ieri noapte, azi program full la birou si diseara ma duc la un concert.
Zuzi, n-am apucat sa ajung la doctor, nu stiu cand o sa se intample, ca si saptamana viitoare am doua delegatii.
Anda, ce buflei-rotofei e pruncul tau!
Cris, felicitari pentru Dani!
Fug la birou.
Daniela
Mik spune:
Anda, ce bine arati si ce frumosi copii ai ! Sa-ti traiasca !
Cit despre laborator, eu nu pot decit sa te felicit !
Zuzi, imi plece poza ta de avatar. Ieri luam un curs de spaniola. Era penultimul inainte de vacanta.
Auzi, dar la jobul tau, macar ai cerut o marire de salariu ?
Daniela, bine faci sa iesi la concerte. Sa ne spui cum a fost.
Eu sunt frinta de oboseala si acum sunt acasa.
Cei mici au cazut bolnaviori (angina si rinita-bronsita), ieri erau obositi tare, azi i-am luat de o aripa si i-am dus la doctor. O sa lucrez de acasa ca nu am alta solutie.
Meniul de azi :
- cafea neagra si paine prajita cu miere
- cus-cus pregaitit umai in aburi, ardei copti, jambon. Piersici
- salata de cartofi si salata verde cu peste marinat. un iaurt
Mai apar eu.
va pup pe toate.
mami_stefi spune:
Da,exista un nume.. Victorit(z)a ma numesc. Accept orice diminutiv Viki,Victo,Tori :)
Pai .. Ce mananc eu:
Mic dejun: ciocolata calda sau ceai(rece pe caldurile astea),un ou fiert/salata/o lingura de branza/2-3 felii sunca presata sau parizer de pui/o lingura gem-cu o felie de paine prajita.
Pranz:
Supa de legume/salata bulgareasca/pui la gratar sau facut la aburi(cu o tigaie gen dry cooker)/cartofi fierti cu sare si salata.
Cina:
Legume fierte cu orez/cartofi fierti/salata
Intre mese mananc fructe,recunosc,ma mai scap si la o felie de pizza,sau o prajiturica facuta in casa,dar na,asta doar la zile mari.
A! Si beau muuulte lichide. 2-2,5 litri pe zi in medie.
Mik spune:
Viki, tu inca il mai alaptezi pe bebe mic ?
Daca da, ceea ce maninci sau bei mi se pare OK. Daca nu, mie mi se pare ca bei prea mult, pe undeva 3 l pe zi (daca aduni lichidele de dimineata si supa). Vezi tu.
Nu vreti un ceai verde ? (nu, nu va dau cu zahar, numai cu lamiie cine doreste).
mami_stefi spune:
Mik nu nu il alaptez pe bebe .. nu am avut laptic decat cateva zile si ala foarte foarte putin.
dar am nevoie mereu de lichide. asa-s de cand ma stiu.Nu am retentie de apa dar beau muulte lichide ! :D
Zuzilici spune:
Buna dimineatza suratelor
Mik marirea de salariu am primit-o automat la review (care se face o data pe an). La vremea aceea nu stiam ce m-asteapta si nici ca marirea abia o sa acopere inflatia care a aparut in urma economiei globale "infloritoare" . In orice caz se pare ca o sa am alte planuri pe viitor, asa ca, vorba ceea "mult a fost putin mai este", " multe-am tras si nu m-am ras, nici de asta nu m-oi tunde". Hai c-o iau pe urmele lui Creanga...
Sa inteleg ca te-ai 'indragostit' de spaniola cand ai fost in Mexic sau sunt sanse sa mai ajungi pe-acolo?
Viki incantata de cunostinta. Btw (aporpos), asa-s eu mai Imi plac meniurile tale si nu-ti doresc decat sa slabesti repejor asa cum iti doresti. Spune-ne mai multe despre tine.
Caaamiiii, Caaammiiii, am tipurit pana la Breaza....M-auzi? Vroim sa-ti multumesc ca m-ai tras de maneca si-ai reusit s-aduci oaia ratacita pe subiect.
Cris felicitari pentru Dani. N-ai numai baiat mare, ai baiet destept. Btw, se mai fac coronite la sfarsit de an pentru premianti? Ah, si ca sa nu uit m-am cantarit aseara (cu burta plina, binenteles) si-aveam 92.4 KG. Dar inca nu-s pregatita sa ma cu kg. De moment sunt buna la si de pe margine.
Carina te pupic si-ti astept meniurile... Prietenii stiu de ce!!!
Daniela la cat esti tu pe drumuri nici nu stiu cand mai ai timp sa mananci. Sanatate multa iti doresc si sper sa-ti faci timp si pentru tine . Nu ignora simtomele astea ca cine stie ce ascund.
Sabina esti mai bine? A trecut infectia?
Dragelor vreau de cateva zile sa fac asta asa ca o fac acum. Mephala pentru Iustin sa-ti traiasca baiatul, cavaler de-acum si rogu-te mai vino "seara" pe la noi si spune-ne cum mai esti. Mi-e dor de tine.
Gusta acum te-nteleg ca n-ai timp de aceea nu fac decat sa te si sa-ti ofer o .
Oare ce-o mai face Tzuni cu Mara ? Pe unde mai ? Surato te si pe tine si pe Mara si pe Lola pe mustati.
Ah, si-mi este tare, tare dor si de Vikinga. Daca stau bine sa ma gandesc si de Delidana mi-e dor. De blog-urile ei si de catei. Si de Ruxi si de Roxa-Boxa si lectiile ei de echitatie. De Nastad si florile ei, de Violeta si surioara ei ... Hmm! Ce sentimentala sunt in seara asta...
Vazusi ca nimeni nu vrea sa se de mine si starea mea de apatie...
Asta este! O zi buna tuturor si-un weekend plin de aventuri.