Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

E oficial diagnosticul de varsat de vant!
Dana nu prea am "interes" sa nu faca acum. Macar sunt acasa si pot sta cu ei. Nu-i pot desparti, ca nu stiu daca vrea cineva sa-i ia pe vreo unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna

Ema sa Dea DD ca tatal tau sa-si revina complet. Ma gandesc in fiecare zi la tn

Picky ma intrebai daca sotul si-a gasit de munca. Nu inca, dar nici n-a cautat prea mult. Asta pt ac inca nu avem ce sa facem cu Razvan. Vom vedea din toamna ce v-a fi

Alynta o sa fie putin greutz daca iti fac toti varsat de vant, dar si scapi. sa treaca rpd si sa fie copii cuminti.

Simina ma bucur ca s-a externat nepotelul. Sper sa fie bn in continuare. Si eu credeam ca nasti tot o "fecioara"

Poate reusesc sa incarc cateva poze din 2 iunie. Va anunt.

Mergi la inceput

De ce ma temeam de aia n-am scapat..Stiti ca imi faceam griji o data ca ar lua de la nepotel!
Are si David! Sa vad Maria...
Pun si cireasa pe tort daca face si barbatumeu, ca el nu a facut varsat de vant in copilarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Vai Alina ce "noroc" pe capul vostru

Am pus poze pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, las cafea, cine doreste.;

La noi ploua si is 11 grade, urat, asa ca azi o duc si pe stefi la dadaca...dadaca de schimb, ca vera mai are inca 2 sapt medical si e posibil sa-i mai dea, apoi trebuie sa ne gaseasca alta dadaca ca cea de acum pleaca in vacanta...un mare rahat, ne mutam cu cortul cand acolo, cand dincolo..in fine...

Alina vai mama ce noroc pe capul vostru, cand terminati cu una cand dati de alta...hai ca mititei ca mititei, incerci sa ii dai cu ceva sa nu se scarpine asa tare, dar daca o sa ia si sotul o sa fie groaznic..la el e mai periculoasa boala...stiu de la sot, ca a luat de la fiul lui, si a stat internat in spital ..asa ca grija mare, putere sa faci fata si sanatate multa

Simina fix in perioada aia vom fi in ro, insa nu stiu exact cam unde...ori cta, ori sibiu...oricum imi dai nr de tele si o sa ne auzim acolo, eu nu am cartela de ro, ca tot ii iau in fiecare vara alta si alta, asa ca pot sa-ti dau doar nr de be momentan..ma bucur ca nepotelul a fost externat si ca incepe usor, usor sa-si reia activitatile de zi cu zi...

ieri am gasit-o plangand pe stefi la gradi, statea pe banucta in curte, desculta si fara sosete(isi scutura incaltarile de nisip) si plangea..m-am dus usor la ea si am luat-o in brate, a inceput mai tare sa planga mititicz, cu suspine, iar cand s-a potolit mi-a spus ca plangea ca au ras copii de ea..ca era desculta..mi-a fost asa mila si m-a durut mult..atat de mici si sufera asa mult...oricum aici in scoli nu se accepta ca un copil sa rada de altul...iar la cei mai mari se pedepseste rau, stiu de la tony..

Ema sanatate in continuare tatalui, sa se refaca rapid si sa nu-i fie nimic afectat...iar familiei putere multa..

Sorina si cumantul cum mai e? pe mail nu am intrat inca, am restante la poze..cum mai e razvi?

Anna voi cum mai sunteti cu raceala?

Nu mai am timp sa scriu, merg sa o trezesc pe Anna ..va pupic si ne auzim mai tarziu..

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Poftiti la cafea!
Eu imi beau acum cafeaua si ma apuc de treaba ca am o groaza!
Picky-ce sensibila e Stefi!Ce urasc eu fazele astea cand copiii rad de alt copil-din pacate nu prea ai ce face decat sa-l inveti pe al tau sa fie puternic si sa nu rada si el la randul lui de alt copil.Nasol tare cu dadaca si cu mutatul!Sigur ne vom vedea in vara-oricum nu voi sta internata mai mult de 3 zile-voi cat stati in Romania?
Ema- multa sanatate in continuare tatalui tau!
Sorina-intru imediat sa vad pozele!Tu cum mai esti?Ti-ai mai revenit cu oboseala?
Alina-multa sanatate la copiii si la sot!Mie imi e groaza de bolile astea ale copilariei!
Dana-voi ce mai faceti?Ai mutat floarea?
Anna-voi cum sunteti?Ce fac puii tai?

Despre nepotel-cred ca nu m-am facut inteleasa-l-au externat insa numai ptr cateva zile-de ieri sunt din nou in spital-asteapta un raspuns de la Tg Mures-daca il pot opera la ei sau va merge in afara ptr operatie.Asadar mai are mititelul de tras pana va fi bine.Altfel el e ca si inainte-chiar nu ai zice ca a fost operat dar din pacate nu e complet vindecat.

Gata,va las,ma apuc de trebi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Hello

Picky.... Multumim pt cafea. Nasoala toata treaba asta cu dadaca, dar macar e bine ca ai unde sa o lasi. Data veniti in Tara in august, slave sense sa ne intalnim, noi mergem la sfarsitul lui iunie, dar poate ajungeti voi prin bucuresti.
Simina.... Da fata, am mutat floarea dar nu stiu cat I sa reziste pt ca sta tare inghesuita. Ne rugam pt Angelo sa treaca cu bine peste toata astea.
Ema..... Ma bucur tare mult ca tatal tau e Mai bine, poate da DD si isi refine complet, Multa putere
Ana..... voi ce Mai faceti? Cum Mai sunteti?
Sorina.... Am avut filmuletul de pe FB , tare dulce e Razvan

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Alina..... Vaaaiii fata draga, nici nu vreau sa am gandesc ce e pe capul tau , nu poti sa o duci pe Maria la mama ta? Poate scapa macar ea

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Salutare!
La noi e racoare. Maria are si ea 2 bubite, si eu cred ca ce a avut ea saptamana trecuta-asa zisa viroza cu afte tot varsat de vant a fost.
Dana mama vine sambata la noi ca eu si barbatumeu suntem la sectiile de votare. Acum sa nu se umple si el de bube ca ne strica planurile. Optasem pt alegeri pt a mai scapa de datorii. Vom vedea!
Sa va zic ce peripetii am avut! Aseara spalam si imi sare bateria de la chiuveta- o montase sotul si nu a strans-o prea bine. O repune. MA SCOL CU NOAPTEA IN CAP SA MA SPAL.( Nu zic ca aseara dupa ce au adormit copii m-am apucat sa matur si sa spal ca era gros pe jos de la mancare.) Ma aranjez cu drag si spor si ce credeti: la ora 6 bucataria mea era plina cu apa-sarise iar minunata de baterie. Noroc ca am vazut la timp, nu se acumulase multa, mai trasese o parte covorul. Ca daca ajungea la vecina de sub noi(aia cu care am avut probleme) era jale... Ca la noi la nimenea-vorba aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare din nou,

Vad ca Lali ne-a abandonat si ea asa ca imi ramane doar mie responsabilitatea sa fac capitol nou..insa inainte de asta sa scriu cate ceva..

Eu doar ce am venit de la munca si am culcat-o pe Stefi ca mezina nu are chef sa doarma..de fapt amandoua is cam in urma cu dormitul..sper doar sa fie o perioada ca altfel va fi jale..

Sorina ma intrebai de constipatie, cum e la Stefi ..pai la inceput facea o data la 4-5 zile, avea dureri de burtica, plansete, iar cand facea kk era ff tare, se chinuia, sangera ..acum s-a mai regalt, face cam la 2-3 zile dar tot se chinuie...de aceea am zis ca e cazul sa fac ceva, ii dadeam niste prafuri dar nu o ajutau tot timpul, ii faceam suc de portocala dar la fel, cand o ajuta, cand nu..fructe manaca bine, supe la fel, apa bea suficient..insa la ea problema asta a inceput de cand cu antibioticul ptr pneumonie...

Simina mai e necesara inca o operatie? de ce? pai oriucm poate reusim sa ne vedem in vara asta...da, pare un copil darz, dar in interior e ff sensibila, sufera mult si simte ..i-am explicat ca acei copii care au ras de ea nu sunt educati bine si de fapt razand de ea au ras de ei..si ca nu e frumos sa razi de altcineva..iar ea intelege...la gradi e un copil retras, cuminte, timid ..de multe ori imi e si mila cand o las la gradi si vrea sa se bage in seama cu alti copii si o resping (ca eu mai stau vreo 2-3 min sa vad ce face) ..si ma doare si pe mine..Dar na nu am ce face, decat eu sa o ajut acasa sa fie puternica si la fel de sociabila cum e in preajma noastra...
Ieri am avut o reactie la scoala care m-a socat..in timp ce stateam pe bancuta din curte si o incaltam pe stefi, langa noi s-au adunat alti copii...nu situ exact ce s-a intamplat insa o tanti juf de acolo "a apucat" de mana un copil si l-a mustrat apoi l-a pus pe banca (pedeapsa care o aplica...coltul..banca) si ii tot spunea ca nu a fost ok ce a facut, ca in nisip trebuie sa se joace..si copilul spunea ceva..dar in limba lui(copilul era de culoare) iar o alta juf, razand ii striga copilului ca trebuie in flamanda sa vb...efectiv acea juf care a bruscat copilul tipa ca isterica la el, apoi s-a potolit si si-a vazut in continuare de barfa ei cu cealata...eu am fost socata de ce am vazut..prea socata sa reactionez in vreun fel..dar nu mi-a placut deloc ce am vazut..deci acum inteleg si reactia stefaniei de acasa ca tipa tot timpul..si eu care credeam ca eu is singura vinovata...oricum cand o mai prind pe juf o voi intreba ce si cum...

Alina off nasol cu varicela, poate pana sambata nu face al tau si puteti sa mergeti la votare..si daca la Maria a fost varicela sa fi fost o forma mai usoara?!

Dana deci voi luna asta mergeti la mare...frumos, sa aveti parte de vreme placuta...noi o sa fim la mare, cam ultima una din iulie si prima din august...prin bucuresti trecem si nu trecem..depinde de drum, de centura..de ora...deci sansele is cam slabe sa ne vedem..insa nu disperam..vom avea timp destul in viitorul apropiat sa ne vedem...

Ema sanatate in continuare tatalui tau

Anna, Lali voi ce mai faceti? Hai ca cu Getik am vb la tele si trece printr-o perioada nu prea placuta, dar voi? Cris am inteles ca e tot in urma cu timpul...va astept

incerc sa fac cap nou...pupici

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput