Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mikyda,stiu preturile.sunt oki.mi-a zis cineva de ei.dar...ma mai documentez.tu unde voiai sa faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!
Haideti, dragele mele, capul sus! E prea multa tristete in cuvintele voastre! Va rog din suflet sa nu va pierdeti speranta. Sunt atatea colege de incercari ani si ani, care au reusit, si sunt convinsa ca veti reusi si voi.
Uite, un exemplu aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172207&whichpage=14
SS_Tzuky a nascut zilele trecute. Felicitari Dana!
tuturor

Iulia, mami de Sara Andreea si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor vreau sa va las si eu o incurajare timida,incet incet toate se rezolva. Asa e,testul pozitiv e doar inceputul unor multe alte griji si uite asa e viata,fara stres nu se poate. Dar DD nu uita de noi,va incurajez sa cititi acatistul Sf Mihail si Gavril,eu nu sunt o credincioasa fanatica dar chiar m-a ajutat.Stiu ca restul:analize,monitorizari faceti oricum,dar cititi-l ca va va ajuta
Ana vroiam sa te felicit pt inimioara!Dr mea e foarte calma,profi dar nu stiu daca e la stat,eu ma duc la Medicover Unirii la ea.
Si eu ma bucur mult pentru Dana-SS_Tzuky,e o minune ca acum isi tine bebele in brate.
Listuta de testari nu o mai vad,eu zic sa treceti la treaba si sa faceti.Eu si Ylari am ramas numai dupa ce am fost trecute pe acolo.Mai sunt si alte cazuri dar nu mi le amintesc.
Va ca m-am intins cat o zi de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
daena imi pare tare rau pt sora ta, poate nu are op clasica si se poate apuca de treaba cat mai repede, cine stie dc a operat-o poate asa a si curatat bine trompa si a exclus riscul de o noua extra...o sa fie bine , trebuie sa aiba incredere in Dumnezeu, importan este ca ramane insarcinata si drumul se rezolva pana la urma.si asta mai inseamna ca si sotul e bine ...deci are ovule bune si micuti buni...e un pas
emilia la multi ani , sanatosi si ce sa-ti doresc decat nopti nedormite din cauza colicilor si papicii...
bob-ule m-am defectat si amfacu sc-ul si e negativ, tot nu mi-a venit si acum ma inteapa sanii si aseara avea iarasi senzatie de voma...deci ceva se pregateste la mine si sunt cam ciudate dereglarile astea la mine , parca prea dese ce sa zic declar z34 si imi sun ginecologul
ps: blu cred ca trebuie sa dai stafeta la odisee altcuiva
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

bob-ule m-am defectat si amfacu sc-ul si e negativ, tot nu mi-a venit si acum ma inteapa sanii si aseara avea iarasi senzatie de voma...deci ceva se pregateste la mine si sunt cam ciudate dereglarile astea la mine , parca prea dese ce sa zic declar z34 si imi sun ginecologul
ps: blu cred ca trebuie sa dai stafeta la odisee altcuiva

Fu---i tac-su lu' SC, na!
Fa si o beta, sa stii o treaba si suna-l pe gine, poate iti da ceva sa-ti forteze menstruatia sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Haide mai Bob...tot de mame ne luam?? Se poate? Dar tata' lui' SC ce are, ihm?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Am editat in urma urechelnitei. Ai maxima dreptate, Alex, de acum incolo am sa injur cu patos numai de partea cu cuc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Acum e perfect!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna

Emilia la multi anisanatate multa , la urmatoarea aniversare sa-ti tii copilasul in brate!

MeAlex la multi ani anticipat am retinut ca ziua ta este maine dar eu iti spun si astazi, sa consideri ca ziua ta e in fiecare zi, sa urmeze perioada in care sa ai numai bucurii, pentru mine insemni mult si iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca atunci cand ti le doresti

Ana felicitari pentru inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

da-i cu cucu inainte bob, alex are dreptate...m-am tavalit pe jos bobule la postare...ce sa-i fac lu asta micu daca nu vrea...si cand o veni il pup si apoi ii dau o mama de bataie ca m-a facut sa astept atat...
si scuze tzuky, e un buchet daca nu te-ai prins , pt tine si bebelica
alex de azi incepe chefu nu? iti urez toate cele maine si azi doar sa te tina picioarele si sa nu fi obosita , asta daca ai planuri
faza cu beta , cade de banii aia imi iau un tricou, deci numai...faza tare e ca nu mai stiu la ce ginecolog sa merg...dar pana nu inchid astia clinicile ma hotarasc, poate-mi vine si scap

Mergi la inceput