Imi plac foarte mult sanii lasati; problema?
Raspunsuri - Pagina 3
Letitia1 spune:
Citat: |
MARIUS: Si daca ai sari, ce anume ai face? In ce sens iti vine sa sari? |
I-ar face CPR (Cardiopulmonary resuscitation). Acum serios, chiar nu iti inchipui ce i-ar place sa-i faca? Marius.....
ladyJ spune:
Ilinca, daca e vorba strict de sani lasati nu vad unde ar putea fi nelamurirea lui Erik. Cum zici, sunt destule domnisoare cu sanii nu foarte fermi sau de-a dreptul lasati, din diferite cauze. Si sanii domnioarelor sunt, de obicei, greu de ghicit prin haine, pentru ca posesoarea lor poarta push up-uri. (de obicei)
Pe cand, lui Erik ii e oarecum rusine si se intreba daca are o problema. Si cum a folosit de cateva ori cuvintele ´´matura, doamna´´ deduc ca e atras de doamnele mai in varsta care da, in majoritate au sanii lasati. Nu ca e ceva rau in asta, sunt o multime de barbati atrasi de doamne mai trecute prin viata.
gata, imi dau cu parerea aiurea si ma indrept spre of topic
Erik, nu e o problema daca iti plac sanii lasati sau daca iti plac doamnele mai in varsta decat tine. Sunt destule cupluri in care ea este mai in varsta decat el, se iubesc si se inteleg bine, au o viata sexuala activa si deci e in regula.
Oamenii in general judeca cuplurile in care exista o evidenta diferenta de varsta intre parteneri, si presupun ca cel mai tanar e vanator de zestre(fie femeie sau barbat). Nimic nou sub soare.
Erikvanderty spune:
Am sa incerc sa raspund cat de sincer pot la toate intrebarile:
Adela99 > nu stiu daca m-ash afisa cu ei. Deocamdata ma excita si ii vreau. TARE!
alinuk > in fiecare zi din viata mea incerc sa imi depasesc limitele, si sa ies din zona de confort. Doar ca preferinta asta am preferat si prefer deocamdata sa o tin pt mine.
Marius > daca as sari as invita-o sa jucam un sah :)
ladyJ> foarte foarte interesanta observatia ta.
Daca ma gandesc bine, da, prefer in primul rand femeile mai in varsta ca mine. Tot timpul am avut preferinta asta si nu neaparat din cauza sanilor, ci pentru ca m-am inteles mai bine. (chiar am avut o relatie de f. lunga durata la un moment dat cu o fata cu 6 ani mai mare, si am fost foarte fericiti si a fost super)
De fapt si la serviciu ma intelegeam si intram in anturajele cu colegi mai mari ca mine, deci e o chestie probabil de maturitate.
insa revenind strict la partea de atractie
Probabil am plecat si de la prejudecata ca doar femeile mai mari ca mine au sanii lasati. Poate si din cauza ca atunci cand am descoperit eram foarte tanar si in majoritatea cazurilor asa era. Anii au trecut si situatia s-a schimbat. Femeile cu sanii lasati cu care am avut experiente au fost pana nu demult mai mari ca mine.
Ilinca M. DOamna profesoara ;;) Tind sa aleg varianta 1. numai ca dupa cum spuneam mai sus. pana foarte recent aveam prejudecata ca doar femeile mature au sanii asa. Oricum mi se pare ca femeilor in jurul a 30 si peste le sta mai bine cu ei :P, dar asta depinde de la caz la caz.
Letitia > foarte tare :))
rall> sarumana. citind pe aici incep sa ma impac cu mine insumi legat de preferinta asta.
ladyJ> stiu de cupluri reusite in care ea era mai mare (insa fara sa aiba sanii lasati :) ) din proprie experienta.
Dupa cum spuneam, asta e mai mult decat o preferinta cand iti alegi partenerul. E pur si simplu un imbold si un excitant foarte puternic. Deci repet, mult mai mult decat o preferinta.
Multumesc tuturor pentru raspunsurile pertinenete!
Rufus spune:
Da, eu cred ca este, undeva, o problema. Sanii lasatii sunt, doar, un efect.
Sa ma explic.
Vorbiti de standarde. Admitem ca nu toti suntem supusi acelorlasi reguli, acelorlasi standarde. Hai sa vedem: despre ce standarde vorbim?
Sa luam sanii: discutam aici ca lui Erik ii plac sanii mar, para sau mai stiu eu ce forma? Nu. Lui Erik ii plac sanii...asa cum nu-i plac nici unui barbat (desigur, din ceea ce am auzit eu). Vorba bancului: sanii sunt de diverse forme: mere, pere si...bretele. E clar: nu-i vorba ca iubim sanii lasati ai sotiei, care ne-a alaptat pruncii; e vorba ca lui Erik ii plac doar aia.
Daca am merge pe "da-le incolo de standarde", ar insemna ceva normal sa-mi placa celuluita la femei, fesele flasce, genunchii nodurosi, gleznele groase si talia de baobab. Nu, nu e vorba de acceptarea unor standarde, nu e vorba sa accepti defectele iubitei (si atentie! ale iubitului, exact tot aia e) pentru ca iubesti ansamblul, nu pe bucati...e vorba de ceva straniu.
Erik, da, cred ca este o problema. Vestea buna (dupa mine) este ca problema nu e existentiala. Si, hai sa fim seriosi: din moment ce preferi femeile mature, ce sani pot avea dansele? (mai, am vazut pe net niste femei de +50 de ani...mi-a stat ceasul; dar nu se pune).
Eu altceva nu inteleg: te vad cam revoltat. Care-i motivul?
Rufus, Tora si iadele
Letitia1 spune:
Rufus: sanii sunt de diverse forme: mere, pere si...bretele |
Rufus, te rog frumos cind mai scrii, uita-te la ceas si gindeste-te ca eu sint la servici si nu pot ride in hohote. BTW, UK este cu 2 ore in urma Romaniei, deci fa si tu un calcul please!
Eu nu cred ca Erik are vreo problema, ii plac femeile mai copate. Si? Si mie in adolescenta si in my 20's imi placeau barbatii mai in virsta. Si acuma imi plac. Asta inseamna ca-s "bolnava cu capul" cum se zice in popor?
LauraNicole spune:
Asta nu inteleg nici eu. Ce este asa revoltator ca lui Erik sau cum s-o numi ii plac femeile mai in varsta decat el sau ca-i plac femeile cu sanii lasati? Ar trebui sa-l aplaudam sau ce? Si daca isi ascunde aceasta preferinta, sa ma scuze dar mi se pare un hipocrit mai ales cand se lauda cat de bine arata el si in ce anturaje se invarte.
Nu toti barbatii sunt innebuniti dupa manechine. Sotului meu, de exemplu, nu-i plac DELOC fetele/femeile slabe ci s-a indragostit de mine tocmai pentru ca eram grasa( si nu, nu-mi era rusine ca eram grasa). Avem niste prieteni, el are 28 de ani iar ea 36, nu se ascund absolut deloc si se impaca de minune.
Intre vecinii maica-mii e diferenta de 10 ani, el fiind cel tanar iar ea e de varsta maica-mii si, la fel, nu se ascund.
Erik a deschis acest topic nu pentru ca este ingrijorat de preferinta sexuala(sau nu) ci sa se laude cum un armasar ca el isi coboara ochii asupra muritoarelor de rand.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Eu nu cred ca Erik are vreo problema, ii plac femeile mai copate. Si? Si mie in adolescenta si in my 20's imi placeau barbatii mai in virsta. Si acuma imi plac. Asta inseamna ca-s "bolnava cu capul" cum se zice in popor? |
Nu, nici vorba!
De fapt, fetelor tinere le plac barbatii copti. Baietilor (mai ales adolescenti) le plac femeile coapte. Si barbatii "trecuti" si femeile "coapte" viseaza la tineret.
Ceva normal.
Si daca e altfel...nu-i treaba mea.
Eu vorbeam strict de "problema" sanilor. Erik e primul barbat pe care l-am auzit, in viata mea, cu o asa preferinta. Si nu ca fiind o consecinta a varstei, greutatii, maternitatii...pur si simplu a tresarit si a constientizat ca-i plac sanii lasati.
Am facut precizarea asta ca sa nu mai amestecati varsta si alte alea in discutie.
Inclin sa cred ca Laura are ceva dreptate...
Rufus, Tora si iadele
muffin spune:
Da ce aparitie sincera si nostima....!
Erik, ai ajuns intr-un loc in care sunt multi sani lasati (mame trecute prin alaptari de 1-2 ani,cu gemeni,tripleti si chiar mai multi) asa ca desi vor citi cu interes subiectul tau multe din ele se vor grabi sa spuna ca nu fac parte din acea categorie
Cred ca oricum nu e nimic in neregula in preferinta ta.
Sa ai succes!!
Letitia1 spune:
Rufus: Eu vorbeam strict de "problema" sanilor. Erik e primul barbat pe care l-am auzit, in viata mea, cu o asa preferinta |
Da, trebuie sa recunosc, nici eu nu am mai auzit asa ceva, dar poate pentru ca altor barbati le e rusine sa recunoasca (Erik a precizat chiar de la inceput ca in viata reala nu ar spune nimanui despre problema lui). Practic e de apreciat ca Erik si-a deschis inima pe un forum. Mai ingrijorator e faptul ca e "obsedat" cu acest lucru si ca de-abia se abtine sa nu sara pe acele femei, chiar daca nu le cunoaste. De accea a si deschis subiectul. Simte si crede ca ceva nu e in ordine.
Eu cred ca totul o sa se rezolve de la sine, cind o sa intre intr-o relatie stabila.