Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

La multi ani dragi copilasi!!!!

Va las o si merg la curatenie. Va doresc o zi frumoasa.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal si la multi ani tuturor copilasilor...

Eu nu le-am luat nimic fetelor ptr ziua asta si nici nu le duc undeva, ptr ca nu ii pare o zi asa speciala.. pot gasi oricare alta zi sa o fac speciala cu copilele decat sa astept 1 iunie...vad ca si ziua asta a devenit o mare afacere in ro...atractii peste atractii ptr copii, golit buzunarele la parinti..pe bune chiar nu se mai stie de ce a fost declarata 1 iunie ziua copiilor?! care-i semnificatia zilei copilului?!
Imi aduc aminte ca at cand eram copil de 1 iunie la tv, unicef organiza teledonuri ptr ajutorarea copiilor sarmani din alte tari sarace...iar acum toti vor sa fie mai pomposi si mai "grande" oferindu-le cadouri copiilor ...dar nimeni nu se mai gandeste la acei copii care nu vor un cadou, ci o bucatica de paine...pe bune, e trist...cum si de ziua femei acum se aduc cadouri peste cadouri...(aici doar copii fac ceva frumos la scoala ptr mamici si de ziua tatalui, la tatici..ff frumos) , dar se uita ca o floare face mai mult decat un cadou..mai nou se dau cadouri si de halloween...si cat de curand se vor da cadouri in fiecare zi de sarbatoare...sa nu mai zis de sf valentin in locul la dragobete...na..in fine ...am zis deja prea multe si cred ca mi-o iau in cap cu ceva rosii .dar eu asta cred, si asta spun..

revenim la ale noastre...

stefi e ok, vb intruna si asteapta bucuroasa venirea vacantei sa plecam in ro la copii ei, ca ii tine minte pe toti de anul trecut...multa lumea ii spune ca-i un copil inteligent, chiar si la scoala, si vedem si noi asta dar nu vreau sa-i spun prea des ca si-o ia in cap, vom vedea pe viitor cum va fi..anna ii calca pe urme, insa ea e genul perfectionist ca tacsu..
stefi inca are probleme cu constipatia si inca ii miroase gurita urat, asa ca o sa mergem la medic, insa nu as vrea sa o indop cu mai stiu eu ce medicamente si as vrea sa astept vara cand venim in ro sa mergem la un homeopat ..in rest crestem...si parca timpul trece prea repede si acusi e la scoala...

inca nu am vazut pozici pe mail, asa ca nu ma pronunt...asa ca ema iertare...

dana ori muti planta, ori o dai in grija la altcineva, ori renunti la ea ptr vreo 2 ani...eu nu am plante insa cand mergem in vizita la prietena noastra, anna e calare pe plantele ei...
lali voi ce mai faceti? mai stii ceva de cris si getik? cum mai e cu soacra?
anna inca mai esti racita? cum se sitme eva dupa vaccin..pozici nu am mai apucat sa vad pe fb, nici de ala nu am chef, insa am vazut- o pozica(ca-mi apar cand cineva pune poze noi) si a crescut micuta..si seamana bine cu vladut...
simina cum a fost la control? de ce cezariana? nu ai nascut natural la andu? cum se mai simte angelo? pe cand vei naste...nu de alta dar am impresia ca o sa cada in perioada in care suntem noi in ro, si sigur nu apucam sa ne vedem nici vara asta, daca nu iti fac o vizita la spital ...;daca poti rezista pana la nastere cu jobul e ok, insa nu trebuie nici sa te neglijezi
alina cum te vei orgzaniza in vara cu copii? veti merge undeva?
sorina si-a gasit sotul de munca? cum se mai simte cumnatul tau? distractie placuta la intalnire maine...

acum sper ca fraza mea de la inceputul postarii sa nu deranjeze pe nimeni dar asta am simtit, mai ales ca mai e un subiect pe forum cu 1 iunie..ma rog...oricum si forumul asta a devenit sec, chiar prea sec, nu mai gasesti nu mai primesti un raspuns ok, dar cand e vb de mahala si barfa si jigniri multe is la rand sa scrie care mai de care cate ceva...eu mai intru aici ptr voi, insa daca nici la subiectul asta nu s-ar mai scrie chiar ca as da uitat acest forum...in fine..

va pupacesc pe toate si va urez un wkd placut alaturi de copii vostri

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! copiilor din noi si copiilor nostri
Noi am fsot plecati, evident, mai inainte am aterizat. Darius boxeaza somn iar eu dau raportul
Am fost in Copou, e un parc in Iasi (unde e si teiul lui Eminescu), s-au facut spectacole cu copii pt copii, s-au picata, s-au zbantuit....e, trebi multe si obositoare, noroc ca vremea e superba. Va pun foto dupa ce le descarc, adica pe maine.
Dupamiaza iesim in parc, am facut un tort si dam la copii si cam atat pt azi.
Maine mergem la circ....tocmai am avut un flash...doamne, is neastamparata rau, cat ma mai plimb
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Intre timp a scris si Georgi....nici eu nu am luat-o ca pe o zi speciala, nu i-am luat nimic, ne-am dus pur si simplu unde ne ducem saptamanal, doar ca acum era si organizat ceva cu gradinitele, adica veneau copii si cantau, dansau, etc...foarte dragut, mai ales ca ai nostri pitici ii incurcau. Adica veniti in Rom in vara? Weekend placut si voua
Uitasem....maine seara, dupa circ, ne ducem la lampioane, cum era sa uit asa ceva. In Iasi s-a inaugurat Palas, e...ceva misto tare, nu un parc venetian, carusel pt copii, mall, restaurante, o zona imensa pietonala si multeeeee sedii de birouri, iar cu ocazia asta, maine la ora 21, din fata Palatului Culturii se vor lansa lampioane multeeee, se vrea doborarea recordului, om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, copilasi dragalasi! Meritati tot ce e mai bun pe lumea asta!

Eu cu raceala pe trecute, am descoperit de la cine ne-am pricopsit cu virusul, Vladut l-a luat si el . Eu umblu cu masca non-stop la gura de marti incoace (si dorm cu ea), pe Vladut il tin in alta camera, doar doar o s-o feresc pe Eva de raceala. Asa ca am citit in fiecare pe diagonala ce ati scris, dar mai greu cu scrisul pt ca Vladut nici noaptea n-a dormit ...

Simina, cum a fost activitatea de la gradi a lui Andutu, i-a placut? Sa inteleg ca merge bine pe bicicleta? Cum a fost la control, ce face micuta Otilia?
Ema, f frumos ai facut ca le faci o bucurie cu tortulet copiilor in parc. Sa pui pozici!
Picky, cum mai sunt fetele? Cand mergi la pediatra? Si mie imi suna a hernie ombilicala :( la saracuta Anna. imi place ce povestesti de Stefi si ma bucur ca Anna e bine cu bona de schimb! Nu-ti impartasesc parea legata de 1 iunie.. Tu zici ca nu esti suparata, dar mie asa mi se pare, chiar daca ai multe griji, ai si o stare mai pesimista, sper sa se aranjeze toate!
Dana, esti o draguta, multumim de cafea!
Lali, iti dau eu o ora de la mine ca si asa nu-mi mai ajung de mult..
Sorina, distractie placuta, sa aiba Razvan zile frumoase!

V-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani copilasilor!
Multumesc!
Ai mei s-au bucurat azi de vizita buniclor(ai mei). Au primit jucarii. Am iesit cu Mati la praji si suc. A ajuns la jumatate si a vrut sa plece: marcat, plecat! David a avut petrecere cu tortulet si suc la gradi. Pe fata inca nu am scos-o ca nu e refacuta! A tras-o rau cu febra, afte in gurita... Mofturi pe ea cat incape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna dimineata fetelor....

Pentru ca nu am mult timp sa citesc,va urez sa va bucurati de copilasi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume.

Picky,bravo pentru fetite.....ei se schimba multe dar....cine vrea ramane....

Noi am avut ieri serbare..la gradinita la care va fi EVA,i-a placut si vrea sa mearga asa ca o vom inscrie si la scoala de vara e foarte entuziasmata.Mi-a ascultat Dumnezeu rugile....

Va las si tort si multe prajituri...azi implinesc 35 de ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Mada stii ca iti doresc tot ce e mai bun si frumos pe lume! Ma bucur ca Eva a reusit sa treaca peste toate si ca va merge din nou la gradi! sa mai pui poze cu ea pe fb

Picky, mi-am amintit, cand era Vladut mic si a avut un episod de constipatie i-am dat sirop Lass Baby si a fost nemaipomenit de bun, e din plante.

A reusit sa raceasca si Eva, are mucisori

Va doresc un wkd placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

La multi ani MADA, multa sanatate si fericire iti doresc.

Va spun ca a fost super frumos in parc, iar Razvan s-a distrat SUPER (vb lui). Sau daca il intreb cum a fost, imi raspunde A FOST FANTASTIC
A primit in dar si o bicicleta. Cand am sa am mai mult timp, am sa va pun si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

La multi ani Mada, sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa fi iubita si fericita ..sper ca mai accepti urarile si azi, ca ieri nu am intrat pe aici...sigur eva se va simti minunat la gradi, ea are nevoie de copii..super ca ai inscris-o si in periada de vara..pupici micutei

Anna oricat ai vrea sa-i protejezi de raceala tot nu reusesti, asa si la noi,amandoua is racite, cu vremea asta schimbatoare...voi cum v-ati distrat ? a crescut eva, deja sta in fundulet ...ma "simti" suparata?!..poate..

Sorina a fost fantastic deci..ma bucur ca v-ati simtit bine

Ema cum a fost la circ si la lampioane?! v-a placut?

Alina ma bucur ca venirea bunicilor i-a incantat pe copii..cum mai e Maria?

Am fost ieri cu fetele la pediatra, ptr stefi i-a prescris un sirop ptr constipatie, luni sa il iau de la farmacie, sper sa o ajute, si sa-si revina la normal cu scaunele. Iar annei i s-a pus "diagnosticul" pe care-l il banuiam, hernie ombilicala, dar nu-i hernia clasica ca nu-i la buric, ci la ea o alta forma de hernie, mai exact la muschii de langa buric...si ca "tratament", trebuie sa mai asteptam o perioada de cateva luni si daca nu trece dupa perioada asta, trebuie operata....deci vestile la ea nu prea is grozave...dar deocamdata nu ne ramande decat sa asteptam..

o duminica placuta va urez, fara ploaie cum e aici...

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput