Gradinita

Gradinita | Autor: stoianma1979

Link direct la acest mesaj

Gradinita 262 "ALBA CA ZAPADA" sau 263 CIUPERCUTA?
Buna mamici,

Pentru ca vine vremea si e iminent sa-mi inscriu fetita la gradi m-am gandit sa cer o opinie de la cei care au copii inscrisi la una din aceste gradinite. Aceste doua gradinite sunt cel mai aproape de unde casa, va rog, pe cele care aveti experiente sau cunostinte mai recente despre aceste doua institutii, sa relatati despre ele, cu siguranta sunt si alte mamici interesate. Personal prefer Ciupercuta, este mai mare [insa nu ma bazez pe nici o informatie obiectiva, doar din..vazute pe exterior-pare mai"deschisa", in plus are si site foarte generos pt o gradi de stat, ceea ce denota implicare si "tinerete" in abordare] fata de Alba ca Zapada care are o curte superba si din cate am vazut a fost recent renovata. Gradinitele sunt foarte aproape una de alta, le despart maxim 100 metri. Mi-ar prinde bine orice informatie.

Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

pai acum numai daca ai "pile" mai poti inscrie copilul, altfel inscrierile s-au terminat deja..pe 30 aprilie.

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Exact! Deja vineri s-au afisat listele cu cei admisi. Mi s-a parut ca anul acesta, spre deosebire de anii trecuti, au fost foarte stricti in respectarea legii si a conditiilor de departajare. Eu am avut pile si la o alta gradinita in afara celei de care apartinem si chiar m-a sfatuit persoana respectiva sa nu risc si sa o inscriu la cea de care apartinem teritorial pt.ca nu ne garanteaza nimic, ca se fac verificari la sange si ca risc sa raman pe dinafara, in conditiile in care nu se putea depune dosarul decat la o singura unitate, evidenta inscrierilor fiind tinuta pe calculator ,la inspectorat.

Mergi la inceput