Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

balanta noi avem AC pe hol si tin usa deschisa la sufragerie si camera copilui si e ok;
pe cel mic o sa il punem in sufragerie deocamdata,si in primele luni o sa stau eu cu el, nu il pot duce in cemera noastra pt ca nu vreau sa trezesc gelozia celuilalt si in camera lui nu il duc ca ii stric somnul/programul de joaca

chiar, fetele care aveti deja 2 copii, cand i-ati pus in aceeasi camera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ada: au si pantaloni scurti si pantaloni de in, ai ce alege

Beatrice: nu te panica pana cand nu repeti ecografia, musai alege un doctor mai bun, eventual vino la Bucuresti. Faptul ca e mai mica nu indica nimic grav, doar nu toti copiii nascuti la termen au aceeasi greutate. Unii au 2,5 kg la nastere si unii au 4, dar tot sanatosi sunt!! imagineaza-ti cati copii se nasc la termen cu sub 3 kg, ei sunt cei care in timpul sarcinii sunt "in urma". Deci e o prostie asta.

Balanta: eu nu am A/C in camera, e pe hol, intre dormitorul nostru si camera copilului, dar o sa mai deschid usa sa intre si la ea racoare cand o fi chiar cuptor... in rest nu e nevoie ca e racoroasa casa.

Fleur: si mie mi-a aparut un fel de linea negra, de la buric in jos. Spun un fel pt ca eu am pielea ft alba si abia daca se observa. Am inteles ca la fetele brunete e mai pronuntata.

Pe mine la urmatoarea ecografie m-a chemat la 31-32 sapt, cand va fi morfologia fetala. Mai am in schimb consult la 30 sapt si apoi din 2 in 2 sapt pana la 36 sapt. Dupa care in fiecare saptamana la control sa monitorizam bebele.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

La retentie de apa am mai scris ca aici se spune sa mananci cu sare destula,contrar la ce stiam ca trebuie s-o reduci.

f interesant, dar cum asa? care e explicatia?

Explicatia e ca retentia de apa se produce din cauza volumului de sange mai mare in sarcina,iar sarea ajuta la fluidizarea lui.
De aceea la retentia de apa se recomanda consumul de lichide si sare!!!!

Noua ne-a zis moasa la cursul prenatal si acum am cautat iar pe net explicatia ca nu-mi venea sa cred.

Poate vine Biribu si explica ea mai stiintific,eu doar am tradus din ce am citit!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

28+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aruba, merci. O sa ma duc sa-mi cumpar si eu zilele astea. Dana, asa stiu si eu. Mie mi-a spus un doctor din Anglia. Si are efect. Eu beau foarte multa apa si mananc si sarat. In curand o sa ma mut la Wc.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna burtici!
Eu va citesc din umbra ca de obicei! Nu ratez nimic .

Beatrice, faptul ca vena nu s-a vazut din cauza pozitiei nefavorabile nu inseamna ca este o problema. De acum, fatul fiind mai mare, cu greu se mai pot vedea in totalitate toate amanuntele.
Ce fel de ecografie si la ce doctor ai fost? Parca retinusem ca o sa vii si la Iasi pentru ecografie?
In Iasi ti-l recomand pe dr Nemescu pentru morfologie. Este foarte minutios si te intoarce pe toate partile pana gaseste cea mai buna vizibilitate (fata de alti doctori care declara imediat "pozitie nefavorabila"). Exista, bineinteles, posibilitatea sa nu reuseasca nici el sa vada toate detaliile.
Oricum..eu spun sa stai linistita si sa nu iti mai faci ganduri...nu ai motive sa te panichezi acum.

Referitor la linea negra, mie mi-a aparut de foarte mult timp (cred ca de pe la 18 saptamani). Nu sunt foarte bruneta, dar am un ten care se inchide f usor la soare si cu tendinta de a face pistrui si alunite. O fi asta explicatia?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Bea, imi pare rau dar nu te pot ajuta, ma confunzi.

Azi trebuie sa ma duc la medicul de familie sa imi dea CRM pe luna asta si sa il duc sa imi puna parafa pe cel de luna trecuta. Este incredibil cum in fiecare luna uita cate ceva. Din cauza ei nu am luat avansul luna asta pentru ca cei de la salarii nu aveau CRM-ul meu.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumbita crema pt. picioare este de la HERBOLIVE si este pe baza de ulei de masline si aloe vera. Cat priveste intalnirea, eu week-endurile si timpul liber putin pe care il am, le dedic fetitei, asa ca in general nu prea merg pe nicaieri fara ea.Asa am de gand sa procedez si cu baietelul, copii ne insotesc peste tot si am vazut ca pana acum metoda a dat rezultate.

Bea nu intra in panica, daca era ceva in neregula iti spunea la morfofetala. Este ac. dr. care ti-a facut morfologia si ac. aparat? In general aparatele folosite la eco uzuale nu sunt la fel de performante si nu pot distinge astfel de detalii. este prima data cand iti spune de intarzierea de crestere? Oricum masuratorile sunte relative, fatul are perioade in care creste brusc si recupereaza toata diferenta, iar fetitele sunt oricum mai mici. Si chiar daca exista un retard nu este o problema, fetita mea avea la nastere 3 saptamani de retard si a fost perfect sanatoasa, dar mai micuta (2kg.)

Dana pare logica explicatia, in fond si bebelusilor pt. deshidratare li se recomnda astfel de solutii. Din pacate nu am auzit vreun dr. de la noi sa recomande consumul de sare ci doar lipsa ei totala.

Fleur .. pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Ma scuzi Zizou
Dannet am fost la doctor Mihalceanu. Nu am mers la Iasi deoarece vine si la un cabinet ceva mai aproape de orasul meu. Tin minte ca la eco s-a chinuit saraca sa o faca pe mandra sa stea cum trebuie sa vada si ea ceva. La finalul eco. mi-a zis ca nu sunt probleme micuta e sanatoasa dar a scris in hartiile alea totusi. Medicul meu a zis sa am rabdare sa ast. morfo de trimestrul 3 dar stau cu grija totusi. O sa merg peste vreo 3 sapt sa o fac sa imi iau de grija si daca si atunci vor fi probleme o sa merg la Nemescu pentru inca o parere.

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Off Maria cum ai tu o vorba buna pentru toata lumea.
Aseara i-am dat medicului care imi urmareste sarcina sa citeasca rezultatele de la morfo ca nu ajunsesem sa le vada si ea si a observat ca scria pe foia respectiva ( ca eu inteligenta nu am reusit sa descifrez pana sa imi zica ea). Medicul care mi-a facut morfo mi-a zis ca e totul bine fata e sanatoasa. O sa astept sa vad. Iar cu cresterea mai lenta a zis ca ne ingrijoram daca e mai mare de 3 -4 saptamani. Mie mila de ea ca e asa micuta saraca, preferam sa ma chinuie pe mine durerile de toate alea da sa fie mai dolofanca ea.
Am inceput sa devin paranoia .

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bea - si tu esti micuta, cu cine vrei sa semene? Bianca avea la 40 sapt. 2500g la ecograf, dar s-a nascut cu 2950g si mereu era in urma la masuratori.

La mine e totul in regula, era de fapt ovulul, Canesten Gyn am luat.
In rest ma simt bine, doar ca am burta cam mare fata de cum eram in sarcina la Bianca. Cred ca de data asta o sa fac vergeturi

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

Mergi la inceput