Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Zizou felicitari pt vestile bune de la eco si caruciorul rozzzz .
Ada , o sa te sun pe la ora 15.00 poate acum esti prea ocupata cu succesiunile , spor la treaba

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

ce liniste pe aici, ati plecat spre cafenea? si restul fetelor pe unde sunteti? acum ma pregatesc si vim si eu

26+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Incepand ci 1 Iunie trebuie sa facem pariuri care v-a deveni dintre noi prima mamicaaaaa a odiseei

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

oauuuu abia astept.....nu imi vine sa cred ca ne apropiem incet incet de momentul venirii pe lume a primei piersicute de 2012.deja mi au dat lacrimile de emotie

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

felicitari ptr vestile de la eco celor care ati fost.

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Cred ca acum va intalniti, ce fain...

Eu sunt pe aici, dar fiind asa de liniste, nu am intervenit pana acum.

Tot la birou mai fetelor sunt, si ma simt din ce in ce mai rau, nu glumesc. M-am trezit cu o durere de cap iar durerile de articulatii ma urmaresc acum si in timpul zilei, de obicei cum ma sculam din pat si ma deplasam treceau acum nu mai trec. Totul asezonat cu arsuri si senzatie de greata din aia de timestrul 1.
Colac peste pupaza, m-am documentat si am vorbit si la rh aici, concediile medicale nu prea se platesc. Poti lua dar fara salariu...
Asa ca fatza de ieri, cand credeam ca, gata nu mai lucru, acum m-am dezumflat. Pur si simplu nu imi permit sa nu merg la birou, cred ca voi face ca Ada, vin pana mi se rupe apa, cu singura deosebire ca dupa nu mai revin 8-9 luni (doar postnatalul se plateste, ma rog poti sa-mi iau si prenatal, dar durata totala e aceeasi, fie ca-l iau inainte sau dupa nastere)
Scuze ca va plictisesc cu astea, dar nu stiu sincer cum voi rezista in continuare si sunt in pana de idei.

Carmina, felicitari pt Mirunica, e aproape de varsta lui al meu, dar sensibil mai finutza...normal, e domnisoara...si foarte sportiva pe deasupra. Al meu = un lenes (acum face bicicleta sub coastele mele, ma contrazice , iar azi noapte mi-a sughitat minute in sir).
Zizou, domnisorica ta e foarte bine dezvoltata la varsta asta a sarcinii. Pupici si asteptam pozele de la eco, m-ai facut curioasa .

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Buna,cred ca deja intalnirea a inceput...distractie placuta fetelor!
Fleur,nu stiu ce sa zic de bebelusii mei...dr nu a zis nimic,eu am fost surprinsa sa aud de greutatea lor,ca nu ma asteptam,iar de bucurie nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca e ok sau nu greutatea lor.
Aruba,dupa ce am sosit de la doctor,am cautat si eu pe net si am gasit ca la 29 sapt un bebelus cantareste 1300 gr maxim,dar eu deja am 3 kg de bebelusi in burtica,vb unei prietene.Sincer,la cat m-am bucurat,acum parca ma sperii sa nu fie ceva in neregula,dar presupun ca imi zicea dr...la finalul ecografiei a zis f bine.Atat!Eu,de emotii si din prostie,cand ma duc la dr, nicio intrebare nu-mi mai trece prin cap,dar in momentul cand am iesit,incep si ma dojenesc singura ca nu am intrebat aia,nici aia....cand merge sotul cu mine,vorbeste el cu dr si pune intrebarile uzuale...noroc cu el,ca eu asa ma pierd,offff.La eco,ei corespund exact 29 sapt,nici mai mult,nici mai putin.Oricum,ffff vioi bebelusii mei,ca de nu l-au alergat pe dr,ca nu stateau sub nicio forma la masuratori.
Va

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fleur,FELICITARI pentru uriasul tau!!! Rudy al meu a avut doar 2800,deci cu 500grame in plus ,nascut la 38 de saptamani;cat pot sa-mi placa amintirile cu parpersi aia mici mici;eu una sincer nu imi amintesc de cate ori il schimbam pe zi...dar imi amintesc ca in spital imi zise doctora sa nu las in primele 3 luni un pamper pe copil mai mult de 4 ore...si m-am conformat...caci puiul meu tare usor se mai irita la fundic,ce amintiri dragi ,ohhh

Biribu,pe 24 luna asta sunt programata la primul test de diabet....si imi zisera ca abia apoi in functie de acela....ma trimit apoi sa-l fac pe cel de 3 ore;indraznesc sa-ti cer o parere: asigurarea mea medicala nu acopera prenatale care,deci pltesc tot din buzunar;pentru sonograma level 2 la 20 de saptamani de sarcina, facuta pe 11 aprilie;,spitalul mi-a trimis acasa o oferta la inceputul lui aprilie in care precizau ca daca platesc cash la data serviciului ma ajunge acea sonograma 604 dolari;bun...am platit si mi-au spus ei ca imi va mai veni si un bil acasa pentru interpretarea doctorului de la spital,al perinatonologului;ok....am stat linistita pana acum 2 zile cand....socul vietii mele a fost la deschiderea plicului:5 mii de dolari....dar daca platesc in termen de 30 de zile...imi dau o reducere de 50%...si as putea plati doar 2500;ENORM imi pare acest pret ,timp in care daca nasc vaginal si stau in spital 3 zile costa 4300,asta nu include epidural...care va fi 1500;Am sunat la avocata mea si i-am lasat mesaj ,astept sa ma sune zilele astea;ma intreb daca totusi nu e o greseala...;nu voi muri din asta,in cel mai rau caz...fac o intelegere cu spitalul sa-mi ia din cont 150 pe saptamana...si platesc...dar ideea in sine...elementul ala surpriza...nu-l pot aprecia de loc;la acea sonograma level 2....am stat pret de 2 ore...la masuratori de bebei....dupa care a venit doctorul si a verificat si el pret de jumate de ora ceea ce notase tehniciana...si pentru inca 15 minute mi-a vorbit,mi-a spus clar concluziile pentru ambii bebelusi;Imi sugerse sa merg lunar pentru o astfel de sonograma ....dar binenteles ca NU mai merg;sincer,ma simt trasa pe sfoara...;doctorii din grupul care imi urmaresc sarcina imi spun ca e alegerea mea dar macar sa merg la non-stress tests de la 32 de saptamani saptamanal;...am primit o alta oferta care e 595 de dolari pentru un non-stress test,dar inmultita suma cu 5 sau 6 se aduna,plus ca teama mea cea mare e cand ma gandesc ca...ma pot pacali din nou....si ups,....in loc de 595 platit pe loc...sa aflu ca au mai pus ei acolo ceva dragut cu multe cifre....pe bill;ce ma sfatuiesti,ai o idee,o parere... de orice fel?E acel non-stress test chiar foarte foarte important?La grupul de doctori care imi urmareste sarcina ajung acum la 2 saptamani la vizita iar din saptamana 30 vor sa merg saptamanal...in caz de ceva...nu vor vedea ei ca bebeii sunt under stress?Prenatal care la acest grup platesc 3300,toate vizitele si nasterea inclusa,plus o sonograma,doar in caz de c-section imi vor trimite acasa un bil de inca 500,deci se va ridica la 3800....dar oricum imi pare foarte rezonabil pretul;sper ca nu te-am zapacit de tot
Avem si vesti bune,la 25 de saptamani,bebita sanatoasa are 980grame,deci e o uriasa...iar bolnavioara noastra are 630gr aflaram ieri de la tanti doctor;Am renuntat la munca pana in ianuarie.....si am luat 2 cursuri pe vara,sper sa fac fata....pana pe 10 iulie.....si nici bebitele sa nu-mi faca surprize,sa stea cumintele macar pana pe 10 iulie;Rudy mi-a fost bolnavior cu burtica saptamana asta;fugiram 2 zile la Disney caci e saptamana mea de vacanta intre sesiunea de primavara si cea de vara...luni si marti a chiulit de la gradinita,miercuri ne-am intors...si azi....fugim la doctor la ora 12,in 2 ore de acum....sa vedem ce e cu burticul lui
FETELE,vreau sa pun si eu o poza cu burticul meu pe Picasa si sa va vad si eu pe voi macar in pozici cu ocazia asta,cum fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Ce frumos, fetele sunt la intalnire!

Felicitari fetelor care au fost la eco pentru vestile bune!

Fleur, nu poti lua 2-3 zile libere? Sa-ti incarci bateriile. Imi pare rau ca te simti asa rau, trebuie sa mai rezisti de dragul lui bebe.
Miruna, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, daca era invers poate, dar asa eu zic ca e motiv de bucurie.

Am fost si eu la eco, avem 24 saptamini 700 gr. si nu am vrut sa stam deloc la masuratori, ii sarea dr. sonda ecografica din mana la ce suturi dadea. Nu inteleg de unde atata putere la 700 gr. A comentat ca suntem bine dezvoltati, analizele trebuie refacute pe la 28 saptamini si am primit aprobare pentru vacanta la mare.

Sotul e ingrijorat ca nu am cumparat nimic, ca el singur nu vrea, ca eu trebuie sa aleg, asa ca am inceput incet sa adun. Am facut comanda de sterilizator Avent si voi primi pompa Medela electrica de la o verisoara.

Va pup si astept vesti de la intalnire.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Miruna, linisteste-te, totul e FOARTE BINE, din cate inteleg eu la 29 de saptamani e normal ca UN bebelus sa aiba 1.3 kg deci totul e ok, FIECARE e in grafic, asta e important. Ca ai gemeni si au in total 3kg...asta e...sanatoasa si puternica sa fii sa ii porti, ca ei sunt super-normali, bravo! Apropo, sunt cu placente separate (sau sac amniotic, nu ma pricep) fiind de sexe diferite, nu?, si asta explica, ca, fiecare a crescut armonios si in ritmul lui propriu, ca si cum ar fi fost singur in burtica. Spatiul le va fi cam limitat pe parcurs, dar ma rog...
Doar nu voiai sa aibe amandoi impreuna 1.3kg...sunt doua fiinte care cresc fiecare!
Fruntea sus si multe felicitari din partea mea!

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Sper ca fetele se distreza la intalnire.
Miruna, ma pregateam sa scriu exact ce a zis Fleur. Si mie mi se pare ca bebelusii sunt in grafic. Nu pot sa masoare amandoi cat unul singur.
Zizou, felicitari pentru fetita pudica si sanatoasa.
Fleur, te inteleg ca iti e greu la lucru. E cam nasol cu concediul la voi. Din punctul asta de vedere macar in tara e mai Ok. Poate macar cateva zile libere te mai remonteaza. Hai nu iti pierede zenul acum cand esti aproape de finalul sarcinii. Nu mai e mult....
Eu vin de la medicul de fam. Tensiunea in grafic si cam atat. M-am tot plans de cat de greu imi e la lucru si imi da medical luni. Sper si eu in cele cateva zile libere sa ma remontez si sa pot continua pana intru in prenatal. Dr. zice ca de prin 25 iunie, dar ea imparte cele 126 de zile la 2 (63 inainte, 63 dupa). Nu am avut chef sa ii zic ca eu din lege am inteles ca se poate si altfel.
Va pup.

25+

Mergi la inceput