Gravidute cu tromobofilie -cap 19-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

albinutza, ce doza faci post partum, aceeasi? Dupa ce ne prindem la cate ore sa reiau anticoagulantul? Ca la astea doua intrebari nu mi-a raspuns nimeni...

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 37+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Eu am facut aceeasi doza si post partum, am nascut la 12 si prima injectie mi-a fost facuta seara la 20. Atat ca dupa nastere mai uiti sa faci injectiile, nu mai reusesti sa le faci la aceeasi ora, eu am patit sa ma trezesc noaptea sa-mi amintesc de ele. Am facut inca 5 saptamani jumate dupa nastere, dar spre final am scazut din doza sa opresc cumva treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, vroiam sa va anunt ca a nascut Bebeta. Eu am tinut legatura cu ea dar nu ii mai stiam nick-ul de aici de pe DC
Pe 14 mai am primit mail de la sotul ei, Dragi prieteni, cu voia lui Dumnezeu, astazi 14 mai, la ora 2 pm s-a nascut Cristian Dumitru, 3520gr si 56 cm.
Bebeta a suportat operatia foarte bine iar surioara lui Cristian e foarte fericita.
Acum am primit mail de la ea in care mi-a zis si nick-ul
Ne transmite ca este relativ ok, dar o doare operatia de cate ori se da jos. Inca este la perfuzie si la sonda. Bebe suge puternic deocamdata la 3 ore, face gropite cand suge si e cumintel

Va pup!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

suzi, merci mult pentru raspunsuri, sunt foarte utile pentru mine. Daca tu ai sangerat cam tare la 16 ore de la clexane ma face sa ma gandesc sa refuz epidurala macar 18 ore de la ultima doza daca se poate. As vrea ID-ul fetei care a nascut natural.
Post partum 10000 UI Fragmin nu or fi totusi cam mult? E drept si eu as scade treptat...
sper, are logica ce spui tu cu progesteronul. Eu am facut pana la 29s inclusiv ca pe atunci medicul era in panica sa nu nasc prematur. Ce-i drept mi-am menajat placenta. Si acum e gradul doi si totul in regula.
Oricum, am revenit de la testul non stres. Suntem in forma maxima. Medicul meu nu a avut timp de discutii prea multe, a ramas sa ne lamurim duminica.
bebeta te pupam si sa-ti traiasca bebelashul.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 37+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Musette, voi face tot 0.4. Ea a scris ca se reia doza undeva intre 8-12 h de la interventie, cu mentiunea ca ramane la latitudinea anestezistului.
Daca nu se declanseaza nimik pana la 39 saptamani, poate ar fi o idee sa incepi sa reduci de atunci anticoagulantul, iar dupa sa ramai doar cu doza ta initiala..parca 0.5 era, nu?
Felicitari pt TNS!! Maine mai afcem si noi unul.
Ma gandesc ca avand 39 sapt, bebe e ok..esti acoperita ..Oricum, ei nu prea mai iau in greutate cine stie ce acum..si nu cred ca ar exista vreun risc. Poate te sfatuiesti cu gine. Eu am o teama de sangerare..sincer...unde am avut si hematoamele alea..Dar lasa..sa gandim pozitiv ca mai avem un piiic!

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Sa va spun cum am procedat eu cu Clexane inainte de cezariana. Imi faceam de obicei injectia seara la ora 22, seara dinainte de data programata nu am mai facut-o iar a doua zi am nascut la ora 22. Deci 48 de ore au fost pana la nasterea cu anestezie rahi-epidurala. Am nascut la 38 s si 5 zile. Injectia de dupa am facut-o dimineata a doua zi. Oricum medicii de acolo aveau fixul asta cu Clexane, le era teama sa nu ma opresc din administrare, probabil au avut ei ceva experiente neplacute. Nu am sangerat abundent, a fost totul ok. Si m-am refacut repede dar asta si pentru ca medicul meu insista sa umblu, trebuia sa fac in prima zi 20 de ture de hol, a doua mai multe, cred ca si asta e o idee, sa nu stai in pat si sa te vaiti pentru ca atunci te vindeci mai greu. Va dati seama ca numai de ture nu imi ardea dar pana la urma se pare ca medicul stia el cum e mai bine.

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Subscriu la ce a zis Albinuta si Suzi, heparina trebuie oprita cu minim 12 ore inaite, in cel mai rau caz la cezariana iti fac anestezie generala, Dara a facut cezariana cu rahi parca la 9 ore de la injectie si a fost totul ok, maine merg si eu la control si o sa discut cu doctorul pe tema asta,
la fel ca Musette as dori si eu sa incerc natural dc se poate dar nu vreau sa risc, o sa vorbesc cu doc sa incercam cateva ore 2-3, dupa care dc nu reusesc sa-mi faca cezariana, plus am un pic de teama deaorece am si eu circulara de cordon, eu cred ca e mai bine sa fie sarcina programata chiar dc e natural chiar dc e cezariana in cazul gravidutelor cu trombifilie asa ai timp sa opresti anticoagulantul la timp.

35+ cu fetita

Mergi la inceput

Felicitari Bebeta pt bebe

35+ cu fetita

Mergi la inceput

Dedicut vad ca esti din Bv, si eu la fel vroiam sa te intreb ce doctor ai avut si unde ai nascut?, intreruperea cu 48 h inainte de operatie ti-a recomandat hematologul sau ginecologul? tu ai vrut sa faci cezariana? Scuza-ma de acest bombardament de intrebari dar mai am putin si vreau sa stiu ce ma asteapta.

35+ cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Raluca, eu am nascut la clinica Eva cu dr. Podasca. Eu am ales cezariana si oricum bebe nu era asezat prea bine pentru o nastere naturala. Am oprit Clexane la 48 de ore pentru ca asa mi-a spus medicul dar si d-na Uscatescu a confirmat ca e ok si pot sa fac orice anestezie : "DACA OPRIM CU 48 DE ORE INAINTE PUTEM FACE ORICE TIP DE ANESTEZIE SI ORICE TIP DE OPERATZIE CACI LMWH GOLESTE IN 12 ORE
DOAMNE AJUTA "
La ce medic esti si unde nasti?

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput