Piersicute de iulie august (32)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetele, ce faceti? Noi suntem la gratar la Tara. Aruba, ti se pare, nu sunt Asa slaba.Am 58 de kg. Si am facut brate.vad ca in rest sunteti ok, cu exceptia surety or de sold. Va pup.
Ada
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un pic sa nu ziceti ca am disparut...
Nimic deosebit la noi, se aduna toate treburile in weekend ca de obicei.
Ieri am fost la cumparaturi juma de zi, cealalta jumate am zacut pe canapele, cu dvd-uri si bagat in noi. E sezonul pepenilor rosii din SUA si Mexic aici, mancam de ne spargem. Voi vad cu inghetata, eu nu am mai mancat demult de cand cu diabetul.
Biribu, felicitari pentru balerina! Ce fain ca ai cumparat de toate, eu am avut un avant de la 20 si ceva de saptamani, de vreo luna n-am mai luat nimic pt bb, si ma incearca panica din cand in cand. Barbata-miu tot imi spune sa imi pregatesc bagajul, ca am trecut de 7 luni, parca ma inhiba si mai tare. Aveti dreptate cu infasatul fetelor, am vazut si eu saculeti de dormit ca al lui Biribu si voi lua. Cica stau mai linistiti asa.
Azi trebuie sa gatesc (varza cu carne) si sa fac ordine si curatenie...am un chef de nu mai pot. Incep cu camera lui bb care incepe sa semene cu un depozit cu lucrurile mele si ale lui..off. Apoi trebuie sa strang lucrurile de iarna ca se pare ca vine si la noi primavara...sa scoatem cutiile cu aer climatizat din boxa si sa inghesuim la loc cauciucuri haine de iarna si alte prostii. Distractie mare, ce mai. Imi propun macar sa incepem daca nu sa facem toate astea azi.
Fetelor mie incepe sa imi apara linea nigra si sunt tare mandra de asta....nebuna, si la 31 de saptamani ma bucur de fiecare simptom de sarcina. In rest ma delectez cu arsuri cumplite pt care nici nu mai iau nimic, ca nu mai tin pasul, si dureri de sold si tunel carpian, nocturne, de groaza, dar de luni de zile ma confrunt cu ele si m-am obisnuit.
Gata, mi-am luat portia de vaicareala!
Va pup fetelor si va doresc un 1 mai frumos, insorit si...ne-muncitoresc! 30 +
Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Hello.
Intru si eu la raport sa nu ziceti ca v-am uitat daca a venit sotul acasa. Nu am cum sa va uit ca imi sunteti dragi toate.
Nimic de raportat, azi ne-am plimbat prin muzeul satului si a fost superb.
Maine poate incercam ceva mai indepartat de oras....vedem.
Eu vizez la piscina, dar nu am nici macar costum de baie. Nici nu stiu unde sa merg..
Sper sa aveti si voi parte de zile frumoase si linistite. 21+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
hello burtici! ms mult de sustinere si ganduri bune din pacate azi dimi iar mi-a fost rau
m-au luat contractiile din somn asa pe la 6 dimi, am luat un no spa, apoi iar a trebuit sa merg la baie
drept pt care am mai bagat niste ceai de menta azi cu paine parjita...si acum pe seara am mai avut o crampa dar a fost alarma falsa...mai bag un ceai de menta la culcare. azi mi-am populat si eu balconul cu ghivece cu flori, am transferat plante etc. am mai strans niste rufe, am mai sortat din haine de prin dressing k sa le duc la mami. in rest, am zacut in pat la tv cu sotzul si cu motanul
acum pe seara a facut sotzul ceva de papa si iar ne-am pus la tv. mi-e groaza cand ma gnd k maine tb sa merg la serv
poimaine merg la mami mea sa petrecem o zi intre fete tati e plecat in germania de o sapt si vine tocmai inainte sa nasc asa k merg sa-i tin companie mamei. facem eclere cu crema de vanilie si fructe de padure
sau choux a la creme...inca nu ne-am hotarat, dar cert e ca va fi ceva cu vanilie si fructe de padure
biribu - "doar" 7 feluri de inghetata??? my god, mai ai loc si de altceva in conge? eu momentan am doar niste sorbetto de lime, dar o sa ii zic sotzului sa mai bage cate ceva
ce fel de perego ai luat? l-ai folosit deja sau e pt BB nou?
carmen - am vazut k ploua cu bebici la fluturashi am si eu o prietena akolo de la forumul de endometrioza si a nascut pe 23, chiar de sf gheorghe
am vazut si eu promo la switch on track, e doar pt caramello si e 1850 ron...si parca am mai vazut pe un site aseara o promo si la cel cu roz, da' nu mai stiu unde...ma gandesc k poate prindem ceva reduceri la targ acum
mie imi place tare mult cel crem...ma gandeam si eu la ce a zis aruba k poate se murdareste repede, dar...nu stiu ce sa zic...
aruba - f bine iti sta cu rochitza albastra asa te-ai imbracat la nunta ieri?
delia - chiar ma gandeam la tine cum a fost la exam?
fleur - si mie mi-a aparut linea nigra de sapt trecuta ma seaca si pe mine durerile de solduri noaptea, nu prea ma mai odihnesc bine din cauza lor
meyyy fetelor, da' vad ca voi ati cumparat o gramada de chestii deja pt BB eu n-am luat absolut nimik inca...cred k primele achizitii le voi face la targ acum la sf lunii mai.
ada - pup iubita sa stii k mai rar nashi k ai nostri
si avem si 2 perechi
sa le dea Dumnezeu sanatate si sa fie alaturi de noi in continuare k ni-s tare dragi toti 4 si ne intelegem super bine.
aaa, by the way fetele - azi am implinit 6 ani de cand mi-am cunoscut sotzul
Roxy 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Fetelor am intrat sa va salut , nimic nou de raportat , eu sunt in curatenie in continuare , va pup pe toate si un inceput de saptamana frumos si calduros
28+
Andrei
adarev spune:
Fetele pup, acum am intrat in casa. Am fost la gratar si apoi prin parcul tineretului ca este langa mine. Roxy, trebuie sa-ti revii. Mai un ceai de menta, Mai o no-spa. Sa ne trimiti si noua un ecler virtual.
Ada
Delia21 spune:
Ada,cel de vineri s-a amanat pe joi deci saptamana asta am 2 ,unul voi si unul vineri....dupa care o saptamana de vacanta,yapiiiiiii!!!!!!!!!!!!!dupa care 2 cursuri pe vara deci pana pe 9 iulie....sunt ocupata,sper cu toata inima sa stea cumintele bebitele pana atunci;daca nu calculai eu gresit pe 9 iulie avem 33 de saptamani...deci...teoretic...vreau sa cred ca suntem in siguranta...
Biribu spune:
buna fetele, sa va fie de bine duminica! noi am facut un gratarel in curte, am fost prin parc, acuma sunt ca o balena esuata pe canapea...
delia bafta multa la examene! nu fac felowship pui, am terminat de mult cu trainingurile, acuma practic
Roxy pai la ce mai foloseste congelatorul altfel?? noroc ca-i mare
Peg eu am avut unul dublu la piticii astilalti, a rezistat la abuzuri incredibile. acum am luat Peg Skate, si se plimba astia cu el toata ziua, deci daca rezista la fii-mea de 20 de kile, e ok si pt bebe. ai grija cu culori deschise insa, freci la el de nu-i adevarat
Laura curatenie iar, acuma dupa Paste??
Fleur plinge-te mami cit cuprinde si ia le incet pe toate, se fac ele si mai cetinel.
Ada plimbareatzo de-aia nu se pune nici un gram pe tine ca esti pe drumuri toata ziua
va pup si ne-auzim miine
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Va invit la cafea! Noi mergem la birou azi ptr. Cateva ore. Delia, felicitari. Mai ai Putin. Biribu ai fost Tare haioasa. Parca-I si vad pe copiii Tai alergand cu caruciorul. Pup
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ca_Mila/Ca_Mila.jpg)
Ca_Mila spune:
Haideti somnoroaselor ca se raceste cafeaua de la Ada
Eu saptamana asta sunt libera, sper sa apuc sa ma si odihnesc
Va doresc o saptamana minunata !!! 27+