Carucior Pepp Nuna

Carucior Pepp Nuna | Autor: _Cristina_

Link direct la acest mesaj

L-a incercat cineva?
Trebuie sa ma hotarasc asupra unui model de carucior sport, usor si Pepp Nuna pare foarte interesant.

Sau poate are cineva carucior cu rotile mititele care sa imi spuna cum se descurca prin bucuresti cu el.

Multumesc :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Salut,
Nu stiu daca te-ai hotarat, dar ce-ti pot spune este ca eu folosesc un carucior Nuna din colectia 2012 si sunt MEGA multumita! L-am luat de la ultimul targ Baby Expo.

Ce-mi place la el:
- este usor de manevrat - efectiv, aluneca la impins
- se pliaza repede & usor
- e usor de carat.
- are manerul bolta, desi se pliaza ft bine - de obicei cand se pliaza ft bine, manerul este din 2 bucati la carucioarele sport.
- manerul se poate ridica pentru orice inaltime; de exemplu eu il tin mai jos, sotul mai sus
- frana usor de manevrat
- se spala usor fetele, deoarece se scot ft usor.
- ah, e destul de usor, nu-mi dau seama acum cate kg, dar scrie pe site- cu siguranta.
* in linii mari, tot ce gasesti pe site-ul producatorului este intocmai; clar ideal pentru calatorii

Ce nu-mi place:
- cosul de cumparaturi e cam micut (dar pt mine nu a contat ft mult, dar e bine de stiut pt cele care vor un carut cu spatiu generos pentru carat)
- nu merge pentru nou nascuti - cum il promoveaza ei- daca nasti in anotimp friguros.

Cam astea ar fi parerile mele. Daca te intereseaza ceva anume, mai intreaba-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Cristina_ spune:

Merci fain de rapunsul elaborat :)

Ma bucur sa aud de experienta ta pozitiva. Intr-adevar eu o sa nasc iarna, ceea ce e un oarecare dezavantaj. Dar intentionez sa port bebelusul intr-un wrap in prima faza... poate chiar toata iarna.

As fi vrut sa te intreb, in plus fata de ceea ce ai spus deja:

- cum se comporta la urcatul/coboratul bordurilor mai mult sau mai putin inalte?

- daca ai avut probleme cu manevrabilitatea din cauza gropilor si suprafetelor inegale de pe la noi?

Merci din nou :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Eu la capitolul manevrabilitate i-as da un calificativ foarte bun, pentru ca fiind foarte lin la deplasare, il poti manevra foarte usor comparativ cu alte carucioare.
Pana acum, eu nu am avut probleme la trotuar si o plimb zilnic pe a mea pana la parc, prin parc etc. Sincera sa fiu pana la intrebarea ta nici nu mi-am pus problema

Mergi la inceput