masina de salat vase
buna,
as dori cateva pareri in legatura cu masina de spalat vase. merita o aemenea investitie?
in sensul ca se poate spala orice in ea, inclusiv cratite si tigai? si daca da, v-as ruga cu cateva sfaturi. ce firma ar fi mai buna si de ce trebuie sa tin cont .
va multumesc
Raspunsuri
catrinik spune:
Pfffooooooooooaaaaaaaaaa .... e cel mai bun lucru care s-a inventat vreodata. Asta si masina de rufe.
Serios vorbesc.
Am de aprox 3 ani mas sp v si ma laud si acum pt ca am cumparat-o.
Ba chiar am convins si toate prietenele mele sa isi cumpere.
Daca ai vreo petrecere sau ati murdarit mai multe vase in ziua respectiva in 5 min ai facut ordine in bucatarie. Si nu exagerez.
Ai strins tot si pac in masina.
Da spal tot: farfurii, tacimuri, oale, oala de ciorba, tigai etc.
Si ce imi place cel mai mult ca atunci cind fac o friptura de ex si ramine naclaiala aia cu ulei la final nici nu mai bag mina in ea sa o spal.
Eu am un Candy de 9 seturi. E cit o masina de rufe cu incarcare vericala.
Cred ca orice masina e buna ... nu cred ca o firma e mai buna ca alta.
Picky_toto spune:
Da merita investitia. Te scuteste de timpul petrecut la spalatul vaselor si consuma mai putina apa decat cat consumi tu cand le speli, plus ca nici la capitolul energie nu sta rau. Cei drept spalatul dureaza ceva in functie de grade, dar le scoti gata uscate si doar le pui la locul lor. Si spala si la 70-90 grade C (depinde de masina) ceea ce tu la mana nu poti spala.
Daca nu ai umplut masina nu e musai sa-i dai drumul, poti asteptam pana se umple, a doua zi de ex, dar iti spun ca merita investitia...e ca si la masina de spalat rufe
Eu am Whirlpool si sunt multumita de ea.
Numai bine si sa o stapanesti sanatoasa daca te decizi sa-ti iei.
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
danamiha spune:
Exact la fel gandesc. O am de aproape doi ani si nu am decat cuvinte de lauda. Noi avem Bosch de 12 seturi.
Citat: |
citat din mesajul lui catrinik Pfffooooooooooaaaaaaaaaa .... e cel mai bun lucru care s-a inventat vreodata. Asta si masina de rufe. Serios vorbesc. Am de aprox 3 ani mas sp v si ma laud si acum pt ca am cumparat-o. Ba chiar am convins si toate prietenele mele sa isi cumpere. Daca ai vreo petrecere sau ati murdarit mai multe vase in ziua respectiva in 5 min ai facut ordine in bucatarie. Si nu exagerez. Ai strins tot si pac in masina. Da spal tot: farfurii, tacimuri, oale, oala de ciorba, tigai etc. Si ce imi place cel mai mult ca atunci cind fac o friptura de ex si ramine naclaiala aia cu ulei la final nici nu mai bag mina in ea sa o spal. Eu am un Candy de 9 seturi. E cit o masina de rufe cu incarcare vericala. Cred ca orice masina e buna ... nu cred ca o firma e mai buna ca alta. |
diana_jors spune:
Daa, si eu zic ca merita noi avem una ingusta (sunt 2 latimi destul de standard), Indesit, si sunt foarte multumita de ea.
diuna spune:
Boshul meu are 10 ani. E membru al familiei!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
Chuny spune:
eu am un siemens de 12 seturi si cu un sertar pt linguri, cutite etc. Subscriu: cea mai minunata inventie pt casa. Si spala tot, tot!