Guvernul Ungureanu a picat

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, pardon? Eu sunt euforica acum? De mine vorbesti?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Laura, nu ai inteles ironia mea ?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Poate copiloi e euforica acum! Felicitari copiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

da, de tine vorbeam . Poate nu m-am exprimat cum trebuie, nu "euforica" cred ca era termenul corect, ci cumva mai implicata, putin mai agitata (nici asta nu cred ca e ceea ce vreau sa zic). Stau cam greu cu exprimarea la ora asta. Ideea e ca mie (si multor altora probabil) ne este cam paralel ce s-a intamplat azi. Nu vad ce m-ar mai putea mira si afecta din ce se intampla in politica romaneasca. E cumva un "fix pix" din punctul meu de vedere ce s-a intamplat azi.

Am inteles ce ai vrut sa spui, stiu ca de "dragi" iti sunt cei din USL. singura chestie ce nu am inteles-o e "etno tv" la maxim. Adica!?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

adevarul din ironia amara a Mirelei ma ingrijoreaza pe mine

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Laura, mersi, imi place sa urmaresc policita romaneasca - chiar daca sunt plecata din tara. Si eu cred ca e bine ca si Diaspora stie ce se mai intampla in tara.
Apropo de ce nu iti gasesti cuvintele la ora asta? Ai emotii? Nu prea pare sa iti pese fix-pix pentru ca esti destul de activa la topic, ceea ce mi se pare foarte bine.
E ceva gresit ca suntem si noi atenti la o zi asa de importanta ca cea in care cade guvernul tarii? Eu zic ca nu :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Poate copiloi e euforica acum! Felicitari copiloi

N-am dat eu jos guvernul, asa ca nu ma felicita pe mine!

Ce s-a intamplat azi e ceva democratic! Si asta e tot ce conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Oricum, mai este de trecut un hop: Basescu!

Deci sa nu ne bucuram inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Laura 25: Cine si ce crezi ca ".. in sfarsit vor intelege"?

Exact. Tot asteptam sa inteleaga unii sau altii de 22 de ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Sa vedem ce va face cu tara, USLul :)))

Intai sa vedem ce va face Basescu. cRed ca nu gresesc cand spun ca a existat si un guvern Boc picat in acelasi fel urmat de ... un nou guvern...BOC.

Desprecopii, mie una imi suna atat de deranjant ce spui, parca vad pe cineva prvind dinafara entuziast o lupta de cocosi. E atat de evident ca abia astepti sa ti se dea statisfactia de a ti se confirma ca USL nu e mai breaz ca ma intreb cum de-ar putea sa te bucure asa ceva.

Inteleg ca cineva sa se bucure cand vede o sansa, o luminita la capatul tunelului dar sa-si frece palmele in ideea "las ca va distrug SI astia acum, poate chiar mai rau decai ceilalti, si o sa va para rau ca i-ati vrut" imi este peste puteri sa inteleg cum se poate....

Mergi la inceput