Citat: |
Matzaila_81: Am vazut ca s-a vorbit de incredere si respect asa ca o sa adaug eu si timpul dedicat partenerului. In majoritatea cuplurilor dupa ce apar copii timpul alocat partenerului e din ce in ce mai putin. Cred ca macar unul din secrete ar fi sa ai cu jumatatea ta macar o ora la 2-3 zile in care sa vorbiti de gandurile voastre, ce ati mai facut, placerile voastre,voi doi si asa mai departe. |
Nu am retete sau secrete, si nici un cuplu model.
Dar stiu atat, cuplul nostru se mentine atat timp cat se mentine "scanteia", cum spune cineva inainte. Ca e un dar dumnezeiesc care ne face sa fim alaturi in ciuda defectelor fiecaruia, ca e viata sexuala implinita, ca sunt hormoni ori factori psihologici subtili care ne fac sa stam cu o persoana si nu cu altcineva, ca e chestie de nivel de educatie, cultura, de principii sau valori, e mai putin important dupa parerea mea. Daca e sa fie, e, daca nu, oricat respect, admiratie, chiar patima i-am purta partenerului, nu va merge. Imi da o stare de bine chiar cand ne merge rau....sper ca si eu lui. Tanjesc dupa prezenta lui cand nu e langa mine. E suficient.
31 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)