Nou stil de viata (306) - Sa redevenim silfide !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Zu, ce bine-mi pare ca te vad!

Miha, va mutati de tot acolo? Felicitari! Daca va mutati, ai grija la dieta, stiu cateva persoane care s-au ingrasat dupa ce-au schimbat tara (le-a fost mai greu pana s-au obisnuit de unde si ce sa-si cumpere de mancare, si mancarea mainstream nu e obligatoriu si sanatoasa).

Mik, pe unde esti? Ce mai mananci bun si de dieta?

Sabinel, cred ca esti deja la Viena, iti tinem pumnii sa fie totul ok la doctor.

Io n-am fost cuminte zilele astea, am bagat o tona de biscuiti. Pana ieri, azi am mancat ff putin:
- D: cafea aproape neagra, kefir + zmeura
- P: cirese + 1 nectarina
- C: supa crema de dovlecel cu niste telemea rasa deasupra

Va pup pe toate!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tuturor.
M-am intors cum am promis sa va povestesc de experienta mea. Deci, incep prin a spune ca seful meu organizeaza aceste evenimente de raceing. Este o pasiune a lui, care cu timpul, a crescut si l-a determinat sa se ocupe din ce in ce mai serios de ea.
De aceea nu numai ca participa la nenumarate evenimente de gen dar a inceput sa le si organizeze.
Eu sunt siderata de experienta pe care am avut-o. A fost ceva unic si stiu ca nu multa lume se poate lauda c-o astfel de experienta.
Mi se pare fascinanta viteza si de obicei si eu sunt vitezomana, dar mai precauta. Ei bine pe pista acesti soferi sunt feomenali. Uita de tot ce tine de precautie si-si pun in valoare toate calitatile pe care le au din nastere sau capatate in timp prin ore de antrenament. Iti trebuie viteza de reactie rapida, concentrare maxima pentru a lua decizia corecta si chiar conditie fizica, daca vrei sa fi pilot de formula 1. Eu nu cred c-am mers mai mult de 5 min la viteze maxime, dar efortul pe care l-am depus in curbe sa stau cat de cat in scaun, cu toate ca eram mai inhamata decat un bebe in scaunul lui special, mi-a dat febra musculara la brate. Caldura pe care o emite motorul te face sa te simti ca in sauna, mai putin relaxarea care ti-o ofera sauna. Dar as vrea sa fiu invitata la fiecare eveniment daca se poate ... asa de mult mi-a placut.
Sincer va doresc tuturor s-aveti parte de-o asa experienta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Miha, te-am pus pe lista, repede-repede. (deja ca nu suntem multe, daca ma pun si o fac pe nebuna nu mai ramine nimeni )

Sabina, sanatate ! Ai grija de tine !

Zuzi, ce interesant ! Asta zic si eu experienta extraordinara !

Daniela, am trecut pe gratare, supe de legume. Da' tot neserioasa am ramas : am facut ieri o super-tarta cu prune congelate (mincata ieri complet, eu nu am luat de cit o portie) si o salta de fructe pentru azi la prinz.

Mi-am luat de la farmacie niste pastile pentru picioarele umflate de caldura, am sa vad daca functionaza.

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscotts cu unt. o lingurita de miere (asta e pentru placere)
- pulpa de miel la cuptor. mazare. ciuperci de padure. salata de fructe.
- salata verde cu ceva proteine pe linga. fruct.

O duminica cu mult soare si cit de cald vreti !

Mergi la inceput

Zuzi, foarte faina experienta! Eu am carnet de multi ani, dar n-am mai condus de mult. Cei din jurul meu se ofera sa faca pe soferii de cate ori propun sa conduc eu .

Mik, sa-ti fie de bine tarta!

Meniul meu de ieri:
- D: cafea neagra, kefir + zmeura
- G: un melc cu nuca (am fost in oras, mi-era foame)
- P: supa crema de dovlecel, 2 rosii + putina telemea
- C: supa crema de dovlecel, branza de vaci cu smantana.

Am fost si azi la cumparaturi si am mancat un glob de inghetata de zmeura.

Pe aici e cald rau, serverele nu-mi merg si nu pot lucra... plictiseala mare.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heello

am reusit si eu dupa atata timp sa intru sa au un semn de viata!!
gata cu concediu pana la urmatorul la sfarsitul lunii august
cu kg stau exact la fel, intre 55kg si 56 kg....o mai dau in balta cu mancatul de porcarii dar nu ma pot abtine!

va poop pe toate!

Mergi la inceput

Lavinia, bravo, te mentii bine, mai ales dupa concediu.

Mik, cum adica nu mai ramane nimeni ? Io sunt aici, si mai stau, chiar daca scoti biciu' (cateodata ar cam trebui un bici pe subiect ).

Meniul de azi:
- D: cafea neagra, kefir + zmeura
- G: un glob de inghetata de zmeura
- P: piept de pui la gratar + conopida gratinata. Desert: cel mai tare desert din ultimul timp: 4 caise ff coapte taiate bucati + 1 lingura de branza Fagaras. Delicios!
- C: supa de legume + niste telemea maruntita deasupra.

Seara buna tuturor!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata,

Daniela ne mutam...nu stim exact pentru cat timp...Eu nu am calatorit in US...habar nu am daca o sa imi placa! Stiu ca mancarea e teroarea acolo, dar nu o sa consumam produse tip fast food si o sa gatesc mai mult eu...Seful sotului ne-a asigurat ca ingredientele sunt ok. O sa gasesc si acolo produse bio asa ca nu ma sperie aspectul mancare.

Mik multam fain! Maine tre sa ma cantaresc?

zuzi faina experienta...si sotul mai mergea la karting cu colegii...mi-a propus si mie de ziua mea o experienta de genul...dar nu am avut curaj :)

Lavi si noi am fost in concediu...a fost super! Eu cu silueta nu prea ma stresez in perioada asta...ma terorizeaza mai mult zborul cu avionul ...tu cred ca arati trasnet la 56 de kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daniela,

Miha, da. marti e zi de suit pe cintar si declarat public ce si cum.

Ieri am fost la plimbare pe un traseu nou si fara harta, asa ca ne-am ratacit si ne-am intors acasa dupa 2 ore de mers pe jos. A fost fain caci era cald si soare si am cules sanziene.

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu nimic.
- rosii cu putin ulei. pui la gratar cu mazare si ciuperci. fruct
- salta verde cu omleta. ceva dulce (nu stiu ce o sa fac bun).

O zi cu soare si bucurii, dragutzelor, caprioarelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daniela, miha multumesc frumos! sincer nu ma mai vad cu mai mult de 56 kg :)
miha, am de gand sa reincep aerobicul la ema, asa pt intretinere! mai ales ca si- a mutat sediul la gradi unde este junioara!!!!! astept doar sa vins buni luna viitoare ca sa am cu cibe lasa juniorul!

Mergi la inceput

Miha, sa fie intr-un ceas bun, sa va adaptati acolo si sa va fie bine!

Mik, la mine a fost atata soare, ca-ti trimit si tie, daca vrei. Fain ca v-ati plimbat asa mult pe jos.

Lavinia, buna decizie, sportul o sa te ajute sa te mentii.

Meniul meu de azi:
- D: cafea + 1 lingurita de miere, kefir + zmeura + tarate de psyllium
- P: o ciorba de pui cu ciuperci, salata de varza (o farfurioara mica)
- G: caise + branza fagaras
- C: rosii cu urda, supa de legume cu putina telemea, dupa 2 ore inca 2 caise

Va pup pe toate, sa aveti o zi racoroasa/calduroasa, dupa cum vi-o doriti.

Mergi la inceput