Exista secrete pentru fericirea cuplului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Matzaila_81: Am vazut ca s-a vorbit de incredere si respect asa ca o sa adaug eu si timpul dedicat partenerului. In majoritatea cuplurilor dupa ce apar copii timpul alocat partenerului e din ce in ce mai putin. Cred ca macar unul din secrete ar fi sa ai cu jumatatea ta macar o ora la 2-3 zile in care sa vorbiti de gandurile voastre, ce ati mai facut, placerile voastre,voi doi si asa mai departe.

Si binenteles, caluteala, as zice eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

important e sa nu se bage soacra, sau totul devine un mare rahat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Nu am retete sau secrete, si nici un cuplu model.
Dar stiu atat, cuplul nostru se mentine atat timp cat se mentine "scanteia", cum spune cineva inainte. Ca e un dar dumnezeiesc care ne face sa fim alaturi in ciuda defectelor fiecaruia, ca e viata sexuala implinita, ca sunt hormoni ori factori psihologici subtili care ne fac sa stam cu o persoana si nu cu altcineva, ca e chestie de nivel de educatie, cultura, de principii sau valori, e mai putin important dupa parerea mea. Daca e sa fie, e, daca nu, oricat respect, admiratie, chiar patima i-am purta partenerului, nu va merge. Imi da o stare de bine chiar cand ne merge rau....sper ca si eu lui. Tanjesc dupa prezenta lui cand nu e langa mine. E suficient.

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput