Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 17
Mmamita spune:
hello somnoroaselor!
Virgi, ce bine ca ai intrat macar putin pe forum..asa, sa-ti "auzim vocea"! Dar zi-ne si tu mai multe despre bebe si mai ales fa-i o pozica ceva acolo sa-l admiram si noi!
Eu am fost azi la eco 4D, mi-am vazut iubita, toti zic ca seamana cu Ilinca, mie nu mi se pare chiar asa evidenta asemanarea..si dupa masuratori e fix cu o sapt mai mare..acum om vedea noi ce si cum! A fost
suuuper dulce, scotea limba tot timpul si se prindea cu manutele de picioruse - abia astept s-o vad si live!!
Acum sunt in asteptare pt controlul de rutina la gine, sunt super curioasa cum a mai evoluat colul...dar mai am de asteptat aici cel putin 3 ore. Deocamdata cica am pierdut 0,5kg?!? drept e ca nu prea am avut pofta de mancare, dar de mancat am mancat.
K, v-am pupat, intru sa joc ceva pe tel, somnic pufos!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)
alma_alma spune:
Felicitari, Virgi! Bine ai venit, Lucas Constantin dolofan!
Sa aveti parte de multa sanatate si fericire!
Virgi, vad ca daca nu stai pe forum sa improsti cu zen, il distribui prin spital . Ma bucur tare mult sa aud ca sunteti amandoi bine. Ioana si-a cunoscut deja fratiorul? Sunt curioasa ce reactie a avut
Alma 32+ (de 3 ori femeie)
asteropipan spune:
BUN VENIT,LUCA CONSTANTIN!!!!!
BRAVOOO,VIRGI!!!!
refacere rapida ,Virgi si sa va traiasca micutul,sa creasca mare,sanatos, sa fie un mare papacios si sa nu aveti treaba cu colicii..pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 36+
asteropipan spune:
DEEA ,mamicule,stai linistita si nu te mai viteji carand la plase de la supermarket..bine ca a trecut durerea,totusi, cu no-spa..
ALBINUTA ai dreptate..citisem si eu mai demult ca in frigider sunt cei mai multi microbi si pe buretele de vase..dar totusi...e wc-ul..acolo unde a ales fii-mea sa se spele:))))))
imi pare rau ca si tu ai pierdut o sarcina:((( si avansata totusi..off,fetelor nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletelul vostru..
IONELU pe langa faptul ca ai o fetita frumoasa foc..vad ca mai e si cumintica rau...auzi tu ,sa doarma 4 ore legate noaptea..pfuuuu, pai e parfum asta...bravoo,Biencuta
AEVER super rezultate la control..bravo, bebe Mihaita
BELISIMA lasa-l si tu pe sot sa care singur si sa mute..eventual sa cheme vreun prieten sa il ajute
ELLA deci copii nostri au avut cam acelasi program ieri....da,zau de nu ma terminat smotru ce l-am facut dupa boacana ei:)
DIANA .,tare rau bancul:)))))
ia zi, cum a fost la control???vad ca ii place tare lu' Mirciulica la mami in burtica
TIGRUTA imi pare rau ca s-a lovit piticul...vezi sa ai in permanenta la tine in geanta crema cu ARNICA si la orice lovitura sa ii dai...noi am patit-o asta vara..la fel cum spuneai...a dat cu capul de beton...o plimba verisoara ei ,cu vreo 8 ani mai mare si asta mica se tragea c vroia sa mearga singurica, ailalata o tragea si ea sa nu o lase de manuta...si la un mom i-a alunecat din mana,de a cazut cu capul de ciment,pe spate...da-i urlete,imediat i s-a umflat...a facut ditamai cucuiul..si din pacate nu aveam crema la mine, atunci pe mom i-am pus doar gheata..dar era nasol rau...umflat rau..la vreo ora cand am venit acasa i-am pus crema cu arnica, si inainte de somn la fel...si dimineata nu mai avea nimic mandra mea..nu am vz crema mai buna ca asta pana acum...o recomand oricui ..
ALINA_GABY...degetelul piticei mele e mult mai bine, s-a desumflat..nu de tot dar macar nu mai e piatra..si-a facut efectul siropelul pe care ni l-a dat dr..mersi mult de intrebare
cat despre bebe 2...eu ,una, consider ca o dif de varsta mai mica intre ei ar fi ideala ...si cat sunt micuti ca se pot juca impreuna,ii poti duce la gradi impreuna(aici pot fi in aceeasi grupa)..dar si mai incolo,cand vor mai creste...e adevarat ca nu e f usor,cateodata ma gandesc cu groaza ce ma asteapta, cel putin primele 4-6 luni,,,,,dar cine o sa aiba 2 fete cucuiete??..EU
ca sa nu iti mai spun ca , eu vroiam sa raman gravida,imediat dupa nasterea lui Asteropi..pe cand avea e avreo 4-5 luni...dar nu a vrut sotul..a sarit si mama cu gura ca ,na, am innebunit..ca o sa imi fie greu,bla,bla...
SHOSHONIK pt bebe la externare ai nevoie in primul rand de scaunul de masina sau de landou, mai pune si o paturica in plus ca nu stii daca o sa fie mai racoare afara sau nu si sa il poti acoperii, o caciulita......nu imi vine altceva in minte
TITI parca vad ca treceti de 40 de sapt:))..eiii,asa sunt baieteii..se hotarasc mai greu sa iasa din burtici:)
offf,cand va aud cu cezariene mi se suie parul in capimi e o frica de cutit si de recuperarea de dupa si de sonda care trebuie pusa si de anestezie si de ...si de...toate....ce bine ar fi daca s-ar putea naste fara dureri,nu?:))))
acum cateva zile am visat ca am nascut...prin buric,fara nici o durere ,nimic..intai si-a scos mandrao manuta si o tot flutura prin fata mea si eu nu mai puteam de fericire,apoi a inceput sa i se vada un ochosor...albastru,frumos rau...de ma topise cum se uita la mine...apoi a inceput sa scoata a 2a manuta ...dupa care m-am trezit:((((...dar zau de nu a fost un vis frumos
MAMITTA hihih,esti o fericita daca incepi sa pierzi kg de acum..fie si chiar 500 de gr:)))...eu de vreo 2 sapt tot pun si pun si am o pofta de mancare de as manca non stop
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 36+
gyan spune:
Felicitari Ionelu si Virgi! Sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
ionelu spune:
Buna dimineata, dragele noastre
Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan IONELU pe langa faptul ca ai o fetita frumoasa foc..vad ca mai e si cumintica rau...auzi tu ,sa doarma 4 ore legate noaptea..pfuuuu, pai e parfum asta...bravoo,Biencuta |
Daaa, sunt o mami fericita iubita mea doarme noaptea 4-5 ore pana sa ceara laptic. Inseamna ca mami produce bine Azi noapte a mancat la 12, dupa care s-a trezit la 5.30 si acum inca doarme
Ieri i-am pus si cercelusii, acum suntem o domnisoara in toata regula Eu sunt foarte bine, zburd pe aici. De ieri la pranz nu am mai luat niciun calmant si vad ca totul e ok si nu ma doare. Jena exista, normal... Dar zic eu ca e suportabila. La mine e prima operatie si pot spune ca ma asteptam sa fie mai crunt Secretul e sa te mobilizezi cat mai repede. Incepi inca din prima zi sa stai in fund, dupa aia te ridici in picioare, urmatorul pas e sa faci 2-3 pasi pe langa pat, iar a doua zi dupa ce iti scoate sonda, chiar sa incepi sa mergi cat mai mult. Pe mine spre exemplu m-a ajutat f mult vointa.
Pe pitica o tin mereu cu mine, de cand m-am intors de la ATI. In prima noapte chemam asistentele sa mi-o dea la piept cand trebuia sa pape, dar ieri si azi noapte ne-am descurcat doar noi doua. Am impresia ca sunt singura din maternitate care o tin tot timpul cu mine si o alaptez exclusiv la san. Daca in prima noapte si ieri dimineata veneau toate asiatentele sa ma intrebe daca nu vreau sa mi-o duca la neonato, acum stiu ca nu trebuie sa mai intrebe nebuna ca nu e cazul
In alta ordine de idei, va sfatuiesc sa limitati vizitele la cei apropiati si chiar si atunci eventual sa iesiti pe hol, departe de bebe. Il agita foarte mult vanzoleala, curiozitatea, pozele si alte discutii pe care le aveti in salon. Daca intr-adevar lumea nu se poate abtine si trebuie sa primiti vizite, ori iesiti voi pe culoar, ori dati copilul la neonato in perioada aia. Aici cred ca vorbesc mai mult cu mamicile care nasc la particular. Nu stiu cum e la stat, dar presupun ca mult mai strict.
Maine dimineata ajungem si noi acasa. Abia asteptam sa ne vedem la noi in patut si sa deschidem noul capitol numit viata in 3
Va pupam cu drag pe toate si aveti grija de voi
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria
tigruta spune:
Neatza fetilii
Ionelu m-a emotiomat mesajul tau..ma bucur ca esti plina de optimism si de vointa..bravo si tine-o tot asa..
Astero merci de sugestie,asta o gasesc si la farmacie?..eyu nu stiu cum se face ca nu se poate sa nu venim cu cate un cucui de afara..nici nu sta locului o clipa..aseara a facut cucui si in frunte si s-a lovit bine si la genunchi..am sa caut crema de care spui ca avem mare nevoie se pare..ce e drept am mai auzit de ea.
Virtginia chiar ca esti super..auzi imparte zen si prin spital abia astept sa ne spui si tu mai multe impresii
Anitta te asteptam cu vesti de la eco..
Ylari ce mai gatesti bun?
Mamitto
Titi ce a fost mai greu a trecut de acum cat poate sa mai stea?? ai implinit 40 de sapt?? apropo la Edi cum a fost ca nu mai stiu daca ai zis, n-am retinut
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
titi143 spune:
Buna fetelor.
La noi inca nimic nou.
Tigruta draga la Edi a fost mai rapid, a venit cu 2 saptamani mai repede. Nici macar nu ne asteptam si el a venit. Noi maine implinim 40 de saptamani intregi. Deci mai am putin , dar sti cum se spune ca aum parca e mai greu. Si cu sarcina ca deja toate oasele ma dor si cu rabdarea, ca abia astept sa nasc.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
onutza83 spune:
Neatza,
Am vb cu Anitta,e totul in ordine..si-a cunoscut dr i-a facut un control,i-a marit doza de pastilute ptr contractii si era in mall cu M :).
O sa intre si ea sa va dea mai multe detalii..
De elishor nu mai stiu nik..i-am trimis 2 sms-uri ieri..probabil e ocupata maxim cu juniorul.
Virgi hai cu zen-ul si la noi!!!
pupicei
Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC
joana2672001 spune:
Dragelor nici noi nu raportam nimic nou. Still waiting for the prince to come.
M am trezit de dimineata cu gandul numai la Mirina, asa ca sa va spun ce am facut. Am intrat la pozele ei si am tot vazut ca apare in ele taguita o anume Anna. M am gandit ca poate e sora ei si i am dat mesaj. Acum sper din suflet sa nu se supere insa na ne gandim la ea si chiar sper sa fie bine.
Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!