Cat de sportiv e copilul tau ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fiona nu m-am hotarat, inca sunt in cautari. Sti tu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Naty, in afara de traditionalul Palat al Copiilor (la care eu chiar ca ajung greu)se mai fac la "Lia Manoliu', dar nu gasesti nimic pe site-uri. Din cate am observat eu gimnastica e cam marginalizata, am dat search-uri pe google cu toate combinatiile posibile si tot n-am gasit mai nimic.
Privat ar fi Viva Club, care e in Oltenitei. I-am sunat, mi s-au parut foarte seriosi si site-ul e ok. Eu o sa-l duc pe baietelul meu la Viva cred, chiar daca o sa ma coste taxiul mai mult decat abonamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

fiona, pai daca e pe Oltenitei, ai avea metroul, fie la Brancoveanu, fie la Piata Sudului...nu trebuie sa dai bani la taxi

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

http://www.vivasportclub.ro/contact

Uite pe unde vine, sotul meu a zis ca de la statia de metrou ar mai fi de mers si e departe, tinand cont de faptul ca merg cu baietelul. Oricum noi stam la 4 statii si de metroul de la Bucur Obor, in Colentina, asa ca nu vreau sa ajung cu copilul deja obosit acolo.
Dar, dupa ce mergem prima data o sa vad ce combinatii facem.
De exemplu la clubul de inot il duceam cu taxiul si ne intorceam pe jos. Iar la dans cu metroul pana la Gara de Nord. La atelierele de la Momo - capatul lui 66. Destul de simplu.
Poate gasesc totusi un club mai aproape de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fiona m-am uitat pe site si vad ca primesc de la patru ani, Nadia are 3 ani si 4 luni.
Lia Manoliu e groaznic de departe.

Mergi la inceput

Naty, la Viva primesc si de la 3 ani, i-am intrebat eu pe Fb. Daca Nadia face deja aerobic si e talentata, atunci clar poate sa mearga si la gimnastica. Eu nu m-am grabit cu Bobby fiindca nu cred ca zace in el vreun talent pe zona asta si nici nu vreau sa faca prea multa gimnastica, doar cat sa aiba corpul flexibil.
Noi la Lia Manoliu mai ajungem, dar la Viva...Pp ca toate cluburile consacrate au sectie de gimnastica pt copii, dar nu simt nevoia sa-si faca site si sa ne impartaseasca si noua asta.
Mai sunt cluburi private care inchiriaza salile de sport ale scolilor/liceelor, aici ar mai fi de cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Fiona, ai incercat la CSS2? Au sala de gimnastica aproape de gara Obor, din Colentina ajungi direct cu 682.

Mergi la inceput

Nu, nici nu stiam de club. Multumesc Alexandra pentru info, o sa trecem pe acolo sa vedem ce si cum.

Mergi la inceput

Am mai gasit ceva: http://www.facebook.com/pages/Clubul-Sportiv-Scolar-nr2-Bucuresti-Gimnastica-Artistica/211323162215692

Sa fie acelasi cu CSS 2? Oricum au gimnastica artistica doar pentru fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Super subiect! Super raspunsuri!
Noi suntem cam incepatoare, dar am sa ma inspir din "pataniile" voastre.
Am inceput cu bicicleta , acum cu 2roti+ajutatoare, chiar n-am crezut ca poate pedala 2ore continuu. Si tocmai am inceput lectiile de balet. Ma bate la cap de vreun an, dar n-am crezut ca vorbeste serios. Plus ca ma gandeam ca fiind micuta nu va coopera, dar acum este foarte incantata. De-abea asteapta. Merge 1ora de 2/sapt. Doamna asta are reputatie buna si desi este in varsta are miscari de balerina! Eu vreau sa o ajute doar pentru o dezvoltare cat mai armonioasa, chiar nu ma astept sa devina balerina, dar asta nu inseamna ca vom trata cursurile neserios! Mai vreau s-o dau la inot, eu nu stiu , dar dupa ce-am citit pe-aici cred ca mai astept putin. Acum doar balaceala.
Eu sport nu mai fac organizat, am fost la aerobic multa vreme si sunt foarte buna la atletism, dar acum nu mai am timp. Fac atletism alergand dupa Alex, ca eu n-am bicicleta (deocamdata) si eu sunt aici si ea la 2km in fata.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput